hva er MCA?

hva er MCA?MCA står for Museum of Contemporary Art i Chicago, Illinois. Dette museet er for tiden ligger på East Chicago Street, i sentrum av Chicago, og kan skryte av å være en av de største moderne kunstmuseer i USA Anlegget ikke bare dedikerer seg til å presentere moderne visuell kunst for publikum, men også dans ensembler og moderne musikk.

Historie

The Contemporary Museum of Art begynte i 1967, i den tidligere Playboy bedriftens kontorer i Chicago. Den første presidenten var Joseph Shapiro, og gjennom hele sin historie har det presentert nye verk, hvorav noen ble presentert for første gang i USA Et eksempel på en første fant sted i 1969 da kunstneren Christo innpakning museet i presenning. Dette var første gang han hadde gjort dette i USA i 1970, holdt museet en-manns show på bemerket moderne pop artister Andy Warhol og Roy Lichtenstein.

Kunstutstillinger av internasjonale kunstnere

Museet arrangerer mange utstillinger gjennom året som presenterer kunst fra ulike deler av verden. I det siste har de vist arbeid av venezuelanske artist Marisol, verk av svenske kunstneren Claes Oldenburg og malerier av spanske maleren Antonti Tapies.

Kunstutstillinger av American Artists

Det MCA har også presentert merket amerikanske artister som Don Baum. Han var en kunstner som underviste ved Roosevelt University i Chicago, og var også en kurator ved skolen. Under hans ledelse ble andre amerikanske kunstnere presentert på MCA inkludert Barbara Rossi, Ray Yoshida og Philip Hanson.

Permanent Collection

Verk fra Chicago og internasjonale kunstnere utgjør den faste samlingen i museet. For eksempel arbeider av den amerikanske kunstneren Richard Artschwager som "polsk Rider jeg," som viser en stue i sort og hvitt kan sees. En film som heter "Diamond Sea", som viser Namib ørkenen, som ligger i den sørvestlige delen av Afrika, av kunstneren Doug Aitken er også på museet. Filmen er ikke som en film produksjon, men snarere en panoramautsikt over ørkenen satt til techno musikk med bilder av pop kultur skjøtes mellom ørken scener. Tysk par Bernd og Hilla Becher har sine "Cooling Towers" på Museet som viser et sett av gelatin sølv utskrifter av industrielle kjøletårn. Trykkene ligner svart-hvitt fotografier.

Forestillinger

Dans forestillinger med musikk av moderne komponister. En slik ytelse var av International Contemporary Ensemble som utføres til musikk av greske komponisten Iannis Xenakis. Andre forestillinger har inkludert dansing ved BAM! en Chicago trykk ensemble, med musikk spilt av brasilianske perkusjonisten gruppe Barbatuques.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke jernet gigantiske
 • hvordan gjøre en artist’s brosjyre
 • hvordan å trekke kaniner
 • hvordan å lage en Webkinz navn halskjede
 • hvordan å male roser
 • hvordan å tegne boble bokstaver
 • hvordan å skjule en spion kamera
 • hvordan du bruker et kamera linse
 • hvordan fotografi
 • hvordan du kan lage din egen lakk
 •