hvordan å sette bilder sammen

hvordan å sette bilder sammenÅ vite hvordan å sette bilder sammen for å lage dine egne kunstverk for ditt hjem er en ferdighet som alle kan mestre. Siden det handler om personlig smak og individuelle uttrykk, en fin måte å vise frem dine fotokunnskaper er ved å lage ditt eget kunstgalleri rett i huset. Alt som trengs er en tom vegg, en tid tilbrakt helle over dine bilder og et sett med rammer og matter

Du trenger:.
Hvit maling
Fotografier.
Rammer og matter.


en.
Velg et område i hjemmet ditt for å vise bildene dine. En større veggen fungerer best for å opprette et kunstgalleri. Det bør også være en "fokal" vegg som vil bli lagt merke til høyre når du går inn i rommet og kan bli sett, uansett hvor en person sitter eller står. En trapp eller lang gang fungerer også godt til dette formålet.
To.
Paint veggen en fin skarp hvit. Selv om resten av rommet er malt en annen farge, gir hvit mer av et kunstgalleri luft fordi det bidrar bildene skiller seg ut og blitt et sentrum for oppmerksomheten.
Tre.
Velg en Temaet for når du setter bildene sammen. Dette er hvordan du kan gi autentisitet til din "artist show. " Plukke ut favoritt fotografier som forteller en historie for egne kunstverk i hjemmet ditt er også en fin måte å oppnå dette ser. Favoritt ferier i løpet av årene, barndomsminner eller forhold milepæler (for eksempel første date, engasjement, bryllup) alle fungerer godt for denne stilen.
Fire.
Bestem utseende på skjermen. Finne ut om du vil ha en mer tilfeldig kunstgalleri utseende ved å ha bilder av alle forskjellige størrelser innrammet på veggen eller hvis du ønsker en rett linje av samme størrelse fotografier i øyehøyde. Hvis tak er lavere, kan du henge bildene fra tak til gulv og fylle opp plassen for mer av en collage utseende, eller du kan blåse opp og endre størrelse på dine favoritter til alle være ensartet.
Fem.

Velg farger. Dette er også tiden for å bestemme om du vil beholde bildene naturlig farget eller ønsker et mer skreddersydd utseende. Klassisk svart-hvitt bilder kan legge en elegant følelse, og det er mange andre muligheter så vel. Det er utrolig hvor kopierer butikker kan redigere bilder i den stilen du ønsker å tilpasse skjermen.
6.
Ramme og legge matter til alle bildene i samme stil og farger. Å ha ulike rammer eller matter i displayet har ikke stilen til et kunstgalleri. Velg enkle reglene, for eksempel sorte rammer med hvite matter, slik at bildene dine skiller seg ut.
7.
Heng opp ferdige bilder. Du kan henge dem fra vanlige negler, legge kjeder til tilbake for en moderne vri eller legg silkebånd for en romantisk stil. Hvordan sette bilder sammen for å lage dine egne kunstverk for hjemmet ditt handler om å legge til din personlighet til prosjektet. Du er artist;! Ferdig den av hvordan du ser passer

Tips og advarsler


 • Når hengende til bilder, bruke et nivå eller laser linje for å sikre at de er hengt perfekt. Et kunstgalleri har ingen krokete bilder på veggene!
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en øgle wire skulptur
 • hvordan å trekke en konturlinje tegning
 • hvordan å tegne bryster
 • hvordan å male med pasteller
 • hvordan å posere klienter for en portrettfotograf
 • hvordan å trekke en sammenrullet slange
 • hvordan å blande maling farger
 • hvordan å lære digitalkamera Grunnleggende
 • hvordan å tegne med pastell blyanter
 • hvordan å trekke en funky hengende fisk
 •