hvordan å male realistisk portretter

hvordan å male realistisk portretterImmortalizing noen i et malt portrett er flott måte å vise at personen hvor mye du bryr deg om henne. I dagens verden av digital fotografering og datamaskiner, malte portretter er en spesiell sjeldenhet. På grunn av dette, og gir noen du elsker en malt bilde av seg selv er en unik gave faktisk. Selv om dette prosjektet er faktisk ganske utfordrende, hvis du tar deg god tid og ta hensyn til former og farger i motivet, vil du finne at male portretter kan være et svært oppfylle forsøke.

Du trenger:
Canvas
. Olje maling eller akryl.
Pensler.
Modell eller fotografi av faget.


en.
Tegn en skisse av motivet på lerretet ved hjelp av enten en myk blyant eller kull. Tegn de grunnleggende retningslinjene for ansiktet med en oval. Legg til en "t" form i sentrum av denne. Tegn øynene med to små ovaler på den horisontale linjen på "t" form. Legg øyenbrynene til portrettet med to små buede linjer over øynene. Lag det retningsgivende for nesen med en liten linje som følger bunnen konturene i motivet nesen. Legg leppene med to buede linjer under nesen. Kontroller at alle disse samsvarer proporsjonene av motivet.
To.
Legg i detaljene til tegningen på lerretet ved å legge til i elever og iriser på øyne med halvsirkler på innsiden øynene. Legg sidene av neseborene til nesen, tykkere øyenbryn med en parallell linje rundt øyenbrynet, og trekke hårfestet av motivet over pannen.
Tre.
Paint hele lerretet med et tynt lag med mørk maling som rød eller brun. Dette gjør at linjen arbeider for å vise gjennom og senere gi en rikdom til farger og nyanser av ansiktet. Maling i grunnleggende hudfarger og hår av faget å komme i gang. Legg denne malingen over linjen arbeidet.
Fire.
Legg høydepunkter i nesen, kinnene, pannen og haken ved hjelp av en blanding av hudfarger med hvit og en liten del av det blå. Igjen, vurdere hudtoner på motivet. Hvis motivet har mørk hud du ikke vil ønske å bruke svært lyse farger på høydepunkter. Legg skygger ved å blande en brushload av brent Sienna med en brushload av maling tynnere og bruke dette til rundt øynene, under nesen, under underleppen og under haken. Tenk på din lyskilde når du legger skygger. For eksempel, hvis lyset kommer ovenfra, vil skyggene brukes på bunnen av figurene. Hvis lyskilden er til venstre for faget, vil skyggene vises på høyre side av ansiktstrekk.
Fem.
Blend i flere høydepunkter i kinnene og leppene med rødt maling. Tynne den rød maling ved å blande en brushload av maling med to brushloads av tynnere. Dette vil tillate deg å legge en subtil rødhet om kinn, lepper og tuppen av nesen. Blood naturlig samler i disse områdene, og kommer derfor over visuelt med subtile røde høydepunkter. Paint det hvite i øynene med en off-white farge, så sterk hvite øyne ikke forekommer i naturen. Sette farge på iris matchende at av motivet. Den iriser bør være mørkere nærmere toppen hjørnene på øynene som det er mer skygge i det området.

Tips og advarsler


 • Hvis du baserer portrettet på et fotografi, må du kontrollere at bildet er stort og veldig bra detaljert, slik at du kan få alle former og farger korrekt. Hvis du bruker akryl maling, tynne med vann i stedet for maling tynnere.
 • Arbeid med malingen mens den ennå er fuktig for å sikre at alt blander sammen jevnt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en spaserstokk
 • hvordan å male en grense i et rom
 • Slik photoshop bilder for riktig farge
 • hvordan å lage en collage av frimerker
 • hvordan å lage kunst magneter for nesten gratis
 • hva er teknisk tegning?
 • hvordan å søke om stipend fra Andy Warhol Foundation for visuell kunst
 • hvordan bli profesjonell fotograf
 • hvordan å lære barna det grunnleggende om fotografering
 • hvordan gjøre dumme ansikter
 •