hvordan å reprodusere vintage lager kunst

hvordan å reprodusere vintage lager kunstFor gjengivelse av alle typer vintage lager kunst, fra plakater og brosjyrer til reklame og magasinet kunst, er det i utgangspunktet to alternativer. Du kan investere i et kamera eller skanner utstyr, skriver og papir for å produsere kvalitet reproduksjoner, eller du kan verve tjenestene av en profesjonell reprografiske trykkeri. Begge alternativene vil bli diskutert i denne artikkelen

Du trenger:.
Tilgang til en reprograhics butikk, eller:.
Stor-format skanner eller digitalt kamera.
Storformatsskriver og blekk.
Papir.


en.
Fastslå at vintage kunsten ikke er dekket av opphavsrett. De fleste virkelig vintage kunst produsert i USA før 1923 er i den offentlige sfæren. For en omfattende oversikt over opphavsrett retningslinjer, se linken på copyright-informasjon i Resources nedenfor.
To.
Få tilgang til en stor-format skanneren ved enten å kjøpe utstyr eller ved et grafisk reproduksjon butikk, som du finner ved å se under "reprografi" i Gule sider. En stor-format skanneren er den beste måten å fange en høy oppløsning, trofaste digitalt bilde av vintage kunstverket. (Hvis du vurderer å kjøpe en skanner, se "Sammenligning av Scanners"-linken i Resources nedenfor for mer informasjon. )
Tre.
Scan kunstverket med en oppløsning på 600ppi (piksler per tomme) eller over. Å øke oppløsningen i bildet fanger opp mer detaljer, men filstørrelsen øker og det gjør også tiden det tar å kjøre en utskrift. 600ppi er vanligvis tilstrekkelig. Inspiser bildet på skjermen. Hvis mulig, har bildet inspisert av en fagperson som kan farge-balanse og forbedre bildet ved hjelp av dataprogrammer. En reprografi butikken har vanligvis personell og programvare til å gjøre dette.
Fire.
Kjør en test ut av det digitale bildet av skannede bilder. Hvis du har tenkt å bruke deg selv utskrift utstyr, må du investere i en stor-format skriver, blekkpatroner og papir. Det er mange desktop stort format skrivere er tilgjengelige i dag. (Se link i Resources nedenfor. ) Kjøp en type papir som anbefales av skriverens produsent.
Fem.
Skriv en kort prøvetur på bildet på papiret lager du har tenkt å bruke. Kontroller at blekket er kompatibelt med papiret, og at bildet gjengir trofast. Det er noen ganger nødvendig å gjøre justeringer i utskriften oppsett eller fargebalansen i bildet. En profesjonell grafisk kunstner kan hjelpe til med justeringer hvis utskriften ikke oppfyller dine standarder. Hvis det da går inspeksjon, er du klar til å masse-skrive ut reproduksjoner!

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker Ferber sove metoden for spedbarn
 • hvordan å lage en baby nytt år drakt
 • hvordan du legger dybde til en pastell tegning
 • Hvordan arrangere en poesi lesing på et offentlig bibliotek
 • hvordan å publisere din reise bildene
 • hvordan å trekke en blind kontur portrett
 • hvordan du lagrer lerret olje malerier
 • hvordan å starte en liten bedrift i mote
 • hvordan å fotografere en ferie på hesteryggen
 • hvordan å kjøpe vinyl lettering
 •