hvordan å male abstrakt ekspresjonistiske malerier

hvordan å male abstrakt ekspresjonistiske malerierAbstrakt ekspresjonistisk kunst-eller handling kunst, slik det har også blitt kalt-er definert ved sin vektlegging av følelsesmessig eller spontan innholdet ikke er basert i virkeligheten. Abstrakt ekspresjonistisk kunst fikk sin popularitet på 1950-tallet som et tilbakeslag mot tøylesløs mccarthyismen. Mange kunstnere funnet seg ofre til Røde skremme for det som oppfattes som politiske ideologier representert i sitt arbeid. Abstrakte ekspresjonisme lov kunstnere til å skape uten frykt for å bli beskyldt for å ha sympati med kommunister. Det også videre fremmet ideen om «kunst for kunstens skyld", og troen på at den åndelige eller ubevisste sinn kan bli utforsket gjennom den kreative prosessen. Abstrakte ekspresjonisme har fortsatt til i dag, og er en stil av kunst som er innenfor rekkevidde av begynnelsen kunstneren

Du trenger:.
Various kunst forsyninger, inkludert men ikke begrenset til:.
Paint.
Paper.
Canvas.
Børster.
Svamper.
Pasteller.

abstrakte ekspresjonismen Made Easy


en.
Lær så mye du kan om den abstrakte ekspresjonisme bevegelsen ved å studere arbeidet til andre artister. Ved å forstå den ideologi som driver bevegelsen, kan du bedre emulere kjente kunstnere av tiden. Den vakre ting om abstrakte ekspresjonismen er at det ikke er "standard" se eller føle. Hver kunstner uttrykker ham eller henne selv annerledes. Det store utvalget av materialer og teknikker brukes til å lage abstrakte ekspresjonistiske malerier gjør det til et svært fleksibelt stil som kan formidle ideer og følelser av kunstneren uten streng overholdelse av et sett med retningslinjer. Populære abstrakt ekspresjonistiske kunstnere til forskning er Jackson Pollock, Willem de Kooning, Hans Hoffmann, Helen Frankenthaler og Barnett Newman.
to.
Samle kunst materialer og forberede arbeidsplassen din. De fleste tidlige abstrakte ekspresjonistiske malerier ble gjort på lerret med oljemaling, men det er ingen hard-og-rask regler typer materiale som kan brukes. Akryl maling har levende farger og er lette å rengjøre med rensevæske, akvareller har mer dempede farger, men kan brukes på billig papir og kan rengjøres med vann, papp kan erstatte lerret, eller pastell kritt kan brukes. De mulige kombinasjonene er uendelige. Prøv å innlemme funnet gjenstander som glitter, flaske caps, streng eller glass. Søknad verktøy kan varieres også. Mens mange kunstnere brukte tradisjonelle malekoster, andre brukte pinner, hyssing, hår, til skjeer, kniver eller andre redskaper gjelder pigment. Jackson Pollock, for eksempel, var godt kjent for drypper maling på lerretet fra boksene, og rør det kom in. Before maleri sørg for å dekke eventuelle eksponerte flater i nærheten av arbeidsområdet med en dråpe klut eller andre dekker for å unngå skader. Hold rydde opp materialer som vann, tynner, eller teknisk sprit i nærheten av og jobbe i et godt ventilert område.
tre.
Planlegg ditt bilde og begynne å male. Det er en vanlig misforståelse at abstrakt ekspresjonistiske malerier er helt spontane og krever ingen kunstnerisk talent. Mens de gjør formidle en følelse av spontanitet og er ofte svært følelsesmessig ladet, mange abstrakte ekspresjonistiske verker er svært store, noe som gjør behovet for planlegging ut bildet forhånd desto viktigere. Ved planlegging bildet, bestemme på forhånd hvilke materialer du skal bruke til å lage bildet, hva bildet skal formidle til betrakteren, vil fargen kombinasjoner du skal bruke, størrelsen på bildet, og hva bildet skal representere deg personlig. Når du har en fast idé om hvordan bildet skal se ut, begynne å male.

Tips og advarsler


 • Grundig planlegging er forskjellen mellom stor kunst og tilfeldig arbeid. Ikke undervurder effekten at det å planlegge at bildet vil ha på ditt arbeid.
 • Ikke alle vil sette pris på kunst. Mist ikke motet. Fortsett å male for din egen nytelse.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å gjenskape en Calder mobil
 • hvordan gjøre økologisk applesauce
 • hvordan å ta digitale bilder av dyr
 • hvordan å danne modell for en ørret skulptur
 • hvordan å lage 3D-effekter med skyggelegging
 • hvordan å blande henna pulver for tatovering
 • hvordan airbrush t-skjorter
 • hvordan å lage en sjekkhefte cover
 • hvordan å trekke sko i mote illustrasjon
 • hvordan spille stemningen spillet for teatralsk barn
 •