hvordan å male fugler med akvarell

hvordan å male fugler med akvarellAkvareller er ideelle for å male scener av natur og dyreliv. Fargene er levende og egner seg godt til fugler spesielt, noe som gjenspeiles av verkene til Rita Sklar. Maleri med akvareller gjør kunstneren til å bruke en rekke teknikker som vasking, løfting av og slippe i farger for å skape en rekke fargerike bilde effekter og mønstre som bringer den naturlige skjønnheten av fugler til liv på lerret. Lær hvordan du kan male vakre fugler med akvareller som du vil være stolt over å vise i ditt hjem.

Du trenger:
Akvarell maling
. Børster.
Canvas.
Referanse bilde (valgfritt).


en.
Vurdere sammensetningen av maleri første. Avgjøre om fuglen skal sitte i trær eller i flukt mot en bakgrunn av himmelen. Ikke bry deg om å skissere i din male først. La den naturlige atferd av akvarellmaling skjemaet bildene.
To.
Paint din bakgrunn først. Hvis du skal sette fugl i flukt, legge en demper på papiret, deretter bruker en god del av det blå maling for å pusse og begynne å tørke den over papiret, å la vannet naturlig spre maling som du gjør. Dette vil resultere i en myk, nesten vasket ut. Når du har brukt de første strøk av blå, gå tilbake og legge inn noen slag av mørkere blå maling som gir dybde til himmelen. Rengjør penselen og gjøre skyene, med en veldig våt pensel og litt maling.
Tre.
Tilsett noen feit slag på brun akvarellmaling nederst kanten av papiret lerret, deretter dyppe penselen i grønt vann farge og blot maling rundt og over fettet brune slag for å slå dem i trær. Det er greit å legge igjen en liten brun maling på penselen når du gjør dette fordi de to farger (brun og grønn) blandes vil forbedre formen på trær.
fire.
Bruk en tynn pensel og legg et par fugler i flukt i det fjerne. Ikke bekymre deg definisjonen her. Du ønsker å skape en illusjon mer enn noe annet. Bruk en mørk nyanse av hovedfargen for fuglen du har valgt å male og bruke buede linjer som ligner en liten bokstav "m. " Curve endene av hver ende halen å gi forme utseendet på en fugl i flukt.
Fem.
Legg den sentrale fuglen bildet til ett av trærne. Start med kroppen fargen på fuglen og maling hodet, holde penselen på papiret lerret og fiske det ned å male den generelle formen på fuglen. Når du har oppnådd omrisset, rengjøre penselen og legge den distinkte fargene som vil identifisere fuglen. Gjør dette ved å dyppe penselen i akvarell maling og dabbing malingen på fuglen for å nå sine tegninger. Du kan forlate tegninger som de er for en mer distinkt utseende, eller du kan fukte pensel og bruke vannet til malingen for å skape en diffus effekt.
6.
Bruk ulike nyanser av farge å hente ut fjær strukturer av fuglen. Dette kan gjøres ved å variere nyanser av fuglens hoveddelen farge eller ved å søke strøk av svart lakk med en liten børste for å få frem den lagdelte utseende på fjærene. Du kan forbedre dette ved å tisse en pensel og sprer vannet fargene ut på hver fjær til å opprette et overganger i farger på fjærene som vil skille seg ut mot de lagene skapt av den tynne svarte streker.
7.

Foreta justeringer etter behov. Skritt tilbake fra bildet og se det som en helhet, og deretter legge maling hvor du ønsker å mørkne bilder eller vann hvis du ønsker å lysere eller diffuse. Legge mer vann vil spre malingen ut, som er en vanlig teknikk i akvarell. Effekten er slik at maleriet ser ut til å mangle definisjon lukke opp, men jo lenger unna du se den, jo mer detaljert det ser ut til å være.

Andre artikkelen

 • Fordelene med digital fotografering
 • hvordan å forberede deg for nye bodyart
 • hvordan å trekke en trojan hest
 • hvordan du gjør street photography
 • hvordan gjøre konkrete skulpturer
 • hvordan bruke spackling på vegger å male
 • hvordan å lage snø dekket håndverk
 • hvordan du kan lage dine egne smykker av resirkulert materiale
 • hvordan finne riktig god sommer kunst leirer
 • hvordan å trekke en skaterampe
 •