trinnvis airbrush design

trinnvis airbrush designAirbrushing kan skape store effekter i bildene, men å vite akkurat hvordan du skal lage design kan ta ganske mye praksis. Heldigvis en rekke av trinn-for-trinn airbrush design er tilgjengelig. De lar skape enda nybegynnere fantastiske verker. Disse designene bruke flere sjablonger ansatt i en bestemt rekkefølge

Du trenger:. .
Tynn papp
Linjal.
Saks.
Farget gel penner eller markører.
Tacky lim.
Hole punch.
Bånd eller tunge garn.
Scrapbooking eller farget papir (valgfritt).
Blyant.

Formål

Trinn-for-trinn airbrush design tillater uerfarne folk å lage intrikate airbrush design raskt. Selv erfarne airbrush kunstnere kan benytte seg av airbrush design kits, som tillater dem å nøyaktig gjenskape design og deretter legge til sine egne innslag til det ferdige produktet hvis det er ønskelig. Disse design kan også brukes som et middel til å bygge erfaring med airbrush sjablonger, slik at nye artister får en følelse for hvordan sjablonger arbeide sammen slik at de kan senere begynne å lage sine egne sjabloner for originale verk.

Funksjon

Hver av sjablonger i en steg-for-trinn airbrush design representerer hele området som må bli malt for et bestemt trinn. De stensiler er sikret med tape eller på annen måte, er maling påføres (vanligvis én farge), og deretter sjablongen er fjernet, slik at malingen tørker. Når malingen fra det forrige trinnet har tørket, vil neste sjablongen festes på plass slik at neste skritt kan fullføres. De sjablongene er anvendt i en bestemt rekkefølge slik at de ulike delene overlapper riktig måte for å skape den ønskede design.

Typer

En rekke ulike designene er tilgjengelig i en steg-for-trinn-format. Avhengig av tiltenkt overflaten at design skal brukes til, kan ulike materialer brukes til å lage airbrush stensiler for disse designene. Den vanligste sjablongen materialet er tynt ark av plast, som er stiv nok til å holde formen, men lett nok til å være sikret lett. Hvis design blir brukt på en buet overflate som en bil konturer, er en foretrukket sjablong materiale silikongummi. Et annet lett materiale, er silikon i stand til å matche konturene av overflaten at den er plassert på, slik at malingen ikke blir sprayet på områder som sjablongen prøver å dekke.

Hensyn

Når du velger en steg-for-trinn airbrush design, sørg for at utformingen du velger vil passe godt på overflaten som du har tenkt å airbrush. Du bør også vurdere materialet at overflaten er laget av, da dette vil avgjøre hvor lett det blir å holde sjablongen på plass. Velg en plast sjablong for flate overflater bare med mindre det er laget av myk plast som er utviklet for å bøye eller bøye, silikon sjabloner kan brukes til de fleste overflater uavhengig av kontur, men kan være tyngre enn den flate versjonene.

Potensielle

Selv om mange mennesker ser trinn-for-trinn airbrush design som et middel for å komme rundt års praksis som det kan ta å bli ekstremt dyktig i airbrushing, kan sluttresultatet av disse designene fortsatt være praktfulle. Mest erfarne airbrush kunstnere fortsatt bruke sjablonger til en viss grad, så disse sjablong kits er bare et steg utover det er en vanlig airbrushing teknikk. Med frihånd tilføyelser eller bruk av mer enn én design kit, selv de grunnleggende laget av disse stensil kits kan bli fantastiske og unike kunstverk.

Andre artikkelen

 • hvordan stoppe ned i fotografering
 • best full farge trykking av postkort
 • hvordan å tegne moderne mannlige klær
 • hvordan du bruker diffuser paneler i fotografering for lysinnfall
 • Slik polish ripete aluminium
 • hva er åpenhet film?
 • hvordan du prime og male en bil
 • hvordan å male landskaper med olje pasteller
 • Hvordan velge film hastigheten for en manuell kamera
 • hvordan du bruker akryllateks & oljemaling sammen
 •