typer offentlige kunst

typer offentlige kunstOffentlig kunst er definert som enhver form for kunst i noen form for medium som er stilt ut for publikum kontemplasjon. Selv om det ofte presenteres utendørs og eksternt til et museum, kan offentlig kunst også vises innendørs så lenge det er tilgjengelig for alle uten en påmeldingsavgift. Samtidig er de fleste offentlig kunst som vises i det offentlige rom som besøkes av stor trafikk

Du trenger:. .
Magazines
Kartong.
Butcher papir.
Lampe.
Papp.

Monumenter

Monumenter er kanskje en allestedsnærværende type offentlig kunst. Fra massive monumenter som Washington Monument og Lincoln Memorial for mye mindre statuer og byster minne mer lokaliserte helter, finnes monumentet kunst overalt fra store byer til små bygder.

Skulptur

Skulptur er kanskje nest monumenter i form av allesteds nærværenhet. Offentlig skulptur kan variere fra den enorme bildene skåret inn i Mount Rushmore til lett oversett mindre kunstverk som rutinemessig dekorerer kontorbygg lobbyer. Mange byer provisjon billedhuggere å gi representational samt nonrepresentational arbeider for å styrke offentlig parker og sentrumsområder. Vanligvis denne type offentlig kunst er laget av meget holdbare materialer som tåler herjinger været.

Performance Art

Folk som spiller musikk i undergrunnen, utfører mime på gatene og delta i andre gratis underholdning i ett offentlig sted er eksempler på offentlig kunst kjent kollektivt som performance. En annen type offentlig kunst er en gratis musikk eller teaterforestilling som foregår på en scene og lar publikum til å sitte på et bestemt sted. Real performance fortsetter som publikum medlemmer stoppe opp et øyeblikk eller 10 minutter før du fortsetter på vei.

Living Statuer

En potensielt skremmende type offentlig kunst er den levende statuen. Dette bildet krever en person skal gjøres opp for å ligne en statue. Dette makeup prosessen er vanligvis ganske forseggjort og kan gi en illusjon av at mennesket faktisk tilsynelatende å være laget av marmor eller bronse. Levende statuer vanligvis forblir urørlig i lengre perioder og ofte trekke store ler fra sitt publikum ved å plutselig komme til liv og skremme en person som ikke skjønner de er faktisk ikke en statue.

Fountains

Noen offentlige fontener er eksempler på offentlig kunst. Disse fontener inneholder sofistikerte vannstråler som skaper effekten av dansende vann. Andre fontener kan bruke elektronisk styrt belysning design eller forbedre sin skjønnhet med tåke effekter.

Plakater

Plakater bør absolutt vurderes offentlig kunst. Plakater kan være alt fra forseggjorte og masseproduserte film plakater til håndlagde plakater annonsering lokale konserter til politiske plakater. Plakater kan bli satt på utstilling i en rekke offentlige steder som spenner fra kino til butikkvinduer til lyktestolper. Plakater er trolig den mest disponibel for all offentlig kunst fordi de er minst i stand til å tåle dårlig vær med mindre beskyttet i et glass casing.

Arkitektur

Kanskje den mest oversette offentlig kunst er arkitektur. Dette kan være fordi det virker for utilitaristisk å bli vurdert som et kunstverk. Mens det er sant at de fleste bygningene er rett og slett ikke kvalifisert til å bli vurdert kunstverk, storslagne strukturer som spenner fra Golden Gate Bridge til Chrysler Building til nesten alt som arkitekten Frank Gehry har designet må sikkert sees som kunstverk samt verk av verktøyet.

Andre artikkelen

 • hvordan du får en jobb som fotograf
 • hvordan å lage kunst utskrifter fra originaler
 • hvordan bygge en skjerm staffeli
 • hvordan å trekke en beagle valp
 • hvordan å lage Parke trebord i photoshop
 • hvordan å bygge en tatovering lyskasse
 • hvordan å designe en kjempeflott logo
 • hvordan gjøre Valentines med barna
 • hvordan å gjøre store klovn sko hjemme
 • hvordan gjøre former av kroppsdeler
 •