Slik starter et kunstgalleri

Slik starter et kunstgalleriHvis du har en lidenskap for kunst og noen god forretningssans, kan du starte ditt eget kunstgalleri. Det krever hardt arbeid og dedikasjon for å gjøre din drøm til virkelighet. Du må lage en alvorlig forpliktelse til prosjektet om å åpne et kunstgalleri helt fra begynnelsen. Hvis du er villig til å gjøre den forpliktelsen, det er noen trinn du bør følge
en.
Snakk med noen kunstgalleri eiere. De trenger ikke å være konkurrerende kunstgallerier (galleriene i ditt område av byen). Et kunstgalleri eier i en annen by kan være svært åpen for å gi deg råd om hvordan du kommer i gang. De kunne ha verdifulle tips om hva du skal se opp for, og de kan ha noen gode kontakter de er villige til å dele med deg. Be om et lunsjmøte, og betale for lunsjen som en måte å takke dem for sin tid.
To.
Lag en tidslinje basert på informasjonen du har samlet. Bestem hvor lenge du tror det vil ta å fullføre hver oppgave som må gjøres før butikken kan åpne. Tidslinjen skal være realistiske. Ikke gi deg selv bare 2 dager å finne en plassering for galleriet ditt. Velg en dato i slutten av tidslinjen for å være din potensielle butikken åpningsdagen. Da tape som datoen kjøleskapet for å fungere som en motivator.
Tre.
Get finansiering. For å gjøre dette, må du bruke tidslinjen til å lage et budsjett og en forretningsplan. Ta med alt du kan tenke på i budsjettet, og gjøre bedriften planlegge så detaljert som mulig. Investorene er ikke engang kommer til å vurdere forslaget hvis det ikke ser ut som du har gitt dette prosjektet mye tanke. Det første sted å starte for et lån er din lokale bank. Hvis du har god kredittverdighet med banken din, så har du en mye lettere tid å få et lån der enn en bank som ikke har noen oversikt over dere. Ditt andre alternativene vil være å oppsøke investorer og søke om tilskudd. Det er egentlig ikke noe tilskudd for små bedrifter, men det er massevis for kunst.
Fire.
Finn et sted. Skuring byen eller kontakt en eiendomsmegler. Vit hva din prisklasse er før du går. Vær sikker på at området du har tenkt på å åpne et galleri i er kjent for å omfavne kunst. Det er en mulighet du kan åpne opp i en by som ikke har noen kunst omdømme, men hvis folket der ikke er interessert i kunst, vil bedriften gå ned rørene virkelig fort. Så når shopping for det perfekte stedet for et galleri, holde øye åpent for den perfekte byen.
Fem.
Få kontakter, legitime kilder du kan gå til å kjøpe kunst å selge i din galleriet. Du er også kommer til å trenge kontakter for å få kjente artister og opp-and-coming artister å komme til galleriet for å selge sine malerier og trekke inn kunder.
6.
Kjøp malerier fra kunstnere til å inkludere i galleriet ditt. Du kan enten kjøpe malerier direkte, eller du kan plassere dem på forsendelsen. Malerier er big business. Du bør merke prisene opp 50 prosent. Hvis kunstneren vil motta $ 800 for sitt maleri av en strand solnedgangen, så du bør annonsere prisen som $ 1. 200. Du kan betale kunstneren $ 800 opp foran og håper du selge maleriet, eller logge dem har en kontrakt som de vil få $ 800 når maleriet selger. De fleste kunstnere vil være villige til å jobbe på forsendelsen.
7.
ut hvor mange artister du ønsker å ta på. Ta størrelsen på galleriet i betraktning. Du bør ikke ha mindre enn 10 kunstnere kontrakt å begynne. Hvis du selger på sendingen, kan du ta så mange artister på som du vil. Velg bare den malerier eller biter du tror vil selge i galleriet ditt. Du trenger ikke å akseptere hvert stykke kunstneren gir deg. Hvis galleriet er stort, kan du ha over 20 kunstnere ble vist frem på en gang. Start av små og vokse som galleriet ditt gevinster popularitet.
8.
Opprett kontrakter. Disse kontraktene bør inneholde hvor mye penger kunstneren får betalt for hvert enkelt maleri, og hvor lenge du er villig til å holde på maleriet hvis den ikke selger. Galleriet Eieren bør ha rett til å gjennomgå hver del på slutten av året, og returnere den hvis det ikke ser ut som det kommer til å selge. Gi kunstneren en mulighet til å erstatte det stykke med en frisk ny brikke. Du kan også gjøre en avtale med kunstneren å auksjonere bort nonselling brikken på en auksjon på og ta noen form for profitt for det i stedet for å la den sitte i oppbevaring.
9.
Følg med på tidslinjen, og har en stor grand åpning. Bruk litt reklame dollar for grand åpning, eller ingen vil være oppmerksom på at din galleriet eksisterer. Du bør ha noen form for reklame går hele året, men du trenger for å starte med et stort smell. Prøv å få med i et par lokale aviser og få en annonse på radioen. Disse er svært effektive verktøy i å spre ordet om din nye galleriet.

Tips og advarsler


 • Hire en regnskapsfører. Sørg for at du vare på alle kvitteringer og detaljert oversikt over alle transaksjoner. Regnskapsføreren kan ta det informasjon og sørge for at skatt blir betalt på riktig måte.
 • ikke finansiere mer penger enn du kan betale tilbake. Du har ingen anelse om galleriet ditt kommer til å lykkes. Det siste du trenger er å miste hus og andre verdifulle eiendeler.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å bli en PC-spill designer
 • hvordan du styrer opasitet og lysstyrken når du arbeider med akryl
 • hvordan å lage vestafrikanske horn perler
 • hvordan å lage en lys design portefølje
 • hvordan sette lukkerhastigheten på et Canon EOS 40D
 • hvordan du oppgraderer en elektrisk panel
 • hvordan senteret glass i glass blåser
 • hvordan å tegne med pastell blyanter
 • hvordan strekke glass
 • hvordan å syndikere tegneserier online
 •