hvor å installere / erstatte en søppeltømming

hvor å installere / erstatte en søppeltømmingDenne artikkelen viser deg hvordan å lage en tilsynelatende komplisert hjem reparasjon eller installasjon enkel. Seriøst, det er ingenting å installere en søppeltømming . . . Denne artikkelen ville ikke være mulig uten ideen fra min vakre venn Bonnie Crow . . .

Du trenger:.
Skrutrekker sett
slip joint eller kanal låse tang.
rørleggere kitt.
filler.
elektrisk utstyr (om nødvendig).
baufil.
Ny p-feller og avløp for under vasken.


en.
Hvis du har en eksisterende avhending vi ønsker å sjekke det først. Med strømmen sikre ingenting er clogging din søppeltømming innløpet. Hvis ikke ønsker vi å trykke på reset-knappen på bunnen av ordningsenhet. Hvis det ikke fungerer lest artikkelen min på å sjekke og endre en elektrisk bryter, gjør dette og hvis du fortsatt har et problem så er det trygt å si at enheten er dårlig.
To.
Vi må enten kjøre strøm for en ny installasjon eller drepe og slå av strømmen for eksisterende avhending changeout. Sørg alltid for strømmen er slått på strømmen panel når du trekker eller bare arbeider med elektrisitet. Hvis du skal installere en ny søppeltømming enhet (Jeg bruker vanligvis InSinkerator Badger fem modeller meg selv for de pengene) så må du lese artiklene mine om om makt installasjoner og fiske ledninger.
Tre.

Nå som vi har makt installert eller frakoblet. Vi ønsker å un-installere enheten eller eksisterende avløp. Vi gjør dette ved å koble eksisterende avløp fra enhet eller synke. Da holder gamle enhet (eventuelt) trykker låseringen mot klokken, og enheten bør komme ned. Nå enten skru festebrakett med skrutrekker fra avløp kurven hull i vasken eller med kanal låsen tang snu mutteren på undersiden av silen og fjerne helt.
fire.
Nå som under vasken er klar, kan installere våre nye enheten. Med vår filler ønsker vi å rydde over og under vår sil hull i vasken, får alle gunk og smuss akkumulert off.
Fem.
Nå installere ringer, bruker informasjon hvis du skrånende fortelle hva som går der. Jeg bruker alltid litt rørleggere kitt rundt bunnen av hullet, men du vil ha en pakning på toppen. Vær veldig sikker på at du justere dette veldig godt ved ganske enkelt å få en visuell fra til side. Når du har god justering cinch ringer for hånd og installere lockring. Vri skruene til stram hele veien rundt . . .
6.
Nå kan angi vår enhet på plass. Du må holde enheten rett og vri ringen for å låse posisjonen. HVIS DU HAR OPPVASKMASKIN KNOCK PLUG UT PÅ MASKINEN SLANG tut og TURN SÅ DU VIL KUNNE ATTACH OPPVASKMASKIN DRAIN LETT. Dette er åpenbart et svært viktig steg vil du ikke ønsker å hoppe. Du må kanskje trykke lockring i låst stilling med en skrutrekker hvis du har en tung enhet.
7.
La oss nå gjøre våre elektriske forbindelser som vist. . . Igjen, at strømmen er slått på panel . . .
8.
Nå klipper den nye avløp og p-feller å passe. Pass på å bruke den lille nylon o-ringer på alle nødvendige tilkoblinger.
9.
La oss nå slå strømmen på igjen. Slå vann på og se etter lekkasjer, hvis ingen er tilstede snu bryteren mens vannet renner.
10.
Nå bør vi ha et fungerende søppeltømming enhet.

Andre artikkelen

 • hvordan å male pop art
 • hvordan sette punkter per tomme i publisher
 • hvordan å tegne rappere
 • om multimedia
 • lære om sort / hvitt fotografi
 • hvordan finne den rette kameraet
 • utskrift fargekopier
 • designe og skrive ut postkort på nettet
 • hvordan gjøre en endret bok
 • hvordan å lage et teppe ut av lerretet
 •