hvordan finne jobber som en klovn

hvordan finne jobber som en klovnDen dumme siden av Klovner i kamp ender når du ikke har en betalende konsert. Profesjonelle klovner må jobbe like hardt som andre fagfolk til å finne og land verdt spillejobber. Den beste delen av å være en klovn, er at hver eneste jobb er et intervju, fordi noen alltid dømmer din klovn ferdigheter for sitt eget parti behov
en.
Entertain barna på bursdager. Dette er den mest populære formen for klovn arbeidsplasser og det er en jobb som hjelper deg med å finne andre jobber ved ganske enkelt å være en klovn som andre barn vil på sin bursdagsfest. Annonser i avisen og på oppslagstavler, satt opp en bod på handelskammeret hendelser reklame dine tjenester og la løpesedler på fest forsyne butikker og fest utleie steder.
To.
Walk i en lokal parade, besvimelse morsomme elementer som har din kontaktinformasjon på dem. Bruk denne muligheten til å imponere mange mennesker i ett skudd. Siden de fleste parader bruke frivillige og ikke betalte arbeidere, vurdere en parade som et nettverk mulighet.
Tre.
Snakk til koordinatorene for lokale karneval og festivaler, og se om de ønsker å leie deg som en klovn. Regional hendelser er et flott sted å møte folk i ditt område og de fleste koordinatorer har et budsjett for ekstra underholdning. Bare sørg for at du kan fortelle dem hva du tilbyr og hvorfor de skal bruke deg for arrangementet deres.
Fire.
Besøk kirker og skoler og finn ut om de har arrangementer som kommer opp der de trenger en klovn for hire. Du kan også gi skolen nok løpesedler til å sende hjem med hver student reklame som du har besøkt skolen og ville elske å underholde på en bursdagsfest.
Fem.
Møt opp på en park eller strand i løpet av helgen. Ta med noen få utvalgte triks og noen ballonger og se hva som skjer. Barna vil gå over til deg og foreldrene vil ta varsel. Du kan finne noen jobb ved kun å vise opp og Klovner i kamp med folk.
Seks.
Reis rundt med et sirkus for en pågående jobb. Nettverk med mennesker i underholdningsindustrien for å finne ut hvilke sirkus selskaper er å ansette, eller besøk nettsidene til sirkus selskaper for å finne ut hvordan du kan bli med på sirkus.
7.
Beskytt bull ryttere og cowboys ved å bli en rodeo klovn. Hvis du ønsker litt mer fare enn å lage en ballong sverd, grip din makeup, litt baggy bukser og adrenalinet og få i riding ringen. Rodeo klovner underholde folk, mens på samme tid beskytte noens liv.

Andre artikkelen

 • Slik detalj en bil interiør
 • hvordan gjøre brun
 • hvordan finne en illustratør for en tegneserie idé
 • hvordan du oppretter en fargepalett for et designprosjekt
 • Slik polish en bil inntak
 • hvordan å tegne levende mennesker
 • hvordan å bleke tennene i et bilde i Photoshop CS2
 • hvordan å sammenligne Nikon D40 til canon 40D
 • hvordan å hamstre gamle biler og bildeler
 • hvordan å posere for portretter
 •