hvordan å male med akryl

hvordan å male med akrylMaleri er en utmerket måte å uttrykke dine tanker og følelser, vise frem din kreativitet, og lindre stress. Akryl er en enkel medium å jobbe med og er en favoritt for både nybegynnere og eksperter

Du trenger:.
Akryl maling: svart, hvit, rød, gul og blå
. Pensler, ulike størrelser.
Canvas, pre-gessoed.
Blanding palett og plast skje.
Vann og papirhåndklær.
Ark eller drop klut.


en.
Tenk først på hva du ønsker å male. Som vil hjelpe deg å bestemme størrelsen på lerretet, størrelsen på børster, og hvor mye maling du trenger.
to.
Det er mange forrett sett tilgjengelig for akrylmaling, men kunsten å blande farger er en kreativ bestrebe i seg selv som en nybegynner ikke vil ønske å gå glipp av ved å kjøpe pre- blandet farger. Den eneste fargene du trenger for å mikse dine egne maling er svarte, hvite og de tre primærvalgene:. Rødt, gult og blått
Når chosing børster, se på bust. Rimelig børster i pre-pakket sett er rimeligere, men sørg for å ta børster ut av pakken og føle busten. Hold deg unna svært grove eller slitt bust av svært forsiktig slite på endene, hvis noe kommer ut i hånden, som pensel vil trolig kaste bust over dine kunstverk! Valgte også flere forskjellige størrelser, avhengig av størrelsen på lerretet og ditt innhold. Bruk store børster til å dekke store flater av lerretet med farger, og plukke mindre og mindre pensler avhengig av detaljnivået du ønsker å jobbe i.
Som for lerreter, er det lerret brett og strukket lerret å velge mellom, og enten vil være lett å jobbe med hvis du velger en overflate som er pre-gessoed. Gesso er et lim-teksturerte maling stoff som forsegler maleriet overflaten for å forberede den for maling. Hvis du bruker et lerret som ikke er blitt gessoed, vil lerretet absorbere en stor mengde maling din svært raskt, og ikke bare kaste bort din materiale, men også vil gjøre det langt vanskeligere å blande farger som du går fordi malingen vil tørke veldig raskt som det er absorbert inn i lerretet.
slutt, trenger du en blanding paletten for å lage dine farger. Du kan alltid bruke en butikk-kjøpte palett med brønner for separate farger, men det jeg liker å gjøre er å bruke en liten engangs tupperware container å blande mine farger. Akryl kan tørker fort, og hvis du arbeider over flere dager på et maleri, kan du sette toppen på tupperware container med blandet farger i den og lagre dem til neste dag. Blanding nøyaktig samme farge er dobbelt vanskelig, så hvis du lagrer dem blandet fargene du kan spare deg hodepine av å prøve å matche det eksakte blåfargen en dag senere.
Tre.
Mixing farger tar litt prøving og feiling, men når lærte det blir en veldig givende del av maleriet erfaring. Du skaper farger og nyanser helt unik for ditt kunstverk, at ingen kan kjøpe pre-laget i et rør.
Alle vet at hvis du blander rødt og gult du får oransje, med gult og blått du får grønt, og rødt og blått sammen er blitt lilla. Det som også er interessant er at hvis du blander alle tre primærfargene sammen, de tone hverandre ned, og du vil etterhvert få forskjellige nyanser av brunt. Øv blande ulike Browns ved først å lage din sekundære farger og legge den siste primære å se hva du får. Hvis du blander rødt og gult for å få oransje, sakte legge mengder blått å se hvordan den endrer farge. Til å begynne med vil tone ned den pulserende atmosfæren i den oransje, og langsomt fargen blir brune når du legger mer av det blå.
Blanding med sort og hvitt vil skape mykere eller dypere nyanser av en farge, og eksperimentering her er også nødvendig for å forstå hvordan fargene oppfører seg når de blandes. Start med litt hvitt og en flekk av svart maling på størrelse med et kvartal, og legger bare den minste dråpe rødt. Primærfargene er rene farger og utrolig levende, og du trenger bare en liten mengde når du blander med hvit eller sort.
