hvordan er bronse statuer laget?

hvordan er bronse statuer laget?Du trenger:
Compass
. Linjal.
Tegning papir, multimedia artboard eller Strathmore 400-serien.
Fine-punktet permanent svart markør.
Fargeblyanter eller tempura /akvarell /akryl maling, primær farger.
Drafting trekant, likesidet eller likebent.

Making bronsestatuer

Skulptører og kunstnere har vært å lage statuer av bronse i nesten 5000 år. Blandingen av kobber og tinn er det vanligste materialet brukt til metall skulpturer fordi det vil utvide like før den setter. Dette sikrer at detaljene i en form vil bli fylt med metal. Metallet er også sterk, noe som gjør den ideell for skulpturer som har utvidet stykker som ikke er spesielt tykk, for eksempel en soldat som holder et sverd.

Lost-Wax Casting

En metode for støping kalles tapt- voks avstøpning. Denne prosessen skaper en bronse kopi kastet fra en voks eller leire modell. En formen laget av modellen. Formen kan deretter brukes til å lage en av mange hule voks kopier av den opprinnelige modellen. Den hule voksen modellen er fjernet, forberedt og dyppet i silika og stukkatur å lage en keramisk skall på den. Skallet er deretter bakt i en ovn hvor den stivner og voks av den hule modellen smelter og renner ut. Den nye keramiske mold er så sjekket for feil. Hvis det er akseptabelt, er det oppvarmet og smeltet bronse sakte strømmet inn i den. Den keramiske mold er da sandblåst bort, avslørende bronseskulptur.

Sentrifugal Casting

Sentrifugal casting brukes til små deler av smykker. Molten bronse er plassert i en smeltedigel ved siden av en mold på en arm av en sentrifugal-avstøpning maskinen. Armen spinner i sirkler, tvinge metall inn i detaljene av mold.

Sand Casting

Sand casting bruker en blanding sand (sand, silika, leire, vann, tilsetningsstoffer) å lage en form, vanligvis et mønster laget i sanden. Den smeltet bronse helles deretter inn i den. Formen er avkjølt til bronse settene. Formen er deretter fjernet, forlater kastet stykket. Denne metoden kan brukes til å gi en bit for tekstur.

Lager store skulpturer

Opprette et stort bronse skulptur begynner med en liten modell for å sikre at alle detaljer og proporsjoner er riktige. Dette er skalert til en mellomstor modell. Denne modellen brukes til å bestemme hvor store armatur for full-size-modellen bør være. Armaturen er deretter bygget og en full-skala modell laget av gips eller leire. Håndterbare biter av skulpturen blir deretter støpt i bronse. Brikkene blir deretter sveiset sammen til den endelige statuen.

Finishen

Når casting er ferdig, er den siste brikken polert. Etsende midler kan brukes til å lage en patina som gir skulpturen dens ønsket farge og finish.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne realistisk krøllete hår
 • hvordan å bruke internett til å forbedre bildene
 • hvordan du oppretter en plastisk verftet tegn
 • hvordan å lage en kazoo
 • hvordan rastorbate
 • Slik sletter ord fra mp3 å lage karaoke
 • hvordan tegne-trinn en
 • hvordan du skriver ut dekaler
 • hvordan å lage en stein paperweight
 • Hvordan varme trykk mørke skjorter
 •