hvordan gjøre bilen klistremerker

hvordan gjøre bilen klistremerkerHvis du noen gang tenkt på å prøve å lage din egen bil klistremerker sin trassig noe som kan gjøres uten for mye problemer så lenge du vet litt om datamaskiner. Begge metodene som jeg vet om er ikke forferdelig komplisert, men man gjør krever en spesiell vinyl cutter og noe de kaller luking verktøy. Den andre metoden er enkel og det tar bare enkel tekstbehandler programvare eller en enkel grafikk programvare og noen klistremerker. Hvis du ikke har tilgang til en vinyl kutter så du kommer til å gå med sistnevnte.
en.
Hvis du velger å gå med vinyl klistremerke er det få ekstra ting du trenger. Den vinyl kutter bør være 24 "og den kommer med programvare meste av tiden og er ikke lenger vanskelig så en vanlig skriver kan være så langt som setup. Du trenger noen vinyl og det er foreslått at orakel 651 er det beste å bruke. Hvis ikke er kjent med grafikkprogrammer så er du kanskje i litt trøbbel og trenger å google den opp. Programvaren vil være noe som Adobe Illustrator eller Inkscape. Du vil også trenge noen transfer papir som er noe mer enn en stor rull med litt tape. Sannsynligvis den vanskeligste delen for å ta vare på kommer til å bli den luke som tar litt dyktighet og presisjon. Disse verktøyene kan være vanlige ting som en exacto kniv, pinsett, bare grunnleggende presise verktøy for kunst. Det siste du trenger er noe å gni design ut med på påstrykingspapiret og bilen. Noe som ligner på en nal vil fungere.
to.
Når du har alle dine fancy vinyl klistremerke gear sammen sin en ganske enkel prosess. Du vil få på datamaskinen din og design din logo, skrive den ut på vinyl din. Du får deretter å skrelle det overskytende vinyl materiale unna formen din design forlate papiret bak. Dette er luking. Etter at du har omhyggelig skrelt og kuttet vekk overflødig vinyl vil du ta ut din overføringspapir og stikke ansiktet av design for å tape sitt glatter den over å være sikker på sin fine og til og med. Nå din klar til å ta kunsten ut og sted på bilen din for alle å se. Akkurat som når du glattet overføringen papir til design du vil gjøre det samme på bilen din. Forsiktig lå kontakten papiret og design på omsorg og glatt overflødig luft under kontakten papiret. Skrell kontakte papiret tilbake forsiktig og du er ferdig. Her er et visuelt er u trenger avklaring. http://www. youtube. com/watch?v=-zUGUk_cLwM
tre.
Hvis ikke inn i vinyl metoden da dette er et stykke kake og tar nesten like mye ressurs. Alt du trenger er en grafikk programvare som Adobe Illustrator og noen klistremerker trykkpapir. Kontroller at klistremerker er kompatibel med skriveren og vil rote noe opp. Vær ekstra forsiktig med klistremerker og sørg for å lese retninger. Det er også best hvis du en ganske ny skriver som kommer til å kaste ned et fint bilde. Neste få på maskinen din og gjøre opp din design. Når du fikk ned noe du liker skrive det til noen vanlig papir for å sikre at den vil se rett. Neste du skrive den ut til klistremerkepapir ta det utenfor og sleng den på bilen din. Super lett og billig måte å lage en bil klistremerke. Din velkommen.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan designe dine egne bakgrunnsbilder
 • hvordan få bilder unstuck fra hverandre
 • hvordan bli en vellykket freelance illustratør
 • hvordan å lage en interaktiv tegneserie
 • hvordan å lage morsomme plakater for konkurranser
 • hvordan du justerer timingen i en Mazda6
 • hvordan tjene penger på å selge kort online
 • hvordan å lage en cover for et rap album
 • hvor å endre en kropp ved hjelp av photoshop
 • hvordan å lage en unik jeg elsker deg lys for din kone
 •