hvordan polymer leire arbeid?

hvordan polymer leire arbeid?Du trenger:
Thin papp
. Linjal.
Saks.
Farget gel penner eller markører.
Tacky lim.
Hole punch.
Bånd eller tunge garn.
Scrapbooking eller farget papir (valgfritt).
Blyant.

Polymer Clay Basics

Polymer leire er en bøyelig, smidig polymer sammensatte at kunstnere og håndverkere bruker for å lage ulike håndverk. Det er en forskjell i tradisjonell leire og polymer leire. Tradisjonell leire er laget av veldig fine silikat partikler som er suspendert i vann. Imidlertid er polymer leire laget av veldig fine partikler av polyvinylklorid (PVC) som er suspendert i myknere. Polymer leire er brukt veldig mye på samme måte som tradisjonelle leire brukes.

Funksjon

Conditioning polymer leire er en viktig prosess som forbereder leire for å bli jobbet med. Condition i polymer leire er vanligvis gjøres ved å arbeide med leire med hendene til den blir veldig fleksibel og smidig. Når leire blir strukket og komprimert med varme hender, begynner leire teksturen til å endre og det blir mer mykere og bøyelig. Polymer er leire tilgjengelig i mange farger og kan blandes sammen for å skape nye og personlige farger. To eller flere farger kan også kombineres sammen uten blending å lage marmorering eller stokk arbeider effekter. Fordi polymer leire er så smidig, metoder, for eksempel tekstil kunst, skulptur og glass kan også inkluderes i laging prosessen. Det beste med polymer leire er at kunstnere ikke trenger å bekymre deg for leiren tørker ut fordi den ikke. Dette gjør kunstneren til å fortsette sculpting til hun er fornøyd med kunstverket sitt. Firing er prosessen som obligasjonene partikler inn i en fast form. For å oppnå dette, er lave temperaturer kreves. Ønsket temperatur er så lav at et hjem ovn kan brukes som en ovn til å jobbe med polymer leire. Under avfyring prosessen, er verken størrelsen eller fargene endret leiren, men leiren blir hard, slik at holdbare gjenstander kan gjøres. Leiren kan også være ferdig til å erverve ulike konsistenser og teksturer som spenner fra stein som skjemaer til glassaktig skjemaer.

Opprettelse av Polymer Clay

En polymer er en veldig lang kjede som består av mange svært små molekyler kalt som monomerer. Disse molekylene er alle sammen spent ene bak den andre, og dette er hva danner svært lang kjede. Den lange polymer kjeder kan bøyes eller vris. De kan holde seg til hverandre og de også bevege seg veldig sakte fordi de etter hvert blir store. Polymerer brukes til å gjøre alle slags ting som polymer leire, silly putty, plastprodukter, klær, tre, glass, keramikk og metall.

Andre artikkelen

 • hvordan et kamera fungerer
 • hvordan å tegne en tegneserie frosk
 • Slik polish en børstet aluminium Airstream
 • hvordan du skriver på arabisk script
 • hvordan gjøre cover art
 • hvordan å tegne tegneserier
 • hvordan du får gratis ting fra produsenter
 • hvordan å rydde opp i luften i kunsten din rommet
 • tegne ansikter
 • hvordan å trekke en enkel heks
 •