Som du eksperimentere, husk å legge litt av hver farge om gangen. Det vil tillate deg å virkelig forstå hvordan fargene blandes, og også holde deg fra å kaste bort for mye maling som du blander.
Fire.
Du kan skisse bildet veldig lett på lerretet i blyanten hvis du vil, men jeg liker å virkelig dykke inn i et maleri, og se hvor børsten vil ta meg. Hvis du starter med en lysere farge for bakgrunnen, begynner med å dekke lerretet i den valgte skyggen. Eller, hvis du skal bruke en mørkere farge for bakgrunnen din, fyll ut forgrunnen farger først og deretter fylle i rundt dem med mørkere nyanse. Når du fyller i farger, liker jeg å male rundt sidene av lerretet også, galleriet artister vil kjøpe en unstretched lerret, male sine mesterverk, og strekke brikke eller ramme det . . . dette er hvordan jeg jukse for å oppnå samme utseende .
fem.
Artister elsker å jobbe med akryl fordi de er så allsidig. Hvis du bruker fargen rett fra tuben, får du en dekkende rene farger. Hvis du legger til vann, kan du ende opp med en mykere, mer transparent akvarell utseende. Eksperimenter med ulike konsistenser å se de forskjellige effektene du kan lage med lakken.
6.
Akryl maling tørker fort, og at eiendommen kan være både en velsignelse og en byrde. Fordi fargene tørker relativt raskt etter de er brukt, kan du gå til et annet lag med farge raskere og fullføre en hel maleri i bare noen få timer om du vil. Men hvis du prøver å blande farger som du går for å skape ulike effekter med maling, slik som lagene av farger i en solnedgang, må du være forsiktig med å jobbe på ett lite område av gangen, slik at malingen ikke tørt før du er ferdig med å blande farger. Å gi deg selv litt mer tid mens blending, legg til litt vann for å tynne ut malingen som du går. Dette tar igjen litt prøving og feiling, så hvis du er expiramenting med ulike teknikker, kan det være verdt det å starte på et par mindre lerreter eller lerret bord, slik at du kan øve litt før "main event". Du kan også bruke en sprayflaske å mist din blandet farger med vann hver gang en stund å holde dem fuktige mens du jobber.
Den siste velsignelse av denne hurtigtørkende handling er at hvis du rotet deg på noe, du trenger ikke lenge å vente før du kan male over og rette opp feilen. Hvis du prøver å male over en mørkere farge med en lysere en, prøv maleri en base av hvite først og så legge til din farge. Dette fungerer omtrent som primer slik at du vil ikke se den mørke fargen gjennom lysere laget.
7.
Nå som du er mer kjent med akrylmaling og har utviklet egne teknikker, kan du armen ut litt. Akryl medium er tilgjengelig som vil endre konsistens og atferd i akrylmaling, og kan hjelpe deg å lage en rekke interessante effekter i kunsten din. Du kan finne medier å tynne ut malingen for blending eller for å lage glasurer, eller å tykne malingen til å skape interessante teksturer som du kan bruke farge over. Neste gang du besøker kunsten levere store, prøve ut et par og utvide din kreative horisonter.

Tips og advarsler


 • Når skylle pensler i mellom farger, husk å tørke din børste med et tørkepapir for å fjerne overflødig vann.
 • Noen ganger også en dråpe klut eller ark vil ikke beskytte en overflate hvis malingen har nok vann lagt til. Jeg liker å kutte plast søppelsekker og flat dem ut under mitt ark for å sikre at det ikke er noen flekker når jeg er å rydde opp etter min kunstprosjekt.
 • Ha det gøy!
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne anime dyr
 • hvordan gjøre topografiske kart
 • hvordan du kan utvikle svart-hvit film
 • hvordan bygge et videokamera stabilisator
 • art leksjon planer med maling markører
 • hvordan å tegne iskrem
 • Slik bruker guidet redigere i Adobe Photoshop Elements
 • hvordan å lage et 5x7 kort
 • hvordan gjøre julen lysene ser ut som stjerner i bilder
 • hvordan å designe en Julestjernen lanterne
 •