hvordan sette kameraet blenderåpning

hvordan sette kameraet blenderåpningNår du bruker et kamera med manuelle kontroller, har du muligheten til å stille blenderåpning. Dette kan du bestemme hvor mye lys for å la inn i kameraet, noe som påvirker den totale eksponeringen og hvor dypt fokusert bildet vil bli. Innstilling av blender kameraet kan gi bildene dine mange forskjellige utseender ved å tåkelegge ut bakgrunnen eller holde den skarp. Det hjelper også finne ut hvor lyse eller mørke bilder vil bli. Aperture er en av komponentene av fotografiske eksponering

Du trenger:.
Camera.


en.
Finn ut om kameraet kan ha åpningen satt. SLR (Single Lens Reflex) kameraer, og noen har tunge kompakte digitale kameraer lar deg stille blenderåpning. Se etter en kommando oppringt på kameraet. Hvis det er merket med en "Av" eller "A", den har evnen til å stille blenderåpning manuelt. Noen kompakte digitale kameraer skjule denne funksjonen i et menysystem.
To.
Forstå hvordan blenderåpning nummersystem fungerer. Aperture er gitt en tallverdi. Hvis tallet er lite, er blenderen ringen åpne veldig bredt, slik at mye lys inn i kameraet. Hvis det er et større antall, er blenderen ringen ikke så bred, slik at mindre lys inn i kameraet. En blenderåpning antall f2. 8 er en større åpning enn en blenderåpning på f8. Hvis alle andre innstillinger forblir konstante, vil et bilde tatt med åpningen satt til f2. 8 være lysere enn et bilde tatt med en blenderåpning på f8.
Tre.
Juster blenderåpning på kameraet. Bruk kameraet for å finne ut hvor blenderåpningen er på din modell og merke kamera. Veksle mellom numrene, huske at det laveste tallet vil gi mer lys inn i kameraet. Hvis du fotograferer i full manuell ("M") modus, vil lukkerhastighet opphold konstant som set blender til forskjellige verdier. Ta noen bilder med forskjellig blender verdier for å se hvordan de forskjellige innstillingene påvirker bildet.
Fire.
Bruk "Av" eller "A"-innstillingen på kameraet for å velge blender deg ønsker å bruke. Bruk "Manuell" eller "M" modus for å sette både blenderåpning og lukkertid på kameraet ditt.
Fem.
Stille blenderåpningen på kameraet ditt vil også påvirke dybden av fokuset i bildene. Når du bruker et teleobjektiv, vil en liten blenderåpning rekke gjøre bakgrunnen blir uskarpe, slik at forgrunnen motivet er mer definert. Dette er vanligvis brukes i portrettkunst. Ved hjelp av en vidvinkel linse med en stor blenderåpning nummeret vil gjøre fagstoffet være i fokus form foran til bak. Dette er et flott alternativ for fotografering natur og landskap.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke beina
 • hvordan du lett en olje Hanukkah menorah
 • hvordan å sette farge på et skannet bilde ved hjelp av photoshop
 • hvordan å lage en coca cola lastebil fra relaterte materialer
 • Slik sorterer bilder
 • hvordan å iscenesette et kjøkken når selge en bolig
 • hvordan du selv syndikere din tegneserier
 • hvordan karikatur
 • hvordan å lese et digitalt kamera histogram
 • hvordan å trekke en nyfødt kattunge
 •