hvordan å understreke personlighet i tegninger

hvordan å understreke personlighet i tegningerTegning er en visuell uttrykksform. Akkurat som lesere forventes å tolke ord på en side, er seere av kunst forventes å tolke atferd, kroppsspråk og ansiktsuttrykk på andre tegn. Mens tradisjonell kunst er avhengig bare på bilder for å kommunisere, kan tegneserier noen ganger har ord i form av snakkebobler og monolog. Men visuell beskrivelse gjenstår som en effektiv måte å kommunisere ulike aspekter av en historie. Les videre for å lære hvordan å understreke personlighet i tegninger.

Du trenger:
Tegning blyant
. Blyant viskelær.
Tegning papir.
eller.
Grafikk tablett.
Grafikk program.


en.
Forstå hvordan spenningen i kroppen og posisjonering av ulike deler av kroppen kommuniserer til leseren. Vanligvis bringer lemmer nær kroppen indikerer at karakteren er emosjonell blyg, eller hemmelighetsfulle, samtidig som de har bena utover indikerer tillit, aggresjon eller makt. Når en skikkelse holder hans eller hennes hodet opp og kroppen oppreist, blir tegnet sett på som positiv, glad og omtenksom, samtidig som karakterens hode vippet nedover og kroppen lutede vil indikere at karakteren er deprimert, intrigant eller sliten. Du kanskje tenker at det er vanskelig å kommunisere noe når du har din karakter bare står der å gjøre ingenting, men spenningen i kroppen kan også brukes til å kommunisere personlighet. Hvis tegnet henger hans eller hennes armene løst, holder bena i et dårlig balansert stilling, og ser ut til å ikke holde kroppen nøye sammen, vil tegnet vises forførende, bekymringsløs eller avslappet. Hvis tegnet holder hans eller hennes armer spent og tett sammen, holder hans eller hennes bena rett, og kroppen perfekt symmetriske, vil tegnet vises forberedt, høy-spent og forsiktig.
to.
Dette karakter var ment å vises lovestruck, men hennes øyne de ser henne mer sjokkert og plaget av det hun ser. For å gjøre et tegn vises lovestruck, trekke hodet oppreist å formidle glede og positivitet. På denne måten, vil hun virke fornøyd med hennes nye kjærlighet. Holde henne lemmer innover for å formidle at hun er full av følelser og kanskje føle litt blyg. Dra henne spent. Det kan være en liten bit av frykt eller bekymring rundt disse nye følelsene. Å konsekvent formidle en karakter som ofte faller i kjærlighet, holde henne lemmer meste innover hele dagen og heve eller senke hodet avhengig av hva hun føler for hennes kjærlighet. Hun vil trolig være anspent bortsett fra når hun er fornøyd med henne objekt av hengivenhet.
Tre.
Tegn en aggressiv karakter ved hjelp av ytre lemmer og et senket hode. Ved å spre ut bein og armer, er denne karakteren følelsen aggressive og ønsker å fremstå kraftfull. Holde hodet senket viser at karakteren er beregnende å gjøre noe til noen andre. Den spente kropp viser at karakteren er klar til å kjempe. Vanligvis voldelige tegn vises alltid som dette, men noen ganger ondskapsfulle karakter vil ha hans eller hennes hodet opp når spotter eller latterliggjøre en annen karakter. Dette tegnet kan også vises avslappet om du prøver å fremstå arrogant.
Fire.
Tegn en forførende eller bekymringsløst karakter som om dette tegnet vil falle over hvis noe ikke holdt tegnet opp. Dette tegnet føler at det ikke er grunn til å bruke opp energien ved å stå på sin egen vekt. Hodet skal ikke holdes helt opp eller ned fordi hennes følelser er verken positive eller negative. Den eneste gangen at hodet skal være helt oppreist er når hun først ser den personen som hun ønsker å forføre. Lemmene er også holdt innover fordi hun er full av sensualitet (følelser) og kan være hemmelighetsfull av hennes intensjoner. Den forførende type personlighet som regel aldri viser spenningen mindre hun opplever ekstrem negative følelser, og vanligvis så hun fremdeles prøver å redde ansikt. Ellers kan hun uttrykke en rekke andre atferd under de rette omstendighetene. For eksempel, kan hun bestemme seg for å vises hånlig trygg ved hilser et tegn.
Fem.
Tegn en trygg optimist med lemmer som er utover. Jo mer bøyde armene er og jo mer spredt ut at bena er, jo mer selvsikker tegnet vises. Siden denne karakteren er så positiv og omtenksom, holde dette tegnet er haken opp til enhver tid. Den eneste gangen at karakteren skal ha hodet senket er under en sjelden gang da utdelt et knusende nederlag eller satt tilbake. Dette tegnet er spent fordi tegnet er alltid klar til å trå støttende til og gjøre det rette. Dette tegnet er nok ofte å hjelpe henne venner og gi positive råd.

Tips og advarsler


 • Opprett et uendelig antall personligheter ved å plassere lemmer i ulike posisjoner, holder kroppen på ulike måter, og ved hjelp av ulike ansiktsuttrykk.
 • Andre artikkelen

 • hvordan bruke html på Craigslist
 • hvordan å lage et digitalt portrett
 • Slik dekorativt male vinduene
 • hvordan du kan bli en dyr fotograf
 • hvordan å lage en origami balltre
 • hvordan å trekke en Kingdom Hearts Keyblade
 • hvordan å underholde deg selv som en eremitt
 • hvordan å tegne avatar tegn
 • hvordan få sponsorer for en kunst show
 • hvor å vise folder i trukket klær
 •