hvordan å reprodusere vintage pin-up art

hvordan å reprodusere vintage pin-up artI gjengivelse av alle typer vintage grafikk, fra plakater og brosjyrer til å reklame og magasinet kunst, er det i utgangspunktet to alternativer. Man kan investere i et kamera eller skanner utstyr, skriver og papir for å produsere kvalitet reproduksjoner, eller verve tjenestene av en profesjonell reprografiske trykkeri. Begge alternativene vil bli diskutert i følgende artikkel
en.
Fastslå at vintage kunsten ikke er dekket av opphavsrett. De fleste virkelig vintage kunst produsert i USA før 1923 er i den offentlige sfæren. For en omfattende oversikt over opphavsrett retningslinjer, se linken på Copyright Information Resources i avsnittet nedenfor.
To.
Få tilgang til en stor-format skanneren ved å enten kjøpe utstyret eller ved hjelp en grafikk reproduksjon butikk, som du finner ved å se under "reprografi" i Gule sider. En stor-format skanneren er den beste måten å fange en høy oppløsning, trofaste digitalt bilde av vintage kunstverket. (Hvis du vurderer å kjøpe en skanner, se "Sammenligning av Scanners"-linken i Resources nedenfor for mer informasjon. )
Tre.
Scan kunstverket med en oppløsning på 600ppi (piksler per tomme) eller over. (Du øker oppløsningen i bildet fanger opp mer detaljer, imidlertid ikke filstørrelsen øker etter hvert som tiden det tar å kjøre en utskrift. ) 600ppi er vanligvis tilstrekkelig. Inspiser bildet visuelt på skjermen. Hvis mulig, har bildet inspisert av en fagperson som kan farge-balanse og forbedre bildet ved hjelp av dataprogrammer. En reprografiske butikken har vanligvis personell og programvare til å gjøre dette.
Fire.
Kjør en test ut av det digitale bildet av skannede bilder. Hvis du har tenkt å bruke din egen utskrift utstyr, må du investere i en stor-format skriver, blekkpatroner og papir. Det er mange desktop stort format skrivere er tilgjengelige i dag. (Se link i Resources nedenfor for en sammenligning av skrivere. ) Kjøp en type papir som anbefales av skriverens produsent.
Fem.
Skriv en kort prøvetur i bildet på papir du har tenkt å bruke. Kontroller at blekket er kompatibelt med papiret, og at bildet gjengir trofast. Det er noen ganger nødvendig å gjøre justeringer i utskriften oppsett eller fargebalansen i bildet. (En profesjonell grafiker kan hjelpe til med justeringer hvis utskriften ikke oppfyller dine standarder. ) Hvis det da går inspeksjon, er du klar til å masse-skrive ut reproduksjoner!

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe kunst kritt
 • hvordan å ha en god sommer
 • hvordan å trekke den sjarmerende og romantiske tegn av japanske tegneserier
 • hvordan gjøre en påske kurv med hyssing og en ballong
 • hvor å endre en musepekeren
 • hvordan å lage en Death Note bok
 • hvordan å trekke en pingvin
 • hvordan å tegne en elefant
 • hvordan du stopper overwatering en plen
 • hvordan å tegne en blekksprut
 •