hvordan sette lukkerhastigheten på et Canon EOS 40D

hvordan sette lukkerhastigheten på et Canon EOS 40DInnstilling av lukkerhastighet på Canon EOS 40D lar deg justere måten bevegelsen er spilt inn på dine digitale bilder. En rask lukkertid fryser bevegelsen. Dette er flott å stoppe fort action sport, eller kolibrier sipping nektar. En langsom lukkertid vil vise flekk av bevegelsen. Dette vil bidra til å gjøre vakre fossen landskapet bilder eller vise den etterfølgende bevegelse av lysene på et karneval tur i skumringen

Du trenger:. .
Canon EOS 40D digitalkamera


1 <. br>
Bestem deg for hva slags bevegelse du ønsker å vise med de digitale bildene du vil skyte. Velg om du vil fryse bevegelser, eller vise flekk av bevegelse. Envision den endelige fotografiet.
To.
Forstå litt om lukkertid numre før du angir Canon EOS 40D kamera. Et større antall på LCD-skjermen er den tilsvarer en raskere lukkerhastighet. Et mindre antall vil tilsvare en lengre lukkertid.
Tre.
Slå på Canon EOS 40D digitalt kamera ved å trykke på bar på ryggen til den øverste posisjonen med den lille linjen.

fire.
Roter kommando ringe til TV-innstillingen på den øvre venstre side av kameraet. Dette er den lille runde hjulet. Se i LCD-skjermen øverst til høyre del av Canon-kamera for en skjerm full av data. På toppen til venstre, vil du se et tall som representerer din lukkertid.
Fem.
Forstå lukkerhastigheten nummeret. Hvis du ser en "60" for eksempel, betyr det at lukkerhastigheten er satt til 1/60th av et sekund. Det betyr at kameraet tar opp scenen for en svært liten del av et sekund.

6.
Finn rullende hjulet over LCD-skjermen. Roter hjulet til venstre, for å redusere antall på skjermen. Dette vil sette lukkerhastigheten til en lavere innstilling, slik at bildene skal vise uskarphet og bevegelse.
7.
Roter det rullende hjulet til høyre for å øke lukkerhastigheten. Jo større tall, jo raskere lukkerhastighet. Dette vil hjelpe deg til å stoppe fort action bevegelser.
8.
Forstå vanlige lukkerhastigheter. For de fleste fotografer, er den tregeste lukkertid de vil bruke uten stativ, og likevel få skarpe bilder 1/60th av et sekund, eller "60" på LCD-skjermen. For å stoppe utendørs, dagtid sport, kan du bruke en innstilling av "1000". For å vise flekk av vannet susende over steiner i en bekk, kan du bruke en lukkerhastighet setting av "0 /5", eller 5 sekunder, med kamera montert på et stativ.

Andre artikkelen

 • hvordan fortelle motkultur humor som George Carlin
 • hvordan å tegne emo tegneserier
 • hvordan du gjør en farge studie
 • hvordan å tegne en chompy
 • Slik blyantskisse et fotografi
 • hvordan å tegne et menneskelig hode
 • hvordan å lære digitalkamera Grunnleggende
 • hvordan bli en mote stylist i uk
 • hvordan å trekke positive anime følelser
 • hvordan å skjære leire for en skulptur
 •