hva er hånden kuttet utskrifter i kunsten?

hva er hånden kuttet utskrifter i kunsten?Begrepet "hånd cut" i kunsten kan vise til en rekke av ulike grafiske prosesser eller, mindre vanlig, en pre-eksisterende kunst print som er kuttet til riktig størrelse for hånd. En hånd kuttet ut --- det er, en utskrift produsert av en tradisjonell grafikk prosess --- er laget ved først å kutte i tre, metall, linoleum eller annet medium av valget. Den dyptrykk og lettelse grafiske teknikker er basert på prinsippet om at bildet er første kutt, gravert eller etset i revers på medium, og deretter dekket med maling eller blekk. Det er da trykket på papir for å lage den trykte bildet i revers.

Du trenger:
Magasiner
. Kartong.
Butcher papir.
Lampe.
Papp.

Linocuts

Linocuts er laget ved å kutte til et stykke linoleum med en spesiell meisel eller huljern. Hobby og håndverk butikker bære linoleum laget spesielt for grafikk, samt hammer og meisel som varierer i størrelse og peker form. Ofte er bildet skissert på stykke linoleum med en blyant før du skjærer bort områdene rundt bildet. De områdene som er kuttet bort, vil ikke vises, og de som fortsatt mottar blekk, som er rullet over bildet med en brayer (rull), deretter trykket på papir for å lage utskriften.

Tresnitt

et tresnitt er produsert på en måte som minner om en Linosnitt. Et bilde er skåret inn i en trekloss, deretter inket over og presset på papir for å lage en utskrift. Fordi tre er vanskeligere å skjære enn linoleum og dens konsistens mer solid, kraftigere huljern, kniver og meisler er tilgjengelig for bruk med tre.

Etsning

etsninger er opprettet av belegget en metallplate, vanligvis kobber eller sink, med en spesiell syre-resistente resin bakken eller voks. Kunstneren bruker en stål etsing nål til å lage riper i bildet inn i voks. Når bildet er ferdig, er arket nedsenket i syre i noen timer --- en teknikk som tærer områdene ikke er beskyttet med voks. Etter at arket er fjernet fra den sure og voksen rengjøres, kan arket brukes i en hånd seddelpressen til å lage utskrifter.

Kaldnål

For å opprette en skarp print, riper en artist til en tinn eller kobber plate med en skarp nål. Graden, eller grove kanter, laget i metall ved denne spesialiserte nålen holder blekk spesielt godt. Siden graden er igjen på arket gjennom grafiske prosessen, inneholder det resulterende bildet er uskarpt linjer og små ujevnheter, noe som gir ut en signatur utseende.

Mezzotint

Mezzotint utskrifter produsere større spissfindigheter av lys og skygge, eller halvtoner og graderinger, enn de fleste andre grafiske teknikker. En kobberplate er jevnt slipt med et spesielt verktøy som kalles en rocker. De rocker kanter er taggete og opprette en Burr i metall som beholder blekk. Andre gravering verktøy brukes til overflaten for å redusere eller glatt bort burred områder for å skape bildet, skrapen inneholder en trekant-formet blad, og på slutten av burnisher er rund og glatt. Når overflaten er svertet, er platen plasseres i en kobbertrykk trykk, som inneholder følte lag utformet for å beskytte burred overflaten under grafikk prosessen.

Andre artikkelen

 • hvordan å ta et portrett med liten dybdeskarphet
 • hvordan du kan vise verden som artist
 • hvordan du kan dekorere blåst egg for å henge
 • hvordan å lage et pinhole-kamera boks
 • hvordan bli en naken modell
 • hvordan å velge en høy kvalitet akvarell papir til din fantasi kunstverk
 • hvordan å lage nye fargestifter ut av gamle
 • hvordan å bruke en Iwata airbrush
 • hvordan gjøre graffiti ord
 • hvordan å lage bannere for historier
 •