hvordan du skriver ut giclee

hvordan du skriver ut gicleeHvis du vil prøve deg på å produsere museet kvalitet reproduksjoner av originale kunst eller fotografier, vurdere Giclee. Uttales zhee-klay, betyr ordet bokstavelig "spraying eller sprut blekk. " Giclee skriverne som de fleste ink jet typer, men arkiv blekk og papir gir utrolige fordeler for kunstnere som ikke ønsker å bruke penger på skrivere. Det er andre fordeler: Du kan skrive ut på etterspørselen og, i de fleste tilfeller, produksjon av kunst i ulike størrelser. Hvis budsjettet kan støtte heftig kostnaden for en giclee skriver og materialer, vil du mer enn gjør opp for investeringen når du begynner å lage din egen reproduksjoner. . Og siden du slipper å beholdning store mengder utskrifter, kan du fortsette å bruke spisestuebordet for måltider

Du trenger:
Computer
. Grafisk design software (e.
g.
, Illustrator eller andre vektor-basert program).
Scanner med programvare.
8 -. Eller 12-fargers profesjonelle Giclee blekkskriveren
Archival papir og /eller lerret ark.
Giclee blekk.


en.
Åpne design software program og sette sidestørrelsen i samsvar med parametere til papir eller lerret du har tenkt å fylle. Giclee kunstnere anbefale bor med populære størrelser (f. eks 9 "x 12", "1l x 14", 24 "x 36") slik at du ikke får problemer når du velger rammer.

2.
Tegne eller male motivet hvis målet er å skape original kunst fra grunnen av. Alternativt, skanne bilder og lagre dem som høyoppløselig TIFF, EPS eller andre høy kvalitet filformater.
Tre.
Fjern kunst fra lerret bårer dersom du skanner et maleri, så plasser den flatt på skanneren for den beste kvalitet digital bilde.
fire.
Utforsk et bredt spekter av farger som du fullfører detaljene av arbeidet ditt. Giclee blekk inneholder pigment partikler som er innebygd i papir som blekket tørker, rendering den ferdige kunst vanntett og mindre utsatt for miljøskader.
Fem.
Legg til en © til den opprinnelige tegningen, maleri eller et fotografi for å beskytte den fra å bli kopiert. Hvis Giclee art du produserer er lisensiert med tillatelse fra eier, plassere den aktuelle sitat i en diskret sted på siden.
6.
Legg lager nøye når du har fullført design fasen. Hvis du har valgt papir, sørg for at den ikke riper opp eller bøyer når du mater den inn i skriveren. Alternativt, kan du laste lerretet i fôret produserer Giclee kunst med realistisk tekstur og enestående farger.
7.
Din ferdig design eller skanning vil bli sendt til skriverens trommelen skanner, og på bare et øyeblikk du kan sende kunsten. Din Giclee reproduksjon, hvis det er lagret ute i solen, vil beholde sin levende farger for opp til 25 år.
8.
Lag bare det antall Giclee reproduksjoner du ønsker å gjøre for din nåværende forpliktelser, og deretter lagre den opprinnelige kunst eller skanne det til harddisken på datamaskinen din for fremtidig produksjon.

Tips og advarsler


 • Hvis du lager flere kopier av kunsten din, er det OK å lagre dem under normale romtemperaturer fordi arkiverte papirer ikke forringes som andre typer. Giclee skrivere lar artister for å skrive ut store kunstverk, så du vil være i stand til å produsere et enkelt design i en rekke størrelser. Hvis du ikke er overbevist om å investere i dette utstyret rettferdiggjør slutten, husk at Giclee utskrifter henge rundt på museer og samlinger rundt om i verden og har solgt i overkant av $ 22 000 for arbeid av den kjente håndverkere.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en unik scrapbook?
 • hvordan å male over keramiske fliser
 • hvordan å fjerne maling røyk fra huset
 • hvordan man kan kjøpe gemstone globuser
 • hvordan selv redigere en sakprosa historie
 • Slik silketrykk glass
 • hvordan å tegne unike ansikter
 • hvordan å tegne veldig bra
 • hvordan du velger riktig mat
 • hvordan du kan spare penger på tilpasset skjermen trykkes skjorter
 •