hva er teknisk tegning?

hva er teknisk tegning?Bruk av tekniske tegninger er et eksempel på hvordan et bilde er bedre enn tusen ord. Mens bare bruke tekst å forholde seg informasjon og ideer kan bli kjedelig, kan tekniske tegninger lett overføre informasjon til å gjøre det mer forståelig. Tekniske tegninger er vanlig i områder, inkludert arkitektur, elektronikk, VVS og bare om noen felt der fakta og tall er brukt. Foruten å være ryddig, bør tekniske tegninger være så nøyaktig som mulig som feil kan føre til dyre feil.

Identification

Tekniske tegninger bruke grafikk for å vise detaljer. Med andre ord, konvertere de ideer til fysisk form. Også kjent som utkast, er teknisk tegning ved hjelp av en todimensjonal eller tredimensjonal fremstilling.

Typer

De fire typer anslag som brukes i tekniske tegninger er isometrisk, perspektiv, ortografiske og skrå tegninger. Vanligvis er de ferdig med for bedrifter og bransjer, med linjaler, kompass, datamaskiner og andre utkast forsyninger.

Isometriske tegninger

isometriske tegninger viser et objekt fra fronten, samt rett og topp. Linjene er alle tegnet i målestokk. Denne typen Tegningen viser et objekt tre-dimensjonal visning, med bredde og dybde trukket på vinkler på 30 grader.

Perspektiv Tegninger

Perspektiv Tegninger gjelder for hvordan objekter ser ut til menneskelige øyne, med de fjerne objekter trukket mindre . Denne teknisk tegning blir brukt mer av kunstnere enn ingeniører, som det ikke er tegnet i målestokk. Med andre ord, det er trukket ut fra hva som er sett snarere enn virkeligheten.

Ortografisk

Tre vise tegningene er kjent som ortografiske tegninger og er trolig den mest vanlige arbeidstegninger. Ortografisk tegninger gir anslag av et objekt front, sin høyre side og topp. Disse tre høyder er tegnet på samme papiret, plassere topp utsikt direkte over den forfra, samt høyre side vise over og til høyre side av fronten visningen.

Oblique Tegninger

Oblique tegninger, som anses de enkleste tegningen, viser også et objekt tre-dimensjonal visning. Selv om et objekt bredde er tegnet med en horisontal linje, kan dybden trekkes fra alle vinkler.

Bruk av teknisk tegning

Bygg tegninger er laget for å definere engineering elementer og er laget med standardiserte konvensjoner for layout og utseende grunner som linjestiler og skriftsnitt. Tekniske illustrasjoner bruker illustrasjoner til å kommunisere visuelt teknisk informasjon, vanligvis for en nontechnical publikum. Cutaway tegninger er tekniske illustrasjoner der overflaten elementer av tre-dimensjonal modell fjernes selektivt å lage interne funksjoner synlig uten total offer til den ytre kontekst. En eksploderte vise tegningen viser hvordan delene passer sammen i en forsamling. Patent tegninger er teknisk gjengivelser av patent oppfinnelser, viser karakter av oppfinnelsen. Det viser alle oppfinnelsen funksjoner og må følge visse regler for Patentstyret.

Andre artikkelen

 • hva er portrettfotografering?
 • hvordan å tegne kjendiser
 • hva er metoder for utskrift?
 • hvordan å male en rose med oljer
 • hvordan gjøre blomstrete kopp og skål
 • hva er historien til moderne blåst glass kunst?
 • hvordan du kan lage dine egne smykker av resirkulert materiale
 • å jobbe et polaroid-kamera
 • hva er en god karriere i dokumentarisk fotografi?
 • Slik buff emalje maling
 •