Slik ramme Masonite kunst

Slik ramme Masonite kunstMasonite vokser i popularitet som en kunstnere medium. Dessverre, i motsetning til et lerret, er det utfordrende å henge Masonite kunst uten først innramming det. Framing et stykke Masonite kunst er en relativt enkel prosess, som beskrevet i detalj her

Du trenger:.
Lengder på støping MobiltelefoniLengder på 1 /2 "med 2" tre for sil.
Gjærkasse og sag.
Elektrisk drill /skrutrekker.
Treskruer.
Trelim.
Framer's vice.
Medium duty spikerpistol med rustfritt stål spiker eller brads.
Bilde hengende wire.
Eye skruer (for hengende).

Konstruere Ramme


en.
Begynn med å måle Masonite kunst som skal rammes. Lag et lite diagram og noter lengden og bredden av kunst på flere punkter. Mål diagonalt fra hjørne til hjørne for å sikre at kunsten er firkantet.
To.
Når du har nøyaktige målinger, tilsett 1 /8 "til alle dimensjoner (tillate utvidelse på grunn til varme og fuktighet) og skjær lengdene av molding i gjærkasse å danne beina av rammen. Husk å måle fra innsiden kanten av molding og kuttet alle mitraer rent i 45 graders vinkel.
Tre.
Klipp bena for silen til samme størrelse som kunst. Bruk gjærkasse og mål fra uansett hvilken side av de 2 tommer treet du angir innsiden.
Fire.
Bli med i hjørnene av rammen og silen i rammebutikken Vice bruker trelim og en spikerpistol. Påfør lim rikelig til hvert hjørne, deretter låse den på plass og tilsett en spiker eller Brad i slutten av hver etappe.
Fem.
Når sil og rammen er sluttet, sørg for at silen passer godt inn i rammen (den burde, siden den ble målt til størrelsen på kunst og er derfor 1 /8 tommer mindre enn rammen på hver side).

Montering av Ramme


en.
å tilpasse rammen, begynne med å utarbeide en arbeidsflate. Dette kan gjøres ved å legge håndverket papir eller et rent, mykt stoff på en flat overflate som er større enn rammen.
To.
Legg rammen forsiden ned på overflaten og sette silen. Ikke sett kunsten ennå. Hvis kunsten er tykkere enn 1 /4 tommers, bruk papir eller papp for å simulere kunst og presse silen opp (mot baksiden av rammen). På flere punkter på hver side av sil, ca 4 inches hverandre, bruk en elektrisk drill til å bore hull gjennom silen i en 45 graders vinkel og inn i rammen. Pass på å ikke bore gjennom overflaten eller sidene av rammen
tre.
Fjern silen (og papir eller papp) og sett inn Masonite kunst. Bytt ut silen og skru silen i rammen ved hjelp av pre-boret hull.
fire.
Mål og feste øyet skruene 1 /3 av veien nedover hver side av rammen. Kjør bildet hengende ledningen mellom øyet skruene og fest tett med en knute.
Fem.
Den innrammet Masonite kunsten er nå klar til å henge. Pass på å bruke veggen kleshengere som er mer enn tilstrekkelig for vekten av det ferdige stykket, husker at Masonite seg selv er tung og har blitt enda tyngre ved tilsetning av rammen.

Tips og advarsler


 • Mål kunsten veldig nøye. Aldri mål fra slutten av et målebånd, som kan bli lemlestede og unøyaktige over tid. I stedet måler fra 10 tommers punktet og bare trekke 10 fra hver måling gjort. For å sikre en firkantet ramme og sil, start ved å bli med hvert kort etappe til en av de lengre ben. Deretter slå sammen de to L-formede stykker sammen på hvert resterende ledd. Pass på å bruke nok trelim da bli hjørnene. Selv om negler er også i bruk, vil limet gi flertallet av rammens styrke over tid. Neglene stort sett bare hold hjørnet flush mens limet tørker.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å male en skyline
 • hvordan du arbeider med corkboard i kunsten
 • hvordan du oppretter en ond superhelt
 • hvordan du kan unngå katastrofe på en shoot
 • hvordan du tar vare på en ny tatovering
 • hvordan å snakke linser
 • hvordan å male en logo på veggen
 • hvordan å trekke en fiolett blomst
 • hvordan å være kunstnerisk
 • hvordan å trekke spiderman’s ansikt
 •