hvordan silke screening arbeid?

hvordan silke screening arbeid?Du trenger: Blyant

. Pen.
Paper.
Eraser.

Materialer

Silke screening er den prosessen som blekk overføres gjennom en skjerm og på papir eller stoff. De materialer som trengs avhenge av hva slags prosess som brukes og materialer som skrives, men for det meste, nesten alle silke screening prosjekt vil kreve en skjerm, som består av en ramme og tett vevd stoff, nal og blekk. For en mer detaljert utskrift, transparenter trykket med design, flytende emulsjon og lysstoffrør vil også være nødvendig. Hvis utformingen er mindre detaljert og kanskje noe med en solid bakgrunn, er en skjerm filler et godt alternativ.

Foreta et Design

Avhengig av utformingen, må skjermen da være forberedt på hensiktsmessig måte. Hvis du bruker flytende emulsjon, må det først brukes til skjermen og lov til å tørke. Transparentene blir deretter klemt mellom den fluorescerende lyskilde og skjermen. Lyset skal da skinne gjennom transparentene på den flytende emulsjonen på skjermen. Skjermen er deretter sprayet ned med vann til design kommer opp. På skjermen filler metoden, er en negativ versjon av designen malt på skjermen. Uansett hvilken metode som brukes, når presset med en nal og plasseres over utskrift overflaten, vil blekket flyte gjennom åpne deler av skjermen, som består av tett vevd tråder, og skal skrives på materialet.

Slik fungerer det

Når skjermen er forberedt, området for utskrift skal være organisert. Trykkeriene Området skal inneholde en tabell med klemmer og et område for tørking. Klemmer vil holde skjermen på plass og la den bli løftet for å fjerne utskrifter. Når skjermen er sikret i klemmer, til materialet skal skrives ut på vil bli plassert på en flat overflate under skjermen, og registreringsmerke vil bli opprettet. De merker, noe som kan gjøres med tape for å sette av det eksakte stedet hvor materialet ble plassert, vil sikre at eventuelle senere fargene vil registrere riktig. Blekket vil da bli plassert på skjermen, og deretter, med en nal, vil blekket bli presset gjennom. Blekket siver gjennom tett vevd trådene, som vil kontrollere spredning av blekk, og på papiret. Når silketrykk er trukket over, er den klar til å tørke. Når blekket tørker, kan etterfølgende farger brukes med forskjellige skjermer.

Andre artikkelen

 • hvordan å male initialer på lerret
 • hvordan å trekke vinger på en fe
 • om Maynard Dixon malerier
 • hvordan å bruke akvarell med penn og blekk
 • hvordan du bruker frihåndsquilting teknikken for solskjerming
 • hvordan tjene penger på å selge din tatovering design online
 • om pentel maling markører
 • hvordan å resirkulere broken china inn mosaikk potter
 • hvordan du kan lage din egen graffiti maler
 • hvor å vise bevegelse i en ellers immobile tegning
 •