hvordan å bruke powerpoint i utdanning

hvordan å bruke powerpoint i utdanningVed hjelp av PowerPoint i undervisning kan være en effektiv måte å hjelpe elevene lære de lærdommer som du underviser. Et stort antall studenter lærer best visuelt, så legger visuelle signaler til timene du underviser er en god måte å komme seg til visuelle elever i klassen. Bruke PowerPoint i utdanning kan også gjøre undervisningen mer morsom, noe som kan resultere i å gjøre dem mer minneverdig. Her er hvordan du begynner å bruke PowerPoint i utdanning

Du trenger:.
Kjennskap PowerPoint
. PowerPoint.
LCD-projektoren.


en.
Brainstorm måter som visuell kunne forbedre leksjon planer. For eksempel kan du gi en punktliste å sammenfalle med overskriftene eller deler av foredraget ditt. Du kan også problemer for elevene å arbeide gjennom i en PowerPoint-presentasjon.
To.
Lag en PowerPoint-presentasjon for å forbedre undervisningen. Bruk de beste ideene fra id¨¦dugnad som et utgangspunkt for PowerPoint-presentasjonen. Hold teksten minimal-akkurat nok til å spørre eleven til å huske hva du sa under diskusjonen om emnet.
tre.
Legge til grafikk i PowerPoint-presentasjonen. De fleste skred bør inneholde grafikk som forbedrer teksten. Bruk samme grafiske for de samme ideene, for eksempel samme spørsmål for spørsmål som klassen skal svare. Hvis du bruker samme grafiske konsekvent for den samme meldingen, vil det tjene som en visuell indikator for studenten og hjelpe studenten koble ideer du har presentert.
Fire.
Gjør presentasjonen interessante. Sprøyte inn litt humor inn i presentasjonen der det er hensiktsmessig, for eksempel blant annet en illustrasjon av en mann spinning flere plater under en diskusjon av multi-tasking. Bruk alderstilpasset humor å holde elevenes oppmerksomhet.
Fem.
Sett opp en LCD-projektor. En LCD (liquid crystal display) projektoren vil prosjektet PowerPoint-presentasjonen på veggen eller en skjerm, slik at alle elevene kan se presentasjonen under foredraget ditt.
6.
Vis PowerPoint presentasjonen som du foredrag eller diskutere tema med klassen din. Hvis du har tatt et lysbilde for hvert emne, så dine elever vil assosiere det du sa med lysbildene du prosjektet i løpet av den del av foredraget.
7.
Fordel støtteark i PowerPoint-presentasjonen. Du kan skrive ut støtteark av lysbilder fra PowerPoint som du kan distribuere til din klasse. Ved å distribuere brosjyrer, blir elevene utstyrt med et stort bilde visning av forelesningen, men er ansvarlig for utfylling av detaljer. Ser på støtteark av lysbildene vil hjelpe elevene å huske forelesning.

Tips og advarsler


 • PowerPoint-presentasjonen interessant. Målet med utdanningen er for elevene å lære, og de kommer ikke til å lære av en PowerPoint-presentasjon som inneholder noe annet enn lysbilder med en haug av tekst på dem. I stedet gjøre presentasjonen engasjerende ved hjelp punktmerket tekst og grafikk i tillegg til humor.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du oppretter et bilde oppskrift utklippsbok
 • hvordan å lage en figur skulptur
 • hvordan bli som Jerry Seinfeld
 • hvordan oppsett for tegneserier
 • hvordan å tegne klær
 • hvordan man kan kjøpe et kunstgalleri
 • hvordan du legger overkroppen til tegneseriefigurer
 • hvordan å lage en gummi band ball
 • hvordan å lage action i dukketeater
 • hvordan å male fjær med akryl
 •