hvordan du oppretter en Zazzle galleri som selger

hvordan du oppretter en Zazzle galleri som selgerMange av dere er dyktige i kunst og håndverk. Hvorfor ikke vise verden ditt talent og selv gjøre en fortjeneste av det? Det er print-on-demand nettsteder som Zazzle og CafePress som gir deg en plass på Internett for å vise frem din kunst grafiske arbeider. Og, hvis folk liker dem, kan de bestille fra en rekke produkter eller gaveartikler (f. eks T-skjorter, krus) med dine verk trykt på dem. Du trenger ikke å bekymre deg for trykking og frakt. Alt dette er godt tatt vare på av disse nettstedene. Som en talentfull artist, er alt du trenger å gjøre for å produsere dine kunstverk, laste dem opp, lage produkter for ditt eget galleri.
I dette innlegget skal jeg vise deg hvordan å åpne din egen Zazzle galleriet, lage dine egne produkter, og fremme dem. Jeg skal dele med deg noen av de erfaringene jeg har lært, slik at du kan gjøre dette effektivt og effektivt

Du trenger:.
Artwork (e.
g.
 grafisk design, foto, digital kunst).
en Internett-tilkoblet datamaskin.


en.
Bare gå til http://zazzle. com og registrere en konto gratis. Det er import å plukke en fin brukernavn for den nye kontoen, fordi det vil bli en del av URL som brukes til å få tilgang til galleriet.
to.
Når dette er gjort, vil du gå rett til MyZazzle å lage ditt eget galleri ved å velge utseende og fylle ut noen grunnleggende informasjon.
tre.

Antar du har dine kunstverk (f. eks bilder, grafikk, tegninger) på datamaskinen din, kan du klikke på fanen produkter, og begynne å lage produktene. Zazzle kan du lage et bredt utvalg av produkter fra T-skjorter, krus, postkort, til knapper av ditt valg. Opprette enkelte produkter en om gangen er en repeterende prosess som kan ta bort for mye dyrebar tid på en artist. Så jeg anbefaler deg å ta fordeler av den raske produktet byggmesteren. Klikk på "quick lage mange produkter" øverst til venstre hjørne, noe som bringer opp en 3-trinns veiviser for å fremskynde prosessen.
Fire.
Merk at du ikke har å lage alle produkter for hver av kunstverket ditt. Velg riktig produkt for riktig design. For eksempel, hvis du har et design av en politisk figur, kan du ikke ønsker å sette det på barnets villvin. Du bør unngå å plassere politisk kontroversiell design på frimerker.
fem.
For hvert produkt du velger å lage, gjøre en god tilpasning og justeringer. For eksempel kan det være lurt å sørge for at design ser ut som forventet på den mørke Apparels. Jeg også sjekke at du anbefaler flagget for å gi dine kunder privilegier til å tilpasse basert på deres personlige preferanser. Dette betyr ikke at du bør la all tilpasning til dine kunder. Husk at ikke alle er kjent med tilpassing verktøyet.
6.
En kul ting om Zazzle er at du kan bestemme hvor mye du vil lade royalties. Royaltyen er lagt på toppen av grunnleggende kostnad som Zazzle kostnader. Sjekk prisene på andre produkter for å finne ut den riktige prosenter som belønner dine hardt arbeid og samtidig holde produktene konkurransedyktige i markedet.
7.
Organiser produkter ved hjelp produktlinjer og sub-produktlinjer, og tilby dine kunder enkel navigering og bedre handleopplevelse. Du kan alltid omorganisere produkter ved hjelp av batch operasjonen "Rediger valgte" på Products siden av MyZazzle senere.
8.
Når du har galleriet ditt og produkter laget, vil du ønsker å få ordene ut og begynne å markedsføre dem. Det finnes flere måter:.
9
Det første trinnet er å nøye velge riktige søkeord som passer for dine produkter. Jeg anbefaler at du bruker mer spesifikke søkeord i stedet for generelle ord. Den generelle søkeord typisk resultere i titusenvis av produkter og gi svært liten sjanse for produktene skal vises foran shopper.
10.
Bruk så mange opprykk verktøy fra Zazzle for å fremme galleriet ditt og produkter på dine egne nettsider, blogger, og nettsamfunn. Zazzle tilbyr mange verktøy som spenner fra en enkel link til galleriet ditt ved hjelp zBar eller Zazzle stjerne til hosting galleriet ditt som en del av dine egne websider, avhengig av nivået på din innsats og dine ferdigheter. Klikk på kategorien Galleri under MyZazzle og se etter koblinger under Link Building og Serious Verktøy til venstre. I Alvorlig Tools, gir Zazzle også fremme verktøy spesielt for MySpace og Facebook. Lag en Zazzle galleri presentasjon linsen på Squidoo, også.
11.
Max din fortjeneste ved å bli en Zazzle førsteamanuensis og tjene ekstra på hvert salg henvist av kampanjen widgets. Når du registrerer deg som medlem og opprette et galleri, vil du automatisk tildelt et tilknyttet id. Du kan finne knytte id ved å klikke på kategorien Galleri under MyZazzle. Se etter Associate Center under Associate konto på navigasjonspanelet til venstre. Klikk på Associate Center linken og du vil se din knytte id på toppen av hovedinnholdet delen av siden. Tildelingen linker eller widgets du oppretter i forrige trinn automatisk inkludere knytte id spore henvisningen transaksjonene.
12.
Bli med i Zazzle samfunnet, få kommentarer og venner, og delta i forumet. Integrer bloggen din med din Zazzle galleriet, som dessverre ikke støtter Blogger for øyeblikket.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre fondue bryllup kaker
 • hvordan du oppretter en tarot-kort sett
 • hvordan legge fairy eller sommerfugl vinger til et bilde ved hjelp av adobe photoshop
 • hvordan du bruker øyeblikksbilder og lysbilder for en akvarell
 • hvordan du enkelt kan forbedre dine digitale bilder
 • hvordan velge bakgrunner
 • hvordan å lage et lerret
 • hvordan du bruker subjektive kontroll i kreativ fotografering
 • hvor å fjerne tjære fra bil maling
 • hvordan profesjonelle fotografere barn
 •