hvordan å trekke en kvinne i formell kjole

hvordan å trekke en kvinne i formell kjoleTegne en kvinne i en formell kjole kan bli krevd av illustratør for alle slags oppdrag. Du kan bli som viser en scene i en opera hus, tegne et storyboard for en fancy fest eller du kan sette illustrasjonen ferdigheter til bruk i moteverdenen. Mastering tegning tall i formelle slitasje vil øke illustrasjon ordforråd og gjøre deg mer verdifull som illustratør. Du må ha god kjennskap til menneskelige anatomi men og muligheten til å vise stoffet henger av den menneskelige form.

Du trenger:
Paper
. Blyant.
Black Ink Pen.
Knadde Eraser.


en.
Tegn figuren av kvinnens første ved å skape en grunnleggende skjelett ramme. Gjør dette ved å tegne hodet med en oval i den øvre middelklassen på siden. Under dette, trekke torso med en buet rektangulær form. Legg hoftene under torso med en trekantet form som er litt buet. Tegn skuldrene på høyre og venstre side av overkroppen med sirkler. Fest den øvre armene til skuldrene med diagonale linjer.
to.
Nederst av overarmene, legge til en liten sirkel for albuene. Legg underarmene med en linje som kommer ut av bunnen av albuen. Legg hendene med rektangulære former i endene av underarmene. Lag bena med to diagonale linjer som kommer ut av bunnen av hoftene. Legg til knærne i midten av bena med små sirkler. Legg føttene med trekantede figurer nederst på bena. Koble hodet til torso med en linje for nakke og torso til hoftene med en vertikal linje for ryggraden.
tre.
Flesh ut figuren ved å tegne sylindere rundt retningslinjene for å skape full armer og ben. Gjør sylindrene litt bredere øverst og smalere etter hvert som de kommer til slutten av figuren. Legg til en horisontal linje over ansiktet for øyet retningslinjen. Legg til en nese og munn med 2 små horisontale streker under øynene.
Fire.
Tegn formell kjole på rammen av figuren ved å legge to opp-ned "V" former på tvers av torso. Fest vertikale linjer som kommer ned fra venstre og høyre hjørne av hoftene til å opprette siden av kjolen. Legg til en buet linje ved foten av kjolen. Dette bør falle like over anklene. Plasser lange hansker på figuren for å gjøre antrekket virker mer formelle. Gjør dette ved å legge til en buet linje halvveis opp hver overarm. Legg til en clutch i venstre hånd figuren med en liten firkant.
Fem.
Lag håret til kvinnen med to buede linjer som kommer ut av øvre, venstre og høyre side av hodet. Legg til en buet linje til toppen av disse linjene å koble dem i en bolle. Legg ørepynt med 2 små sirkler på venstre og høyre side av ørene. Legg til et perlekjede med flere små sirkler i en buet linje tvers nederst i nakken.
6.
Slett alle de rammer og retningslinjer inne i tegningen. Dette bør etterlate kun føttene, kjole, armer, nakke ansikt og hår av figuren. Legg til detaljer til kjolen og hansker ved å skape frynser. Gjør dette med små buede trekantede former langs toppen av hansken, bunnen av karsen og toppen på kjolen. Når du er fornøyd med tegningen blekket hele illustrasjonen med en svart penn. Vent 5 minutter og forsiktig slette blyantstreker.

Tips og advarsler


 • Ha en referanse bilde hendig av en fancy formell kjole eller ball kjole til hjelp i å dekorere ditt illustrasjon.
 • Pass på å la blekket tørke før du slette blyant eller blekket vil smudge.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du tar bilder på et Maui hval klokke
 • hvordan vi kan forbedre digital trykking
 • hvordan søke tavla maling
 • hvordan finne ut hvor mye olje malerier er verdt
 • hvordan å male aluminium vindusrammer
 • hvordan å trekke en gretten omsorg bjørn
 • hvordan å trekke en seilbåt
 • hvordan å designe en mosaikk
 • hvordan du velger et tema for kunstundervisning
 • hvordan å tegne et skjelett ansikt
 •