hvordan å tegne trehytte

hvordan å tegne trehytteTre hus har fanget fantasien i mange år. Disse robuste boliger i naturen har dukket opp i slike klassikere som "Peter Pan" og "Robinson Crusoe. " Mange barn bygge sitt eget tre husene hvert år og enda flere voksne hjelpe sine barn konstruere disse små, men herlig hus. Denne artikkelen vil lære deg hvordan å tegne en kompleks trehytte med grunnformer og noen avanserte penn og blekk tegning teknikker

Du trenger:. .
Pencil
Pen.
Paper.
Eraser.

Tegning Tree


en.
Begynn med å tegne treet som ligger til resten av bildet blir plassert. Start i bunnen og trekker røttene med myke trekantede figurer. Tenk på dette som en nesten blekksprut-lignende figur eller en stjerne mønster. Ikke trekke rette linjer fordi du vil ha naturlige røtter.
To.
Branch treet ut i tre hoveddeler, og utvide disse til toppen av siden. Hver stammen bør være en annen form akkurat som i naturen. På venstre side, trekker stammen med to parallelle linjer som går opp på skrå opp på siden. Legg små humper i linjene som du tegner linjene for å indikere knop og gir treet en organisk form. Sett en tynn "U"-form inn i toppen av denne til å lage greiner på toppen.
Tre.
Tegn midt stammen med to økologiske parallelle linjer som strekker seg opp midt på siden. Om lag to tredjedeler av veien opp, dele den parallelle linjene i en "V"-lignende figur for å vise lemmer forgrening ut. På toppen av den venstre grenen legge til en annen "V"-formet divergens.
Fire.
Lag tredje trestammen ved å tegne to klumpete parallelle organiske linjer som strekker litt på diagonal til høyre . Koble til disse linjene i et lite punkt om lag to tredjedeler av veien opp på siden.
Fem.
Tegn bladene med på toppen av grenene. Lag den taggete mønstre av bladene ved å tegne en linje som dips innover og deretter ut igjen. Slå linjene rundt toppen grenene med organisk opp-ned "U" former. Har noen av grenene overlapper bladet mønster for å legge til realisme.

Tegning Huset


en.
Legg rammen av treet huset over treet. Ikke bry deg om overlappende linjer som du vil slette disse senere. Legg horisontal rektangulære former i de tre viktigste treet seksjoner oppå den andre. Legg til en triangulær form på høyre side av treet huset for et vindu.
To.
Flesh ut detaljene på huset. Legg til støtte bjelker med diagonalt plasserte rektangler under huset som kobles til en trestamme. Legg til en støtte bjelke på venstre trestammen utvide diagonalt til høyre. Legg til to støtte bjelker på midten trestammen strekker diagonalt til både høyre og venstre. For den siste støtte, legge en støtte bjelke som strekker seg diagonalt til venstre.
tre.
Legg gjerdet med vinkelrette rektangler som strekker seg horisontalt over trestammer og house. Lag en pipe med en sylinder på taket av treet huset. Legg til grus retningslinjer ved å tegne en netto som mønster over hele taket. Legg vinduer til front, side og topp av huset med korset figurer inni firkanter.
Fire.
Slett de overlappende linjer. Legg teksturert trebjelker til veggene i huset med vertikale stiplede linjer. Lag en eim av røyk fra pipen med en bølgete linjer.
fem.
blekk på hele tegningen. La blekket tørke, og slette alle blyanten. Legg skygger med crosshatching under taket, base av huset og hvor bladene kastet skygger på bena av treet. Cross klekking er gjort med små skrå linjer som overlapper hverandre i et kryss eller "X" mønster. Mørkere i ranker med crosshatched linjer. Til slutt legger mose til treet med bølgete ovale former på basen, bagasjerommet og lemmer på treet for ekstra detaljer og realisme.

Tips og advarsler


 • Hold linjene på treet ser organisk ved å unngå kantete eller rette linjer. I stedet legger myke kurver og støt til linjene for å få treet ser mer naturlig.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en boks mann ut av bokser
 • hvordan å trekke spøkelse i skallet tegn
 • hvordan gjøre brus
 • hvordan ta digitale bilder av kunstverket ditt
 • Hvordan laste opp innringer id bilder for mobiltelefoner
 • hvor å vise bevegelse i en ellers immobile tegning
 • Slik polish en ventil cover
 • hvordan å tegne anime online
 • hvordan gjøre christmas konvolutter
 • hvordan å tegne bøker
 •