hvordan du tolker meksikansk veggmalerier

hvordan du tolker meksikansk veggmalerierFreskene er svært viktig i meksikansk kultur. De er ansett som en legitim del av historien til meksikanske kunst, særlig når det gjelder 20. århundret armaturer som Jose Orozco og Diego Rivera. Meksikansk veggmalerier har røtter i den revolusjonære ånd og artisteri av landets folk. Her er noen retningslinjer å forstå meksikanske veggmalerier,

Du trenger:.
Kamera
Tripod.


en.
Undersøk innholdet og lære sammenheng med kunstverket. Først, observere hva du ser på bildet og tenke på hva andre gjør. Tegnene i en meksikansk veggmaleri er vanligvis tar en handling, og du vil sjelden eller aldri finner verk som viser mennesker som poserte idly. Freskene er uttalelser om tilstanden til en tidsperiode, uttrykt gjennom mennesker, objekter og handlinger. For å forstå innholdet i kunstverket, ville det være nyttig å kjenne sin sammenheng, slik som tidsrom, forfatteren og hendelsene som skjedde da stykket ble opprettet.
To.

Legg merke til fargene som brukes i veggmaleriet. Farger har betydelige betydninger i veggmalerier, spesielt i form av stemning og tone. Et veggmaleri som har mye mørke farger og store kontraster har en underliggende revolusjonerende tone, mens noe som har pastell og lyse farger kan reflektere enkel og idylliske bor, særlig på landsbygda.
Tre.

Sett ting i perspektiv ved å være klar over omfanget av kunstverket og antall personer involvert i å gjøre det. Meksikansk veggmalerier viser vanligvis mennesker i grupper, som er et testament til bindingen den mexicanske folk har med hverandre og kulturs vekt på familien i stedet for isolasjon. Ikke bare er det en rekke tegn i maleriene, men det var også flere bidragsytere som la til detaljer og betydning for freske som helhet. Dermed er teamarbeid uttrykk gjennom både karakterene skildret veggmaleri og hvert strøk med penselen at kunstnerne ansatt.
Fire.
Forstå hvilken betydning veggmaleri har ikke bare til fellesskapet, men også til den enkelte. Meksikansk veggmalerier har nære bånd til samfunnet, enten gjennom kunstnerne selv eller gjennom historiene videreformidlet i arbeidet. Den kulturen er svært tett, og veggmalerier har en stor betydning for både utvikling av meksikanske kunst og til fremdriften av visse årsaker. En av de viktigste formålene med en meksikansk veggmaleri er å skape et verk som alle kan dele på, enten gjennom produksjon eller tolkning.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan nyte den lokale kunst museum
 • hvordan å trekke en christmas drage
 • hvordan å trekke folk bruker bokser
 • hvordan å male med prikker
 • hvordan å male en akvarell vask
 • hvordan å lage en skummel maske
 • hvordan gjøre overskriftene
 • hvordan å blåse og lue glass i glass blåser
 • hvordan du kan hjelpe barna å sette sammen et nyhetsbrev
 • hvordan å fullføre en leire skulptur
 •