hvordan å lage en mobil skulptur

hvordan å lage en mobil skulpturMobile skulpturer bruke lys, lyd, solenergi, vind, vann, temperatur differensialer, tyngdekraften og balanse for å lage interaktive stykker som har estetiske kvaliteter endring som delene beveger seg. Mobile skulpturer kan være wire skulpturer som henger fra taket, et tre lem eller en tverrbjelken. Vann-drevet kinetisk mobile skulpturer inkluderer hjort skremmer, meditasjon ball fontener og vannhjul. Vær vanes er vind-drevet mobile skulpturer, vanligvis laget av smijern eller metallplater. Marmor løp og Rube Goldberg-maskiner er mobile skulpturer som bruker potensiell energi gjennom tyngdekraften og friksjon. Candle flammer og balanse kombineres for å gi bevegelsen til messing sheet metal engel dekorasjoner, som forårsaker disse mobile skulpturer å spinne. Kinetic Artist Theo Jansen gjør vind drevet av tre mobile skulptur strukturer som går over strendene i Europa. Den mobile skulptur i dette prosjektet er en meditasjon ball fontene. Kombiner den med en hjort skremme og en Zen sand hage for best effekt

trenger Du:
to gamle bowling baller, en to størrelser større enn den andre
. £ 3.
 modellering leire.
Petroleum jelly.
Heavy lær arbeidshansker.
Wrap-around øyebeskyttelse.
Clam eller blåskjell skjell.
Akvarium edelstener.
Tile snips.
Tile fugemasse.
1-av-en-av-1 tommers klar akryl kube.
Naturlig svamp og en bøtte med vann. Mobiltelefoni1 times epoxy.
Disk slipemaskin med medium, fin og ekstra fin sliping disker.
Rasping hjul.
Bormaskin, 1/8-tommers diameter boret, 3/8-inch lampe maker bit.
15-tommers diameter, 48-tommers lang log.
Gjærkasse og tilbake så.
Tre dreiebenk.
Klar, UV-bestandig akryl dekk belegg.
Gullsmed-filer.
Prefabrikkerte PVC dammen liner.
Sand, grus ert.
Nedsenkbar pumpe.
10 fot med klar plast luftledning.
GFCI-beskyttet stikkontakt.

Opprette Stirrer Ball


en.
Dekk større bowling ballen med vaselin. Lag en todelt mold av de større ballen ved å trykke den halvveis inn i en blokk av bløt leire, to ganger. Klipp fra hverandre de to halvdelene av ballen mold nøye. Sett formen til side. Legg den større ballen til side når formen laget, da det ikke lenger er nødvendig.
to.
Sett på tunge lær arbeidshansker og wrap-around øyebeskyttelse. Trim i musling eller blåskjell skallene på mosaikkfliser. Påfør flis fugemasse til halvparten av overflaten av de mindre bowlingkule. Mosaic artist, Andree Le Blanc av Lagniappe Mosaic, anbefaler skrubbing av overflaten på ballen før påføring av flis fugemasse slik at det vil feste seg bedre.
Tre.
Ordne skall fliser og akvarium perler på ballen i et øye-behagelig måte. Påfør flis fugemasse å fylle alle sprekker og kløfter mellom fliser og edelstener. Tørk bort overflødig fugemasse over halvparten av liten ball som ennå ikke er flislagt, med en naturlig svamp og varmt vann. Tørk bort overflødig fugemasse fra fliser og edelstener også. La innredet ballen til tørk 24 til 48 timer. Gjenta for den andre halvparten av ballen.
Fire.
Smør innsiden av de to halvdelene av mold du gjort i trinn 1 med vaselin. Plasser en 1-by-1-by-1 tommers klar akryl kuben i nedre halvdel av bowlingkule mold. Fyll den nederste halvdelen av leire formen med klar epoxy til det dekker kuben. Det klare kuben vil fungere som et mellomrom, holde ballen utenfor innsiden av formen til epoxy herder.
Fem.
Plasser mindre ballen i mold. Trykk på den øverste halvdelen av mold mot nedre halvdel, forsegling sømmen ved å fukte den med en svamp eller fingeren. Gni langs sømmen med fingrene for å slette det. Nøye Stikk hull i toppen av mold og fortsette å helle fjerne epoxy i det før hele overflaten av bowling ballen er dekket. Forsegle hullet i formen med flere leire og la epoksyen herde. Når epoxy er tørt, åpent formen og ta ut epoxy-dekket ball. Sand og polish ballen til en høy glans.

Klargjøring av vannanlegget


en.
Strip barken fra 48-tommer lang, 15-tommers diameter logg . Trim hver ende til en 90-graders vinkel ved hjelp av en gjærkasse og tilbake så. Bruk en tre dreiebenk for å lage en grunn bolle på overflaten av den ene enden av stokken, fiske fra overflaten til en 1 tommers dybde i sentrum. Sand alle logger overflater og forsegle med 3 til 4 strøk av UV-bestandig, klar akryl dekk belegg, slik at å tørke mellom hvert strøk. Stå logge på slutten i den valgte skulptur sted.
To.
Grav ut en depresjon i bakken for prefabrikkerte PVC dammen liner. Fyll hullet med 2 inches av erten grus da et lag med sand. Fyll i alle mellomrom mellom sidene av depresjon og dammen liner med ekstra sand.
Tre.
Bruk 3/8-inch diameter lampen maker bor for å bore en horisontal hull halvveis inn i loggen fra siden og halvveis inn fra midten av toppen. Bruk gullsmed filer å jevne kantene forbinder de to hullene.
fire.
tråden luften linjen gjennom hullene fra siden og ut gjennom toppen. Trekk 4 inches av luft linje ut gjennom toppen hullet og bruke epoxy på utsiden av luften linjen være forsiktig med å fylle selve linjen. Trekk linjen forsiktig tilbake i hullet til slutten av linjen er i flukt med overkanten av loggen. La epoxy tørke. Fest linje til nedsenkbar pumpe.
Fem.
Plasser polert, flislagt ballen i depresjon på toppen av stokken. Fyll dammen med vann og fyll den nedsenkbare pumpen. Koble pumpen til en GFCI-beskyttet utendørs stikkontakt. Hvis det er ønskelig, legger en hjort skremme til din mobil skulptur. Liggende området rundt med en Zen sand hage.
BWMR2

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke ønsker å gjøre mobilen din skulptur med en mosaikk ball, erstatte en metallisk skuer ball i valg av farger og videre til ¡ì 2.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en mal på batch vannmerke creator
 • hvordan å kjøpe ark sølv
 • om origami seilbåter
 • hvordan å forskjønne nærbilde ansiktsbilder / bilder
 • hvordan å komme opp med et tema for et olje-maleri
 • hvordan gjøre pinne filmer
 • hvordan å fullføre en collage
 • hvordan print screen en web side
 • hvordan du kan nyte et puslespill selv etter at siste brikke er på plass
 • hvordan du gjør din owntattoo kunst
 •