hvordan du skriver ut et bilde på en HP Officejet j4680 alt-i-ett skriveren med vinduer

hvordan du skriver ut et bilde på en HP Officejet j4680 alt-i-ett skriveren med vinduerSkrive ut bilder i komforten av ditt eget hjem kan være enkel, billig, og gøy. Denne artikkelen vil forklare hvordan du skriver ut bilder på en HP Officejet J4680 All-i-ett-skriver som bruker Windows. Disse instruksjonene er alene om å skrive ut bilder, med forutsetningen om at skriveren er allerede satt opp, koblet til datamaskinen, og slått på, og at du har bilder lastet opp til din datamaskin for å skrive ut. Det finnes en rekke funksjoner og alternativer er tilgjengelige for deg å utforske når du skriver ut bilder, men jeg vil være å gi deg grunnleggende instruksjoner om utskrift.

Du trenger:
Photographs
. Fotopapir.


en.
Å begynne, kjøpe fotopapir. Du kan kjøpe alle typer papir som du ønsker i alle merker og alle størrelser. Du kan kjøpe matt eller skinnende, og på denne skriveren, kan du skrive ut opp til størrelsen 8. 5x11 inches. Bare for å skrive ut daglige bilder for et bilde /minne album, de fleste foretrekker 4x6 tommer fotopapir. Jeg foreslår at du ikke kjøper fotopapiret som følger med perforerte avrivningsfliken fordi du må rive av kategorien, og det etterlater en mindre jevn kant på utskriften.
to.
Plasser fotopapir ansiktet ned i skriveren. På skuffen til skriveren, det er en markør som hjelper deg plassere et ark med "4x6in. " Fotopapir. Papiret skal være på høyre side av skuffen, presset inn i skriveren så langt som mulig (uten jamming og bøye det).
Tre.
Fra datamaskinen, åpner opp bildet du vil skrive ut. Velg "Skriv ut" knappen rett over bildet. Velg "Skriv ut" igjen.
Fire.
Det neste skjermbildet kan du angi nøyaktig hvordan du vil skrive ut bildet. Under "Skriver:", velg skriveren du vil bruke. Under "Paper size:", velg den papirstørrelsen du skal skrive ut på. For eksempel, hvis du har fire av seks tommer fotopapir, velger du "4x6in. (Tab) "for å legge en hvit kant på utskriften. Alternativt Velg "Grenseløs 4x6in. " Hvis du ikke vil ha en ramme på utskriften. Under "Paper type:", velg den typen HP fotopapir du har kjøpt, eller velg "Other fotopapir" hvis du ikke kjøpte HP fotopapir.
fem.
Klikk "Alternativer" på nedre høyre hjørne på denne skjermen. Klikk "skriver Egenskaper" og velg "Utskrift" kategorien. På venstre, velg "Photo Printing-kantlinje" eller "fotoutskrift-med hvite kanter". Velg riktig papirtype i den angitte delen, og velg "Normal" eller "Best" utskriftskvaliteten. Selvfølgelig, "Best" vil se bedre ut, men vil bruke litt mer blekk.
6.
Under "Color" fanen, kan du velge å "Skriv ut i farger" eller "Skriv ut i gråtoner". Klikk på "Ok" knappen når du er fornøyd med innstillingene dine.
7.
Klikk "Skriv ut". Hvis skriveren ikke anerkjenner at det er fotopapir i skriveren (mine noen ganger ikke), forsiktig trykk i papir som du trykker på "Ok"-knappen på skriveren for å starte utskriften. Nyt høy kvalitet utskriften!

Tips og advarsler


 • Prøv å unngå å berøre eller dekker ditt bilde i 24 timer.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du bruker sony handycam telefoto-objektiv
 • hvordan å tegne eksotiske biler
 • hvordan å lage en form, og kastet et gargoyle skulptur (eller noen annen skulptur)
 • hvordan du bruker maling teknikker av Georgia O’Keeffe
 • hva fjerner maling flekker fra murstein?
 • hvordan å lage et dyr ansiktet med hendene
 • hvordan du oppretter en profesjonell modell mayhem profil
 • hvordan å lage en plakat ramme
 • Slik ramme Masonite kunst
 • hvordan gjøre teksten grafikk
 •