hvordan å forme et portrett fra modellering leire

hvordan å forme et portrett fra modellering leireSculpting en overbevisende likhet er som mange andre kunnskaper --- jo mer du gjør det, jo bedre blir du. Øv utvikler evnen til å oppfatte ulike dimensjoner og nyanser i ansiktet. Lær hvordan du kommer i gang

trenger Du:
Model (anbefales)
. Modellering leire.
Spray flaske fylt med vann.
Armaturen.
Ulike teksturering og modelleringsverktøy.
Plastposer.

Opprette Skulptur


en.
Klargjøre materialer. Bruk jevn leire for fine detaljer eller leire blandet med grog. Groggen er brent leire, finmalt til granulat, som hindrer svinn og gir stabilitet i ovn avfyring. Groggen-lagt leire fungerer best for portretter som krever mindre detalj. Bruk en armatur for å støtte leire (se tips avsnittet om råd for å bygge en enkel armatur).
To.
Samle dine verktøy. Noen vanlige verktøy som brukes i skulpturer er riffler rasp, som hjelper form og danner detaljer, et tre modelleringsverktøy, noe som er nyttig for å legge til, trekke fra og danner figurer i leire, den taggete wire loop og klossen brukes til å skjære bort deler av leire og jevne ut teksturer, en tykkelse er et måleverktøy som brukes til å måle proporsjoner, skjæring wire og fargebånd verktøy klippe bort deler av leire, og en stålbørste fjerner tørket leire fra de andre verktøyene.
tre.
Sett opp din arbeidsstasjon. Billedhugger Peter Rubino anbefaler å bruke en C-klemme til å feste armatur mellom deg og de lever modellen, hvis du bruker en. En modell lar deg fange opp nyansene i ansiktet fra alle vinkler, snarere enn å arbeide fra en flat fotografi. Resultatene dine vil bli mer naturtro. Plasser leire i armatur.
Fire.
Begynn forme leire ved hjelp av å kutte ledningen og tre blokker. Prøv å holde formen symmetrisk, og form i en form som tilnærmet et hode. Utvikle den grunnleggende formen først, og legge til detaljer senere. Rubino anbefaler å holde faget og leire i øyehøyde mens du arbeider.
Fem.
Hold leire fuktig mens du arbeider ved spritzing den med vann når det trengs. Ikke overmoisten, men lett spray overflaten, spesielt hvis du trenger å forlate arbeidet for mer enn en halv time. Sett en plastpose over leiren for å holde den tørker ut for mye mens du er borte.
6.
Begynn sculpting en funksjon av gangen, holde øye med symmetri. Mål din modell og leire med calipers etter behov, sammenlignet resultatene. Hvis portrett er bare halvparten av den faktiske livet størrelse, for eksempel, la for den aktuelle reduksjonen i måling ved bruk av calipers. Se til ressursene på slutten av denne artikkelen for spesifikke retningslinjer for utformingen ansiktstrekk.
7.
Form de grunnleggende former for håret, men ikke legg håret detalj før etter hodet har blitt uthult, og bitene settes sammen igjen.

uthule the Head


en.
Når du er fornøyd med portrett og vurdere det ferdig, hule ut hodet slik at det branner raskere i ovnen og er lettere. Uthule hodet reduserer også sannsynligheten for at luftbobler fanget inne i leiren vil brudd eller blåse hverandre under avfyring.
To.
Stå bak portrettet. Plasser kutte ledningen med håndtak 2-3 inches bak foran flyet av skulpturen. Nøye unngå ankeret, trekke ledningen ned til den når ca 2 inches over ørene, så bringe det tilbake mot deg til den skiver fullstendig gjennom leire. .
3
Ved hjelp av en tre-verktøy eller palettkniv, scorer kuttet kantene i intervaller på utsiden før du fjerner hodet brikke, disse er registreringsmerker som vil hjelpe deg å justere på brikkene settes sammen igjen . Fjern hodet stykket og sett til side.
Fire.
Resultat en tilnærmet sirkel med et verktøy i hodet indre. La om lag 2 inches rundt utsiden av sirkelen.
Fem.
Bruk et bånd verktøy til å skyfle ut leiren innenfor sirkelen. Den ekstra brikker kan fuktes og legges i en plastpose.
6.
Bruk en kake tester eller lignende verktøy for å pirke små hull på innsiden av hodet. Disse vil tillate damp for å unnslippe dersom brikken vil bli ovn sparken.
7.
Å stimulere liming, scorer kuttet kantene og bruk en pensel til å våt dem før fest den på hodet stykket. Reparasjon og glatt sømmen slik at det ikke lenger er synlig, deretter legge håret detaljer.
8.
Etter ovn avfyring eller luft tørking (prosessen du bruker, avhenger av hvilken type leire) , legg pene og glasurer som ønsket.

Tips og advarsler


 • Skulptør og læreren Peter Rubino tyder på en enkel måte å bygge et armatur: "[Drill] en 1-tommers hull i sentrum av en 14 av 14 av ¾-tommers tre bord og [trykk] en 10 med 1-tommers runde pluggen inn i det. "Plassere noen leftover biter av leire i en egen pose og fukt med vann før binde lukket. Elt stykker, om nødvendig, før du bruker. Registrere målinger på forskjellige steder rundt modellens hode på en måling diagram. I sin bok (se avsnittet på slutten av denne artikkelen), viser kunstneren Daisy Grubbs til 20 forskjellige målinger som er avgjørende for å utvikle en realistisk portrett av hodet.
 • Unngå å blande leire. Ifølge Grubbs, leire utvide og kontrakt på forskjellige priser, kan så blandet leire bli problematisk når skjøt i ovnen.
 • Andre artikkelen

 • hvordan søke polyuretan uten bobler
 • hvordan å skissere en vegg veggmaleri
 • hvordan å trekke en Nissan Skyline R34
 • hvordan å tegne et fargehjul
 • hvordan å lage et terrarium
 • hvordan gjøre plakatutskrifter av deg selv
 • hvordan å trekke en fiskebåt
 • Georgia O’Keefe fakta
 • hvordan å tegne tegneserier folk
 • hvordan å male havet scener med akvarell
 •