hvordan å bygge en keramikere hjul for under $ 100

hvordan å bygge en keramikere hjul for under $ 100Hvordan bygge en keramikere hjulet er et spørsmål jeg lurte på, så jeg gjorde noen undersøkelser. Jeg ønsket ikke å betale den enorme mengden penger en ny en kostet så jeg tenkte jeg skulle bygge min egen
en.
Dette keramikere hjulet er ganske billig og lett å bygge. Du trenger en arbeidsplass som garasjen din, for å komme i gang. Du må starte med rammen. Rammen er en 30-tommers kube med 4x4 søyler og 2x4 kryss medlemmer. Start med å kutte veden i 30-tommers biter før du begynner. Og pass på at du har alt du trenger før du begynner. Det suger å komme i gang, og deretter å måtte avslutte og gå til jernvarehandel.
To.
Det ferdige bunnrammen 2x4's må ha en flush ansiktet slik at hjulet blir nivået . . Så monterer på et flatt underlag. Ikke prøv å bygge dette på bakken, må det være et nivå hard overflate. Nå kan du legge til 4x4 står i hjørnene, må du ha en 90-graders vinkel rett FØR merke du hullene for boring. Når du fester 4x4 er til rammen du trenger å bruke 6in bolter, skiver, underlagsskiver og muttere, må de være stramt for å gjøre hjulet stabilt. Nå sette en annen 4x4 i midten av rammen. Dette stykket støtter hjulet og flensen peiling. Du kan bare legge ved denne 4x4 i med store spiker. Jeg fant det vanskelig å manøvrere når den var satt sammen, men det kan gjøres. Du må kutte fire 4x4 blokker og bolt dem på plass med 6in bolter. Du bør ha en firkantet boks nå, dvs baksiden ben av hjulet. Jeg vil foreslå at du gjør et google søk etter bilder og planer. Jeg brukte "Mother Earth News" Jeg fant planene, men når jeg begynte å gjøre det, det var mange unnessassery skritt, så jeg byttet den, Og mine fungerer bra.
tre.
Nå legger de øvre korset medlemmene som du gjorde for den nederste. 3 2x4's 28 3 /4 i lang. Du kan justere denne til å passe dine behov. Jeg er høy, så jeg trenger en høyere stående hjul. Så jeg satte mine 17IN. Noen kan ha det kortere. 2 av 3 vil bli for benstøtter for når makeing din keramikk.
Fire.
Sørg for hver del er plan og rett. Hvis det ikke nivået når du begynner å kaste din brikke, VIL DU VET DET. Så sjekk alt to ganger før du begynner å bore hull. Nå vil du nee 2 stykker plywood/1x12x30 fungerer helt topp. dette vil gjøre setet og arbeider tabellen og de er sikret til 2x4 støtter med åtte 2in treskruer.
fem.
nå er det tid for å montere flensen lageret på plass på toppen av 4x4 tverrstykket bunnen rammen. Finn midten, (ca 15in på hver side) nå at skruene som fester lageret gå gjennom 2 stk 2x4 det skal være sterke. Hva du ønsker å gjøre nå er stillingen toppen lageret rett over nedre lageret. markeres det på toppen og bore gjennom thr toppen på 2x4 bruk kamskjell til hull det sammen og bore gjennom alt på en gang. Bruk 9x1/2inch bolter for å sikre lageret støtte til rammen.
6.
Nå den morsomme delen. Vi skal lage et svinghjul og sette den på akselen. Jeg elsket denne delen. Jeg fikk spille med sement. Finn midten av kryssfiner din. merke det. Ta en blyant og en hyssing eller garn og lage et kompass. Bare uavgjort strengen til blyanten. Lag en 23 tommers sirkel. Nå må du kutte den ut. Bor et 1 tommers hull i midten. Kontroller at den er i nøyaktig CENTER.
7.
To inches fra bunnen av sjakten "sveisen" på skivene. Bruk epoxy todelte lim og la det herde i 24 timer, bummer jeg vet, men dette trenger å herde. Dersom du ikke det vil bremse, og du må gjøre det igjen. Sikre akselen og skivene hjul med fire 2in V bolter. Bore fire 5/8in hull i platen, en i hver kvadrant. Sett billige tjære papir og lage en mold om 7in høye rundt disken. Du vil kanskje sette opp en støtte for å holde akselen på plass. Nå pour 4-5 inches av sement i mold. Pass på at det er jevnt og flatt. Hvis du får det ujevnt din hjulet vil spinne alle sprø, tro meg jeg vet. Nå trekker trinsen ned over skaftet og imbed det hele veien til toppen av skivene delen. Nå la dem tørke en dag eller to. Hvis det regner vil det ta lengre tid.
8.
Nå løfte hjulet på plass (med litt hjelp) Trekk til skruen flensen.
Nå du er ferdig. Hvis du vil male det eller skjellakk den gjøre det nå.
9.
Sist men ikke minst, Buy hjulet hodet. Du kan finne gjennom selskapet som amerikansk kunst og leire, og noen flere. Jeg gikk gjennom American Art og leire fordi de ble henvist til meg i artikkelen jeg leste. Selv du Jeg endret slik ting samtidig bygge dette hjulet det fungerer bra, og jeg elsker det. Så prøv det selv.
Spesiell takk til Jon Kaplan for å komme meg i gang. Jeg ville aldri vet hvordan du gjør dette med ut hans råd og veiledning.

Andre artikkelen

 • hvordan ulike farger silketrykk
 • hvordan å lage et plaster skulptur
 • hvordan å lage en hekle fille teppe
 • om tilpasset innramming
 • hvordan å tegne ansikter for nybegynnere
 • hvordan å skyte paparazzi bilder
 • hvordan skjermen skrive ut brev på korrugert plast
 • hvordan å lage en tegneserie bil
 • hvordan å opprettholde takfot og takrenner
 • hvordan du kan lage dine egne T-skjorter for billig
 •