Slik redigerer bilder for å gjøre tennene hvitere

Slik redigerer bilder for å gjøre tennene hvitereRedigere bilder for å gjøre tennene hvitere på mennesker og dyr er enkelt med bilde redigering programvare på datamaskinen din. Med noen få enkle trinn, kan du gjøre noen smile rent og vakkert. Vi vil diskutere hvordan å gjøre tennene hvitere ved hjelp av et fotoredigeringsprogram som heter Adobe Photoshop

Du trenger:. .
Adobe Photoshop
. Bilder

Instruksjoner:


en
Start din versjon av Adobe Photoshop. . Gå til filmenyen øverst på skjermen, og bruk rullegardinmenyen til å velge Open. Finn bildet du vil redigere, og velg Åpne. Siden dette er en enkel foto redigere, vil vi bruke grunnleggende verktøyene som finnes i mange versjoner av Adobe Photoshop.
To.
Gå til Windows-alternativet på menyen øverst på skjermen din . Når nedtrekksmenyen kommer, sjekk for å se om verktøy er valgt. Hvis det ikke er valgt, klikker du på det så vises et merke ved siden av Verktøy. Dette vil vise din Verktøy for å redigere bildet for å gjøre tennene hvitere.
Tre.
Kjør musen over de verktøyene menyen til du ser zoomverktøyet identifisert. Det ser ut som et forstørrelsesglass. Klikk på dette verktøyet for å velge det. Nå, sveve over bildet ditt. Sett verktøyet på tennene området, og klikk på den et par ganger for å forstørre tennene slik at du kan se dem tett opp.
Fire.
Kjør musen over de verktøyene alternativene før du ser lassoverktøyet identifisert. Klikk på dette verktøyet. Gå til toppen av skjermen og se etter en boks merket Feather. Type 5 px i boksen. Gå tilbake til bildet og gå til kanten av tennene og klikk og hold nede venstre museknapp. Forsiktig trekke rundt tennene. Hvis du må stoppe og begynne å komme til andre tenner, trykk ned Shift-tasten, og spore rundt neste tann.
Fem.
Merke til en blinkende stiplet linje som beskriver de tennene du tegnet rundt. Dette er området som vil skje ved å redigere din. Ta deg tid tegning disse disposisjoner. Jo mer nøyaktig du beskriver er rundt tennene, jo bedre redigering vil se.
6.
Mens de stiplede linjene er fortsatt blinker, må du ikke klikke noe annet sted i bildet. Gå til menyen øverst på skjermen og velger Bilde. Nedtrekksmenyen vil ha et alternativ som heter Justeringer. Deretter går du til Hue /Saturation.
7.
Se etter Edit boksen i menyen boksen som bare dukket opp. Bruk nedtrekksmenyen for å velge Yellow. Siden de fleste tennene ta på seg en gul nyanse, vil vi justere denne først. Se etter metning glidebryteren. Dra glidebryteren til venstre for å ta ut gult. Fjern så mye gult som ser passende. Det er ok hvis tennene begynner å se snusket grå. Velg OK for å lukke boksen.
8.
Gå til menyen øverst på skjermen og velger Bilde. Nedtrekksmenyen vil ha et alternativ som heter Justeringer. Deretter går du til Levels. Se nederst i histogrammet. Dra den hvite trekanten mot venstre, før tennene er ønsket nivå av hvite. Pass på å ikke gjør dem for hvitt, eller de vil ikke se ekte.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en morsom lue
 • hvordan å komponere nighttime fotografier
 • hvordan å tegne trollmann Mikke
 • hvordan å trekke en side profil av menneskelig ansikt
 • hvordan å panorere i fotografering
 • hvordan å tegne bygninger
 • Slik airbrush realistisk brann
 • hvordan finne museer som vil kjøpe kunst
 • hvordan du kan kaste skygge på veggen veggmaleri
 • hvordan å pynte på kalligrafi med blomstrer
 •