hvordan å kjøpe et digital bildebehandling kiosk

hvordan å kjøpe et digital bildebehandling kioskDigital utskrift kiosker har blitt svært populært med økt bruk av digitale kameraer. Mange bedrifter ser inntjeningspotensialet å tilby et sted for kunder å skrive ut sine egne digitale bilder, og mange bedrifter utvikler nye skrivere og programvare for bedrifter å velge mellom. Hvis du ønsker å kjøpe en digital bildebehandling kiosk, følger du disse trinnene

trenger Du:
tilgang til en reprograhics butikk, eller:.
Stor-format skanner eller digitalt kamera.
Storformatsskriver og blekk.
Papir.


en.
Velg merke av kiosk som best passer dine behov og budsjett. Kodak er den mest populære og velkjente kiosken. Den nyere Kodak Picture Maker-modellene har doble bildet opplastingshastigheten fra minnekort, redigering i sekunder, raskere skrivere og mindre nedetid. Sony tilbyr fire nye Picture stasjon kiosker som er raskere i utskriften bilder og tilby ulike størrelser og kreativ programvare som for eksempel kantlinjer, tekst og scrapbook sider. Mitsubishi tilbyr en selvbetjent system som kan kobles til en photofinishing lab som allerede på plass. Kiosk Information Systems er den største leverandøren kiosken i Nord-Amerika med 3500 service og support teknikere landsdekkende og gir Fast Foto kioskene i mange steder. Fujifilm's Digital Photo sentrum tar alle digitale medier og kan laste opp bilder til Internett.
To.
Figur ut hva slags service og støtte du trenger. Mange kiosker må startes på nytt i midten av nedlasting eller redigere bilder, spesielt hvis en kunde er å laste ned en masse bilder. Store funksjonærer vanligvis ikke kan fikse dem. Velg en kiosk som har støtte og service fagfolk tilgjengelig til alle tider.
Tre.
Finn ut hvilken programvare som er tilgjengelig. Mange som skriver ut digitale bilder vil være i stand til å fjerne røde øyne, zoom inn og bedre kontrast og farger. Noen kunder ønsker forstørrelser. Før du kjøper en kiosk, kan det være lurt å ta en undersøkelse for å finne ut hvilke funksjoner som kundene vil bruke mest.
Fire.
Velg ditt produkt behov, velge en kiosk modell som passer din krav og finne ut hvor mange du trenger.
fem.
Motta sitater fra ulike selskaper. Sørg software, sette opp og en god service kontrakt er inkludert. Du vil kanskje spørre andre digital trykking kiosk eiere i ditt område hva selskapet de kjøpte sin kiosk fra og finne ut om de er fornøyd med servicen de fikk.

Andre artikkelen

 • hvordan holde møll borte fra kunst børster
 • hvordan du kan lage dine egne kjæledyr rock
 • hvordan ta vare på olje malerier
 • hvordan å lage katt tegn
 • hvordan å male en himmel med spraymaling kunst
 • hvordan å tegne morsomme ansikter
 • hvordan å trekke The Simpsons
 • hvordan å trekke en rett linje uten linjal
 • hvordan å fade en t-skjorte med vilje
 • hvordan å lære akrylmaling perspektiv og skyggelegging
 •