Slik finner fotografering utstyr

Slik finner fotografering utstyrDu kan finne fotografering utstyr på en rekke måter. Enten du foretrekker å handle hos en forhandler, eller se etter gode kjøp på nettet, finne fotografering utstyr trenger ikke å være vanskelig. Watch for legitime tilbud, og kvalitet ved å stikke til disse tipsene for å finne foto utstyr

trenger Du:
Internett-tilgang
. Fagtidsskrifter.


en.
Besøk din lokale fotoforretning lab. Spør tilknyttede selskaper om de selger fotografering utstyr. Ofte mini fotolaboratorier tilby en begrenset mengde utstyr som en service til sine kunder. Innkjøp batterier, kamera stropper, film og media kort på fotolaboratorier skal være enkelt. Noen få kameraer, linser, rengjøring forsyninger og instruksjonsvideoer bøker er vanligvis tilgjengelig på større fotolaboratorier.
To.
Les handel magasiner. Fotografering relaterte tidsskrifter og magasiner tilbyr annonsering til fotografering utstyr forhandlere. Fylle sidene av disse magasiner er tilbud for en rekke utstyr fra belysning, til kamerahus, rekvisitter og fotografiske tjenester. Se på baksiden av bladet for en samling av annonser med nye og brukte foto utstyr til salgs.
tre.
Gå til Internett, og søk på Internett fotografering forhandlere. Mange murstein og mørtel butikker tilbyr også en online versjon av deres tjenester og produkter. Mange av disse nettstedene listen deres tilgjengelige varer og tilbyr online bestilling. Finne fotografering utstyr på disse nettstedene er lett, fordi den er kategorisert og godt organisert.
Fire.
Bla online auksjon nettsteder for å finne brukte, og nye, fotografering utstyr. Private fester og forhandlere ofte bruker denne metoden som en annen måte å selge sitt utstyr. Se for retur politikk, USA-baserte garantier og kundeservice kontaktinformasjon.
Fem.
Sjekk din lokale avis. Profesjonelle fotografer, college fotografi studenter og amatører trenger å selge og oppgradere sitt utstyr på jevnlig basis. Finn fotografering utstyr for salg av lokale folk i hjembyen din avisen.
6.
Besøk lokale bonde butikker. Overgi høyt verdsatt elektronikk, som fotografi utstyr, er vanlig, på bonde butikker. Sjekk utstyret over for skader, og spør om det fungerer. Spør om det er en returrett på plass hvis utstyrsfeil.
7.
Ring lokale høyskoler. Be for kunst og journalistikk avdelinger. Snakk med fotografering instruktører. Når en klasse ender, studenter som ikke fortsette med fotograferingen ofte lete etter kjøpere av brukt utstyr. Vanligvis dette utstyret ikke har blitt brukt mye, og kan være en stor verdi.

Tips og advarsler


 • Vær sikker på at alt fotografi utstyr du finne for salg har en avkastning policy at du er enig med. Få en kvittering og be om en kunde service telefonnummer for eventuelle fremtidige spørsmål.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du bruker andelen når tegne mennesker
 • hvordan å bruke lys for å ta bilder
 • hvordan du lagrer lerret olje malerier
 • hvordan å være lat rundt i huset
 • hvordan å trekke Stewie fra "Family Guy"
 • hvordan å male awesome natten bylandskap med akvarell
 • hvordan å bruke, lagre og slette adobe photoshop arbeidsområder
 • hvordan å lage en forrett boble i glassblåsing
 • Slik regelen tegneserien
 • hvordan å fotografere med en monopod
 •