hvordan å lage en baseball kort fra bunnen

hvordan å lage en baseball kort fra bunnenLage dine egne baseball-kortet er en fin måte å få noen ler eller feire en stor pick-up spill som du og dine venner tok del i. Med dagens teknologi, lage ditt eget baseball-kortet er ganske enkelt. Du kan bruke baseball kort for partiet invitasjoner, postkort, et fantasy baseball liga, eller bare for å rote moro på deg selv og deler ut noe dumt til venner

Du trenger:. .
Photoshop eller et annet bilde redigering programvare
Baseball kort mal.
Humoristisk bilde.
Skanner eller digitalt kamera.
Kartong papir.
Saks.
Fargeskriver.


en.
Scan bildet inn i datamaskinen du ønsker å bruke. Hvis du har et digitalt kamera kan du bare laste ned bildet du vil bruke direkte på maskinen.
To.
Bruk Photoshop til å rense bildet. Hvis det er en forstyrrende bakgrunn du kan slette den og bringe fokuset til figuren i bildet ditt. Bruk maling bøtte verktøyet å dumpe litt farge i bakgrunnen etter at du har isolert figuren ved å slette.
tre.
Åpne baseball kortet i malen. De fleste maler har et lag som viser hvor du skal lime inn bildet. Hvis ingen "lim inn bildet her" layer tilstede er bruke bare den magiske tryllestaven til å velge den negative space (den hvite bakgrunnen) og trykker på Delete-tasten. Dette vil tillate deg å lime inn bildet du vil bruke under rammen i malen.
Fire.
Lim bildet inn i rammen. Sjekk at den passer. Hvis ikke, kan du bruke pekeren verktøyet og klikk på bildet. En stiplet linje ramme skal vises med små bokser på hjørnet. Plasser markøren over den lille hjørne boksen til markøren blir to små diagonale piler hver peker i motsatt retning. Klikk og dra for å øke eller redusere størrelsen.
Fem.
Klikk på teksten for å endre det. Hvis dette ikke fungerer, ta tak i tekstlinjen verktøyet og drar den over hvor du vil plassere teksten. Du kan deretter inn i teksten. Hvis du vil endre retningen på teksten, ta tak i pekeren verktøyet og klikk på teksten. Den stiplede linjen dukke opp igjen. Ta markøren til hjørnet boksen til den blir til to buede piler. Nå kan du rotere teksten.
6.
Plasser et ark av kartong papir i skriveren. Det er glossy kartong skriver ark tilgjengelig så vel som vil gjøre dette se enda mer ut som en baseball-kort. Skriv den ut og klippe baseball kortet ut med en saks. Nå har du din egen hjemmelagde baseball-kort til prank folk med, vise frem eller bare vise stolt.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne trær
 • hvordan du kan utvikle svart-hvitt film
 • hvordan du deler videoer
 • om tradisjonell skulptur
 • hvordan å lage en rein håndverk godbit holder som er lett og morsomt
 • hvordan du bruker frihåndsquilting teknikken for solskjerming
 • hvordan å selge kunst
 • hvordan å håndtere farger med Apple ColorSync
 • hvordan gjøre christmas konvolutter
 • hvordan fange en over hodet pass i fotball
 •