typer maling

typer malingFra og artister kan finne mange valg av maling tilgjengelig litt forvirrende. Alle gir et utmerket medium, og med litt kunnskap, kan du gjøre det riktige valget for prosjektet. Du vil finne forskjeller i rikdom av farger, tørketid, opprydding metoder og teknikker som brukes med hver

Olje Maling

Pigment bundet til en olje blandingen skaper oljemaling anses å inneholde de rikeste av fargetoner og produsere de beste detalj. Oljemaling har en lang tørketid som kan kuttes ved å legge et medium som terpentin, brukes også i å rydde opp oljemaling. For å unngå sprekker og forbedre farger, alltid bruke oljemaling i tynne lag med farge som blir mer detaljerte når de går videre.

Akryl Maling

Pigment inneholdt i en akryl polymer skaper akryl maling, antatt å være en type crossover mellom oljer og akvareller. Akryl tynne med vann for å oppnå en akvarell maling effekt eller med visse gel medium for å skape en olje maling effekt. Rask tørking og faste når tørre, akryl bland godt med mange andre medium som sand for tykke eller strukturert effekter og rydde opp med vann.

Akvarell Maling

Akvareller inneholde pigment suspendert i det meste vann. Selv om svært mobil og lett å bruke på grunn trenger deres bare for vann som en opprydding og tynning agent, de også en utfordring på grunn av deres raske tørketiden og vanskeligheter med å korrigere feil. Når mestret, men blir deres utpreget transparent kvalitet et verdifullt verktøy for kunstnere.

Tempera Maling

Tradisjonell tempera maling inneholdt egg blandet med pigment. I dag refererer tempera vanligvis til felles skole eller barnas maling som ikke inneholder egg, og har ingenting å gjøre med tradisjonelle tempera maling. Dagens tempera maling inneholder pigment blandet med vann omtrent som akvarell, men det inneholder mer pigment og et tilsetningsstoff som kritt for å gjøre malingen mer ugjennomsiktig. Oppnå opprydding og tynning med vann.

Emalje Maling

Selv ikke vanligvis betraktet som en tradisjonell kunstnere "medium, kan en artist finne emalje maling nyttig. En kunstner kan bruke denne type maling til å male et motiv eller bilde på betonggulv eller når maling tre gjenstander for utendørs. I likhet med oljemaling, har emalje maling lengre tørketid enn gjør akrylmaling.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke folk i photoshop
 • hvordan du bruker vinyl maling masker
 • hvordan gjøre selvlysende maling
 • hvordan du legger til detaljer på en vegg veggmaleri
 • hvordan å skrive i kalligrafiske stil med en nummer 2 blyant
 • hvordan du rengjør en røyk farget oljemaleri
 • hvor å fjerne sølt maling på en innkjørsel
 • hvordan finne ut hvor mye olje malerier er verdt
 • hvordan å overvinne forfattere blokk
 • hvordan vet hva jeg skal tegne
 •