Slik redigerer kjæledyr bilder

Slik redigerer kjæledyr bilderMed oppfinnelsen av digitale kameraer, også kom til overbelastning av tonn med bilder å sortere gjennom. Det er lett å bli knipse glad når du tar bilder av våre kjæledyr. Men vi egentlig ikke trenger å holde hver rammen vi har tatt. Les videre for å lære hvordan du redigerer pet bilder

Du trenger:.
Time
Computer pet fotofiler.
Stabler av trykte kjæledyr bilder.


en.
Access ditt kjæledyr bildene. Finn dem på din datamaskin eller skrives ut i stabler i bokser. Gjør en rask endring. Gå gjennom bildene og ta ut det som ikke måtte kjæledyr relaterte. Spar dem for et annet prosjekt. Få alle dine kjæledyr bilder sammen på ett sted slik at du vet hva du har å jobbe med for samlingen.
To.
Organiser ditt kjæledyr bildene først. Lag mapper på datamaskinen eller stabler på bordet for hver kjæledyr. Hvis mer enn ett kjæledyr er i bildet, gjør seksjon for grupper av kjæledyr sammen. Legg dem i rekkefølge på datamaskinen eller på bordet fra fortid til nåtid.
Tre.
Samarbeid med en stabel eller mappe om gangen. Se på hvert bilde og se om det er uskarpt eller ut av fokus. Bilder som har blitt skutt ut av fokus kan ikke bli frelst ved datamaskinen redigering. Ingenting kan helt nytt fokus et bilde. Hvis du har en annen lignende bilde av kjæledyret, kaste ut den ut av fokus bilder.
Fire.
Se nøye på hvert bilde. Dyr har en tendens til å blunke mer enn mennesker. Hvis øynene er lukket, kan du vurdere å bli kvitt bildet. Men, hvis det er en super søt bilde, og det er ingen andre liker det, kan du velge å holde den i gjengen.
Fem.
Sjekk for glødende øyne. Se gjennom ditt kjæledyr bilder for røde øyne, blå øyne, hvit-øye og alle andre rare glødende kjæledyr øyeproblemer du kan finne. Skille disse bildene fra gruppen. De kan festes digitalt. Hvis du er komfortabel med hjemme-PC bildebehandlingsprogram, gjør disse et prosjekt å jobbe med. Ta bildene til en lokal fotolaboratorium for retusjering arbeid hvis du ikke har mulighet til å gjøre det hjemme.
6.
Hold alle bildene som inkluderer mennesker med sine kjæledyr. Selv om kjæledyret gjør ingen t se sitt beste, vet at personen på bildet som bilder eksisterer, og kanskje vil en kopi på en annen tid. Be personen i bildet hvis de trenger eller ønsker en kopi. De kan være lurt å holde på minnet om det samme i bildet.
7.
Se for bilder som er kjedelige og jolle. Faded kjæledyr bilder kan bli forbedret digitalt. Ikke kast bort et bilde på grunn av solskader eller dårlig eksponering. Disse kan bli bedre med digitale foto retusj tjenester. Tårer, sprekker og selv mangler deler av et kjæledyr fotografi kan bli forbedret.
8.
Velg det beste kjæledyret bildene for forstørrelser. Rediger din gruppe bilder ned til bare det beste av det beste. Ta dem til fotolaboratorium og har forstørrelser gjort å nyte. Ramme dem og vise dem i ditt hjem, kontor eller gi til familie og venner.

Andre artikkelen

 • hvordan du oppretter et bilde oppskrift utklippsbok
 • hvordan finne gratis kunst arrangementer i los angeles
 • hvordan å lage et fotografi portefølje
 • hvordan du søker kunst for internett
 • hvordan blande farger for å gjøre rosa
 • hvordan spille stemningen spillet for teatralsk barn
 • hvordan gjøre økologisk peanøttsmør
 • hvordan bli en cheerleading tropp
 • hvordan å tegne super mario
 • hvordan å trekke en pinup jente
 •