om karikaturer

om karikaturerKarikaturer vises overalt, fra Times Square til dyre gallerier. De har en lang historie med et dypt politisk fortid. Gang brukt som et humoristisk mening stykke for den vanlige mann, er de nå udødeliggjort i historien på grunn av kunstnere som Al Hirschfeld. Karikatur som en kunst er levende og godt i moderne medier, selv om det fører til uro hver så ofte

Hva er en karikatur?

En karikatur er en håndtegnet portrett ment å overdrive og legge vekt på bestemte egenskaper om ens funksjoner, utsiktspunkter, handlinger eller pynt. Lenn Redman, bemerket en karikatur artist, sa en gang at "karikaturtegnere overdriver for sannhetens skyld, i motsetning til forvrenger for å benekte at sannheten. " Mange ganger, kjente personer som for eksempel politikere og filmstjerner er fanget av karikaturtegner penn. Karikatur kunstnere er også populært parti underholdning, skape minneverdige kunst som er personlig i naturen.

Felles kjennetegn

Karikatur det ofte skjer i blyant eller blekk på hvitt papir. Men det er mange kunstnere som jobber i full farge. Kunstneren vil ta trekk fra personens ansikt og overdriver dem til størst komiske fordel, men aldri til det punktet at en tilskuer ikke kan dechiffrere målet identitet. For eksempel, en Joe Bluhm karikatur av skjermen ikonet Marilyn Monroe skildrer bombshell med blåst opp blond låser, fremtredende øyne og lepper og enorme bryster-alle underskriftene til Monroe estetiske som lever på i dag.

Kjente eksempler på moderne karikatur

siste-dagers karikatur ville ikke være der den er uten kunsten Al Hirschfeld. Selv Hirschfeld døde i 2003, lever hans kunst på i Margo Feiden Galleries i New York City. Han foreviget Broadway stjerner for mange år, med sin kunst pryder et amerikansk frimerke i sommeren 2008.
Noen ganger karikatur kan tenne bål i media. I løpet av 2008 presidentvalget kampanje, trakk New Yorker dekke kunstneren Gary Blitt karikaturer av afro-amerikanske presidentkandidaten Barack Obama og hans kone, Michelle, i Det ovale kontor, kledd i muslimske gir og gjør en neve bump. Selv dekselet ble kalt "The Politics of Fear" for å markere voksende frykt om rase i landet, mange så det som en voldshandling. Dekselet ble senere lampooned av Comedy Central vertene Jon Stewart og Stephen Colbert for Entertainment Weekly.

Politisk Tegneserier og Karikatur i 1800 Amerika

politikere var de første store mål i karikatur kunstnere, med noen tegninger så bitende at de resulterte i fengsel. I USA, steg bestille butikkeier William Charles til beryktet da han publiserte en bok av karikatur politiske tegneserier basert på krigen i 1812. Under president av Abraham Lincoln, den reduserte kostnaden av utskrift materialer gjort politiske tegneserier mer tilgjengelig for publikum. Den Lilly Biblioteket hjemmeside bemerker at Lincolns «stige til formannskapet og regjeringsperiode, hans insistering på å opprettholde unionen for enhver pris, og hans bemerkelsesverdige fysiske utseende fikk mye blekk fra penner av karikaturtegnerne. "

Måter å få Karikaturer nå

For de som ønsker å ha det gøy og prøve seg på karikatur kunst, er Internett en ressurs. Nettsteder som Magixl. com har masse verktøy og utklipp til å manipulere bilder i festlige tegninger. Online rabatt skriver Vistaprint tilbyr en karikatur verktøy som produserer kunst for visittkort og identitet produkter. Men det er alltid gøy å kaste en fest og ansette en dyktig karikatur artist.

Andre artikkelen

 • selger antikke kameraene
 • om coloring bøker
 • hvordan gjøre lerretet blindrammer
 • hva skal til for å være et portrett fotograf?
 • om fotografisk papir
 • hvordan du oppretter et stilleben med oljepastell
 • hvordan å starte en bedrift detaljer
 • hvordan å designe en bil
 • hvordan å fotografere bygninger i kreativ fotografering
 • hvordan du oppretter en tarot-kort sett
 •