belysning i motefotografi

belysning i motefotografiMens det er sant at en god fotograf kan ta et skudd med en anstendig kamera og sollys, mote og glamour fotografering er en annen historie. Det er en stor virksomhet som krever riktig belysning for å trekke oppmerksomhet til klær, sminke, hår eller tilbehør blir annonsert. Med litt godt utstyr, redigering programvare og masse foto shoots, en begynnelse fotograf kan emulere arbeidet finnes i moteblader

funksjoner

Profesjonelle fotografer tilbringer mye tid på å debattere finere motefotografi, men er det noen grunnleggende som kan hjelpe en nybegynner til feltet. Hot lys, noe som gir kontinuerlig lys, vanligvis ikke brukes. I stedet, strobelys, noe som gir en lys lysglimt, er vanlige. Motefotografer bruke modifikatorer som paraplyer, soft bokser, reflektorer, farge gels og rutenettet kapasitet til å endre kvaliteten på lyset. Med en nybegynner er oppsett av et par sterke mono-lys, må fotografen bare står, en flash-meter og modifikatorer å arbeide mot det valgte bakgrunnen. Utendørs motefotografi krever vekt for å holde utstyret på plass.

Typer

Selv om flash lys dominerer form, noen fotografer med store budsjetter bruker store, kraftige tungsten lys og HMI Fresnel kapasitet til å skape dramatiske kontraster med lys og skygge. Fordelen med kontinuerlig belysning er en fastere følelse av skudd. Noen hevder at modellene fungerer bedre med kontinuerlig belysning, fordi sterke blinkende lys hemmer flow og avslapning. Er imidlertid utstyr og strømforbruket til high-end kontinuerlig belysning for dyrt for amatørfotografer.

Fordeler

Fordelene med en effektiv belysning oppsett går utover å lage en modell se bra ut. Motefotografer opprette en rekke effekter gjennom manipulering av lys, som å opprette og eliminere skygger, som setter søkelyset på enkelte funksjoner, forsterke farge, tekstur utjevning og skape et skille mellom forgrunnen og bakgrunnen.

Expert Insight

Writer og fotograf Melissa Rodwell deler sin innsikt på temaet belysning i motefotografi. Hun mener at fagfolk kan bli fortært av formler, tekniske trivia, diagrammer og utstyr, men at det som virkelig gjør et fotografi entall er kunstnerens øyne-". Din egen unike måte å se ting som gjør bildet skiller seg ut fra en annen" Fotografer som emulerer bilder av andre vil fortsatt komme ut med et annet bilde fordi "øyet ser annerledes fra alle andre øyet. Og øyet er det du trenger for å hele tiden utvikle seg. "

Effekter

Det er noen populære teknikker som mote fotografer bruker for å skape effekt. Low F-stopp, der blenderåpningen er på et bredt åpning, skaper klassisk bilde av en modell som skiller seg ut mot et uskarpt bakgrunn. Lukkerhastigheten dramatisk endrer utseendet av faget. fotografer bruker en ring lys for å opprette en halo-lignende effekt av struktur rundt et emne. Endelig er Photoshop en moderne fotografens rekorder ven, slik at kunstneren til å manipulere bilder etter en skuddveksling.

Andre artikkelen

 • hvordan å være kreativ med beach glass
 • hvordan å tegne vakre øyne
 • om kinesiske animasjon
 • hvordan du kan utvikle C22 film
 • hvordan å velge en maling farge
 • hvordan et pinhole kameraet fungerer?
 • hvordan å si farvel og forlate en jobb
 • hvordan å delta en kunst festival
 • hvordan å nyte Mercer museet
 • hvordan å få lisens til å bruke en annens fotografering
 •