hvordan å være en omsorgsfull klovn for sykehus

hvordan å være en omsorgsfull klovn for sykehusNår du underholde som et sykehus klovn, gi deg komisk lettelse å syke barn og deres familier. Ditt besøk blir mer enn underholdning, fordi du engasjere og gi muligheter til syke barn som ellers har lite å si om sine sykehus. Det er utrolig givende å redde et barn fra den skremmende opplevelsen av å være syk på et fremmed sted, om bare for en kort tid

Lær Om Hospital klovning


en.
Finn et sykehus trupp til å bli med gjennom ditt lokale klovn klubb. For å finne en klubb i nærheten, kan du gå til Clowns of America International nettstedet.
To.
Ta kurs og seminarer. Du kan finne oppføringer i "Hospital Clown Nyhetsbrev" eller gjennom din lokale klovn klubb
3
Les bøker, for eksempel. . "The Hospital Clown: A Closer Look" av Patty Wooten og Shobhana Schwebke.

Forbered for ditt besøk


en.
Lag en liste over sykehuset personell vil du jobbe med, for eksempel frivillige og rekreasjon terapeuter, samt som den personen du rapportere til når du ankommer.
to.
Kommunisere med sykehuset personell og finne ut hva de forventer av deg på besøk.
tre.
Finn ut om noen pasienter har en bursdag snart eller om noen pasienter snakker et annet språk.
fire.
Lær om den gjennomsnittlige alderen på pasientene og om noen av dem har spesielle behov, for eksempel de som hører eller svaksynte.
fem.
gjennom sykehuset reglene og følge dem nøye. Spør om reglene om ballonger og rekvisitter.

Prioritere tid


en.
Finn ut om noen av barna på listen har medisinske behov som vil ta dem bort fra sitt rom under deler av turen. Besøk dem først.
To.
Bestem lengden på hver besøk av behovene til pasientene, antall rom du besøker og hvor lenge du har for den totale sykehuset besøk.
tre.
Underh de yngste barna før de eldre hvis du planlegger å besøke på kvelden.

Tenk rommet protokoll


en.
Hold deg unna hvis et barn ikke ønsker å se deg eller foreldre ønsker ikke å gå inn i rommet.
to.
Spør sykepleieren før inn i et rom hvis du ikke er sikker på om det er egnet til, eller har en stab person eskorte deg. La henne inn i rommet første til å spørre om du kan komme i rommet. Kommer inn i rommet og gjeninnføre deg selv i en mild stemme med varme og oppriktighet.
Tre.
Vær oppmerksom på særlige forhold som beskyttende klar plast vegger, som du må stå bak, eller rør og skjermer som krever barnet til å være stille. Finn ut om du trenger å ha på seg en maske og kappe.
fire.
Husk at legene ikke trenger å se deg på pasientens skjermen. Hold deg vekk fra kameraet montert på vegg eller på stativ.
Fem.
Tailor lengden og intensiteten av prestasjonen å ta hensyn til pasientens tilstand og følelser.

Øv god hygiene


en.
Trekk opp ermene og vask hendene og underarmen på vasken før inn i rommet. Hvis en vask ikke er tilgjengelig, bruker hånden sanitizer dispenseren på døren, og holde hånden sanitizer i din klovn pose eller kurv. Slå av kraner og åpne dører med en papir håndkle eller bruke pedalene for å unngå rekontaminering.
To.
Overholde sykehushygiene standarder når det gjelder rekvisitter som dukker og magi forsyninger. Når du er i tvil spør en medarbeider. Hvis han er opptatt, ikke bruk propellen.
Tre.
Gjør det til en vane å holde fingrene vekk fra munnen eller øynene. Vask hendene før du spiser.
Fire.
Dekk til alle åpne sår med bandasjer.
Fem.
Tips en medisinsk faglig umiddelbart hvis du er re utsatt for noen kroppsvæsker.
6.
Desinfiser noe som faller på gulvet før den er brukt fordi gulvet er det mest smittsom sted i sykehuset. Clown poser eller rekvisitter må ikke plasseres på gulvet, og deretter på pasientens seng eller en stol. En handlevogn på hjul er det ideelle stedet å lagre forsyninger.
7.
Se etter personlig verneutstyr veiledninger, eller PPE veiledninger brukes isolert rom.

Respekt Pasient Personvern


en.
Les om HIPAA, syketrygd Mobilitet og Accountability Act, et omfattende sett med krav for å sikre pasientenes personvern, i HIPAA rådgivende nettsiden.
to.
Delta på et hipaa møte. Du kan finne et møte i nærheten av deg ved American Academy of Medical Colleges hjemmeside.
Tre.
Vær forsiktig med å henvise til en pasient eller pasientens familie medlemmer i eller utenfor sykehuset. Aldri gjenta hva du hører fra legen til noen.

Tips og advarsler


 • Beskytt deg selv. Aldri la noen hoste på deg. Stå opp umiddelbart og flytte ut av sitt utbredelsesområde. Ikke ta hver pasient du besøker og holde litt avstand.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan se film negativer
 • hvordan du velger riktig tatovering for deg.
 • hvordan å lage en snømann
 • hvordan du tar bilder om natten
 • utskrift enkelte plakater
 • Slik buff en bil etter bilde
 • hvordan å tegne kinesiske animasjon
 • hvordan å lage en baby fotavtrykk med hånden.
 • hvordan å fotografere et gammelt hus
 • hvordan planlegge fotografi til å følge en virtuell tur script
 •