hvordan å trekke jernet gigantiske

hvordan å trekke jernet gigantiskeThe Iron Giant var opprinnelig en roman av Ted Hughes fra 1968. I 1999 ble det gjort om til en film regissert av Brad Bird. Det handler om en ensom gutt som blir venn med en Iron Giant som faller ut av rommet og inn på Earth

Du trenger:. .
Pencil
Eraser.
Hvitt papir.

Tegning av Iron Giant's Arm


en.
Tegn en trapesformet med en horisontal base, en kortere side til venstre, og høyeste siden til høyre. Tegn en refleksjon av at trapesformet stammer fra horisontal base, med en litt lengre til høyre enn på originalen trapesformet.
to.
Tegn et parallellogram som kommer ut fra høyre side av første trapesformet. Gjør det samme for bunnen trapesformet. Tegn en mager parallellogram til høyre for de to du nettopp tegnet. Deretter trekke et stort parallellogram kommer ut fra høyre side av den magre parallellogrammer. Det bør være den største figuren du har tegnet så langt.
Tre.
Tegn Iron Giant's knyttneve. Det bør komme ut av høyre side av de største parallellogram og ser ut som en tegnefilm, boblende, kapital "E". Tegn en tynn sigd som kommer ut av til venstre på E, med en liten oval trukket i sentrum av halvmånen.
fire.
Tegn knokene på Iron Giant's knyttneve, noe som vil segment hver finger inn i tre deler. Tegn tommelen rundt toppen og siden av høyeste fingeren. Tegn en halvsirkel som kommer ut fra venstre side av de to første trapezoids du tegnet. Tegn en sylinder som kommer ut av halvsirkel, og segmentet den med horisontale linjer. Dette er toppen av Iron Giant's arm. Tegn en stor parallellogram, skrått mot toppen til høyre på siden, over armen og litt større enn armen. Dette vil bli Iron Giant's kropp.

Tegn Iron Giant's Body


en.
Tegn skulderen rustning over Iron Giant's arm. Det består av en trekant på toppen av armen, med en halvsirkel rett under den og til venstre for den øverste delen av Iron Giant's arm. Også tegne en serie med halvmåne former langs høyre side av trekanten.
Tegn en oval i midten av parallellogram som skisserer Iron Giant's kropp.
to.
Tegn toppen av Iron Giant's kropp. Det er formet som et svært bredt kapital "M", med v på toppen av "M" peker ned til sentrum av Iron Giant's hode.
tre.
Tegn platen rundt Iron Giant hode. Tegn et skjold form rundt hodet hans, og rundt den nederste delen av hodet tegne en U-form som er litt vinklet i stedet for en glatt U-form.
Fire.
Tegn bunnen del av Iron Giant's kropp. Start med den nederste delen av skulderen og kurven ned i en bred U-form, så opp for å møte "M" på toppen av Iron Giant's kropp. Tegn Crescendo og decrescendo figurer kommer fra platen rundt Iron Giant's hode og møte på poeng på kanten av Iron Giant's kropp. Split den nederste delen av Iron Giant's kropp i to med en loddrett linje, skaper en illusjon av pectoral muskler. Tegn skulderen plate på høyre side av Iron Giant's kropp, noe som bør være en halvsirkel form. Under pectoral muskler, tegner et par konsentrisk U figurer, for å forlenge Iron Giant's kropp.

Tegn resten av Iron Giant


en.
Tegn Iron Giant's hofteledd. På høyre side av Iron Giant, og like under den nedre delen av Iron Giant's kropp, tegne en trapes med en bred topp og trange nederst. Del trapesformede i fire biter, i et hjul form.
To.
Tegn Iron Giant's låret og kneet, som kommer ut fra høyre hofte. Dette bør være en klubb form, med den runde delen av klubben blir Iron Giant's knee. Segment klubben figuren i tre deler.
Tre.
Tegn Iron Giants bunnen ben, fot og høyre arm. Tegn to litt bredere linjer som kommer ned fra Iron Giant's kneleddet. Koble disse to linjene med en V-form. Inne i dette nye Polygram, trekke et nytt V kommer ned fra kneet. Tegn en linje ned, kobler bunnen av V til bunnen av Polygram. Dette er Iron Giant's foten.
For armen, trekke en opp-ned U-form mellom høyre skulder plate og en del av Iron Giant's kropp. Dette blir den bøyd albue over skulderen plate. Tegn en riktig side opp u-form under høyre skulder plate, og en "W"-form under det, som er den knyttede neven.
Fire.
Tegn Iron Giant's øyne og ansikts detaljer. Tegn to øyenbryn over øynene. Også tegne et blad form kommer ned midt på Iron Giant's hode, med start fra toppen av hodet.
fem.
Shade i Iron Giant's hånd. Mørkere leddene, i tommelen, og innsiden av håndleddet.
6.
Shade i resten av Iron Giant's kropp. Mørkere venstre bryst plate og rundt kneet mest.

Andre artikkelen

 • om moderne indisk kunst
 • hvordan å bruke olje maling
 • hvordan å tegne politiet kjøretøyer
 • hva er fotografi?
 • hvordan å tegne en Nøtteknekkeren
 • hvordan å lage glitter påske egg
 • hvordan å male gress på lerret
 • hvordan du får et maleri utbygd
 • hvordan å trekke en Rottweiler hund
 • hvordan å selge bilder for kalendere
 •