hvordan å lage en meksikansk bark maleri

hvordan å lage en meksikansk bark maleriKunsten meksikanske bark maleriet ble praktisert lenge før spanjolene kom i Mexico.
meksikanske barken malerier skildrer fargerik landsby scener eller dyreliv, ofte fugler, malt på bark papir kjent som Amate. Amate er laget av tynne strimler av bark tatt fra fig eller Mulberry trær.
Mulberry bark skaper papir som er en off-white farge, og barken av fikentreet skaper et papir som er mye mørkere i fargen. Når barken er vasket og kokt, er det lagt i kryss og tvers mønster på en treplate, og deretter slått med en stein hammer før fibrene er smeltet sammen.
Kunsten bark maleri er fortsatt praktisert av håndverkere i Mexico ved hjelp av hånd-laget Amate papir, men den moderne verden har adoptert denne kunstformen bruker mer tilgjengelige materialer.
Ved å følge disse trinnene, kan du lære hvordan å lage en meksikansk bark maleri som ligner de som stammer fra Mexico

Du trenger:. .
Se Trinn 1


en
Samle rekvisita:.
vil foreta en meksikansk bark maleri, trenger du følgende utstyr:?
Brown papir, som pakke papir eller en brun papirpose
? White Chalk
? tusj
? Fluorescent eller fargerike håndverket maling
? Black Sharpie følte markør
? Foam maling pensel
? pensler
? Shallow bowl for blekk vask
? Avis for tørking av overflødig blekk
? Iron
? Bilder av ekte meksikansk bark malerier for referanse

to.
Klargjør papiret:
Riv kantene på papir for å gjøre det se ut som ekte meksikansk bark papir, deretter krølle det til en ball og flat den ut igjen
3
Ink vask:.
Tynn noen tusj, bruker en del blekk til 8 deler vann og legg den i en grunn bolle. Legg ned aviser og legg krøllet brunt papir på toppen, flater det ut så mye som mulig. Bruk skum pensel til å male blekk på papiret, dekker det helt. La papiret tørke godt, og deretter stryke det forsiktig med å flate det.
Mens du venter på at blekket tørke, kan det være lurt å studere noen bilder av meksikanske bark malerier for ideer for utformingen din.
fire.
Skisser design :
På dette tidspunktet bør du ha noen form for design i tankene for ditt meksikanske bark maleri. Bruk hvitt kritt å skisse ditt design på papiret. Feil kan enkelt korrigeres ved bruk av kalk
5
Maling:. .
Maling din design i fargene du velger. Når du bruker lyse farger, hjelper det å male området med hvite først, og deretter la det tørke og male fargen på toppen av den hvite for bedre kontrast. La malingen tørke helt, så skisserer design ved bruk av svart filt Sharpie markør.
6.
Nå har du opprettet en autentisk ser meksikansk bark maleri som du kan gi som en gave eller stolt display i ditt hjem. En meksikansk bark maleri er et utmerket prosjekt å gjøre med barn, fordi det gir dem en mulighet til å lære om kunsten en annen kultur.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en sovende hund
 • hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus
 • hvordan å lage en kobber armbånd
 • hvordan å lage en enkel ’bur’ anheng
 • hvordan å lage en lyskasse for skjermen utskrift
 • hvordan man kan kjøpe gamer sko
 • hvordan du kan lage din egen naturlige maling
 • hvordan å trekke en trojan hest
 • hvordan å være kreativ
 • Hvordan arrangere en kunst show - av en kunst og smykker modell
 •