hvordan å redigere bilder gratis på nettet

hvordan å redigere bilder gratis på nettetDet finnes mange nettsteder der du kan redigere bildene dine gratis på nettet. Et slikt område er Picnik. Ingen registrering er nødvendig for å laste opp bilder til Picnik, og redigere dem. Dette nettstedet programvare har flere funksjoner enn bildebehandling programmene som følger med de fleste datamaskiner. Når du er ferdig å redigere bildene dine, kan du dele dem med andre på Internett, enten via e-post eller ved å sende den til en Flickr lysbildeserie eller til en sosial bookmarking nettsted. Les videre for å lære hvordan å redigere bilder gratis på nettet.
en.
Naviger til Picnik nettstedet og klikker på knappen merket "Kom i gang nå!" På neste side, klikker du "Last opp bilde. " Naviger til mappen der du holder bilder og velg den du ønsker å laste opp og redigere.
To.
Klikk auto-fix for å tillate Picnik å gjøre rettelser til bildet for deg. Klikk på knappen rotere hvis du tror bildet er slått feil retning. Bruk Rett glidebryteren for å rotere bildet enten til venstre eller høyre, eller tegne en linje på tvers av kanten som skal være rett. Klikk "OK. "
Tre.
Klikk beskjære og dra den grå knappene for å velge en del av bildet. Klikk "OK" for å beskjære det. Klikk på knappen for å endre størrelsen din størrelse bildet opp eller ned. Pass på at haken ved siden av "Behold proporsjoner" er sjekket, og skriv inn det maksimale dimensjonene i feltet som representerer bildet lengste dimensjon. Tallet du velger bør ikke være bredere enn 600 piksler hvis du planlegger å dele bildet på nettet. Klikk "OK" igjen.
Fire.
Klikk "Exposure" til å fikse bildets lysstyrke og kontrast manuelt. Hvis du planlegger å bruke dette alternativet, bør du ikke bruke Auto-Fix funksjonen, og du skulle angre tidligere auto-fix. Bruk eksponering glidebryteren for å øke eller redusere lysstyrken, og kontrasten glidebryteren for å øke eller redusere mengden detaljer i bildet. Merk at i de fleste tilfeller vil øke kontrasten redusere detaljene stedet heightening dem. Klikk på "Avansert"-knappen for å kontrollere høylys og skygge på bildet. Klikk "OK" for å lagre.
Fem.
Klikk "Farger" for å justere fargen på bildet. Du kan bruke den automatiske farger for å la Picnik redigere bildet for deg. Eller du kan bruke "nøytrale Picker" for å velge en nøytral grå av bildet, slik at programvaren til å korrigere fargebalanse automatisk. Men den beste måten å fikse bildets fargebalanse å bruke glidebryterne over bildet. Den metning bar vil gjøre fargene lysere eller dimmer. Sliding temperaturen linjen til venstre, vil få fargene blåere, og skyve den til høyre vil gjøre dem rødere. Klikk "OK. "
6.
Klikk skjerpe knappen for å lage et litt uskarpt bilde skarpere. Bruk glidebryteren, eller velg" Avansert "knappen for å åpne" Uskarp maske. "Velg radius du ønsker at skjerpe, samt beløp, opp til 200 prosent. Klikk "OK. " Klikk på den røde øyne-knappen hvis noen i bildet ditt behov røde øyne justering. Velg "Human" for folk og "Furball" for kjæledyr. Drag øyeeplet markøren over øyet for å gjøre justeringen.
7.
Klikk på "Opprett"-knappen for å legge effekter til bildet. Klikk "Save" og dele for å lagre det. Klikk på "Lagre bilde" knappen når du er ferdig.

Tips og advarsler


 • Noen av funksjonene på Picnik kan lastes sakte, så vær tålmodig.
 • Du må registrere deg og /eller betale en avgift for å bruke noen av Picnik er mer avanserte funksjoner.
 • Andre artikkelen

 • hvordan få kunstverk publisert i magasiner
 • hvordan å justere objekter på ulike lag i adobe photoshop
 • hvordan å lage en tegneserie
 • hvordan å lage en morsom tegn
 • hvordan sette opp et utkast tabell
 • hvordan du skal opptre som en alv
 • hvordan å utnytte misdirection som Chevy Chase
 • hvordan du gjør inntrykk av kjente personer
 • hvordan å skanne et bilde og laste det opp til internett
 • hvordan å syndikere tegneserier online
 •