om kunstverk

om kunstverkArtwork er en vanlig betegnelse på en original, visuell stykke kunst gjennomført av en dyktig, skolert og observant artist. Kunstverk kan omfatte en fysisk ting, så vel som en abstrakt idé. Kunsthistorikere og kjennere studere kunsthistorie, identifisere kunstgjenstander og analysere kunstverk i historiske, sosiale og fysiologiske sammenhenger. Visuell kunst er ofte tilgjengelig for forbruker kjøp, personlig glede og museum eller galleri utstilling

Du trenger:.
Fantasifulle kunstnerisk evne og dyktighet til å illustrere scener fra fantasy historier.
Moderne utstyr for å male på mellomlang avtalt mellom forfatteren og deg selv.
Kontakter med forfattere som skriver i fantasy-sjangeren.
Forståelse av eventuelle tekniske krav for malerier som størrelse, bruk av farger, etc.
.

Historie

Ifølge ekspert kunsthistoriker Marilyn Stokstad, har kunstverk blitt opprettet siden den øvre paleolittiske perioden (ca 42000 til 8000 f. Kr. ). I løpet av den tiden, var kvinner ofte avbildet i skulpturer, hester, bison og andre bilder ble malt på huleveggen og megalittiske arkitektur-som Stonehenge og og gigantiske utskårne statuer på Påskeøya-ble bygget. Siden den gang har kunsten gått gjennom mange perioder, for eksempel: bronsealderen (egyptiske pyramidene), gotiske (som katedralen av Notre-Dame), Renaissance (Leonardo da Vincis tid), barokk og moderne. Artwork har en lang og rik historie. Hver periode avslører omfattende informasjon om tid og sted der den ble opprettet. Kunsthistorikere analysere kunstverk og svare på konkrete spørsmål om kunstnerisk innflytelse, stilistiske detaljer, publikum og historisk kontekst.

Typer

Visual kunstverk kan manifestere seg i mange former, herunder arkitektur, skulptur, malerier, tegninger, masker, keramikk , instrumenter, veggmalerier og glass. I tillegg er grafikken ofte kategorisert av sin unike stil, slik som kubisme, impresjonisme, abstrakt, realisme og surrealisme. Mange kunsthistorikere, samlere, kjennere og selgere har en foretrukket type og stil av kunst. Mange kjente kunstnere er kjent for å lage kun en bestemt type kunst -. Van Gogh og ekspresjonistiske malerier, Annie Leibowitz og fotografisk kunst, og Frida Kahlo og naturlig surrealisme

Formål

Etableringen av visuell kunst er et ytre uttrykk for kunstnerens sanser, erfaringer, paradigmer og følelser. Artwork er ofte brukt for religiøse og åndelige formål, som ritualer, danser og dekorative dekor. Artwork er også ment som et middel til å bruke fantasien, kommunisere på en ikke-verbal måte, forholder seg til universelle ting, underholdning, politiske og sosiale uttalelser, søke etter mening, arrangement markeringen, humor, historiske opptak, historien fortellerstemme, emosjonelle og psykologiske healing og som et middel til propaganda. Andy Warhol forklarte en gang at "En kunstner er en som produserer ting som folk ikke trenger å ha, men at han-eller annen grunn-mener det ville være en god id¨¦ å gi dem. "

Identifikasjon

Kunsthistorikere og kjennere kan identifisere, dato og studere kunstverk på en rekke måter. De ser etter fysiske bevis som skulle tilsi en alder av kunstverket. For eksempel var konkrete materialer kun oppfunnet i siste par hundre år (for eksempel plast). I tillegg kan kunstverket bli identifisert av dokumentasjon, hvis tilgjengelig (for eksempel et bestillingsverk brev for en kirke maleri). Visual ledetråder kan fortelle et vell av informasjon om et kunstverk, slik som bruk av et hår stil i et maleri kan hint til den tidsperioden da den ble opprettet. Kunstverk kan også bli identifisert ved hjelp av stilistiske detaljer. Undersøk hvordan den ser ut, til materialer og verktøy er nødvendig for kunst opprettelse lære mer om et stykke kunst.

Expert Insight

Vocabulary om kunstverk kan være så rik i dybden som selve kunstverket. Kunstelskere ofte brukt spesialisert terminologi for å beskrive kunstverk, herunder form, komposisjon, teknikk, materiale, linje, farge, tekstur, volum, rom, symbol og perspektiv. Ofte er kunst vokabular brukes for punkt overtalelse, varebeskrivelse og kontekst analyse. De som er interessert i kunsthistorie, diskusjon og eierskap skal lære viktige kunstverk folkespråket å beskrive ordløs visuell kunst i nøyaktige og fargerike detaljer.

Andre artikkelen

 • om nyhetsbrev maler
 • hvordan gjøre mail art
 • hvordan du kan utvikle svart-hvitt film
 • Slik finner rimelig kunstverk
 • hvordan å trekke en veldig enkel tegnefilm frosk for barn
 • hvordan å lage en skilpadde ut av en papptallerken
 • hvordan å tegne bilder
 • hvordan du får gratis kunst på en kunst festival
 • hvordan å polere aluminium semi felger
 • hvordan å trekke en kalkun bilde
 •