hvordan å starte en bedrift å selge din egen kunst

hvordan å starte en bedrift å selge din egen kunstHvis du ønsker å leve med en representasjon av det visuelle og av skjønnhet, så må du kombinere den praktiske siden av å være en bedrift med evne til å selge kunst. Å vite hvordan du skal selge din kunst og finne de beste måtene å begynne å gå videre i å sette din kunst på markedet vil gi deg muligheten til å få mest mulig av det visuelle. Les videre for å lære å starte en bedrift å selge din egen kunst

Du trenger:. .
Forretningsplan
Kunstverk.

Business Basics


en.
Samle fokus. Det første du må gjøre når du ønsker å selge kunsten er å slå av den kreative siden og til å begynne å se på kunsten din som en virksomhet. Du vil ønske å sette sammen en forretningsplan, som vil inkludere misjon, visjon og mål for å selge kunst. Du vil ønske å fortsette ved å definere nøyaktig hva slags kunst du skal selge.
To.
Mold sammen ressursene. Når du kjenner din fokus, kan du flytte mot å bli en registrert virksomhet. Dette vil omfatte registrering med den tilstanden du er i, samt å samle en bedrift nummer, eller EIN fra skattemyndighetene. Du vil også ønsker å koble til byen som du er i, slik at du kan holde kunsten i området.
Tre.
Bestem ditt marked. Du vil ønske å definere hva slags individer vil være å kjøpe din kunst. For eksempel, hvis du gjør skulpturer, som skal se på hva du har og hva slags interesser vil de ha? Pass på at du vet hvor det visuelle, vil stå i samfunnet vil gi deg mer av et fokus på å samle sammen de riktige materialene.

Visualisering av Business


en.
Finne et sted. Når du har virksomheten grunnleggende sammen, vil du ønsker å gå videre med å finne steder å selge kunst. Den enkleste skritt å ta, er å finne gallerier eller viser hvor du kan selge kunst og hvor du vil kunne begynne å sette inntjening i lommen Hvis du ønsker å ta en større risiko, kan du vurdere å starte ditt eget galleri plass.

to.
Klargjøring av virksomheten til kunsten. Før du går til alle vis, galleri eller plassering i samfunnet som tilbyr et sted å selge kunst, vil du vil forsikre deg om at du har den andre siden i orden. Sette sammen visittkort, brosjyrer og generell informasjon om din kunst vil lede andre til kunsten din for å være sikker på at alt er samlet. Du kan kombinere dette med andre alternativer for kontakt, for eksempel sette opp et nettsted for å vise kunst på en visuell plass.
Tre.
Kjenn dine produkter. Ikke bare vil du ønsker å ha kunst som fungerer best for deg i ulike områder, men du vil også vil beholde re-definere hva du kan eller ikke kan selge. For eksempel, hvis du gjør malerier, har muligheter for malerier som er mindre og andre som er større. Dette vil gi et bredere utvalg av mennesker til å bli tiltrukket av utskriftene dine, og vil gi deg flere salg alternativer. Når du begynner å gjøre dette, kan du utvide det du tilbyr og kan ha ulike nivåer av kunstverk å tilby til de som kan være interessert i din stil av visualisering. Mobiltelefoni

Andre artikkelen

 • hvordan du lagrer kunst børster
 • hvordan du stopper overwatering en plen
 • hvordan å tegne spisse ører
 • hvordan å sette farge på et skannet bilde ved hjelp av photoshop
 • hvordan ta flotte digitale bilder
 • hvordan å tegne morsomme ansikter og kropper
 • hvordan skisse folk
 • hvordan å trekke en falsk sår
 • hvordan du velger et digitalt kamera eksponeringskontroll
 • hvordan å tegne dinosaurer
 •