hvordan å være en god kunstnerisk samarbeidspartner

hvordan å være en god kunstnerisk samarbeidspartnerKunstnerisk samarbeid er en del av mange kunstneres karrierer, men det er viktige ting å huske for å være en god samarbeidspartner. De følgende retningslinjene vil hjelpe deg og dine partnere bli lykkelig på dine prosjekter
en.
Bare ta prosjektene du bryr deg om.
Det høres kanskje egoistisk, men hvis du er enig i et stort prosjekt for å "hjelpe en venn" eller fordi du ikke ønsker å si nei, vil ditt hjerte ikke være i det. Din kreative bidrag vil ikke være den samme, og hvis innholdet ikke interesserer deg, vil sluttresultatet ikke gjøre deg noe godt. Samarbeid ofte tar mye arbeid, og hvis det ikke er noe du brenner for, det vil bare belastning på vennskap eller arbeider forholdet til slutt.
To.
Bidra
Når du har et prosjekt du elsker, ikke vær redd for å gi det din alt. Som i enhver gruppe innsats, kan du ikke finne at hver ide blir akseptert av gruppen, men fortsette å lage forslag!
Tre.
Vær fleksibel
Forstå at alle andre er like investert som du er. Når det finst ulike syn, har et kompromiss for å bli nådd. Velg dine kamper, og fortsatt respekt for hensikten med din kollega (er) på hvert trinn. Selv om du er uenig, alle ønsker det samme -. . Et flott ferdig stykke
4
forstå og respektere grenser
Noen samarbeid er samlinger av to eller flere mennesker av samme sjanger av talent (som tre kunstnerne skape et maleri sammen), men noen har flere personer med ulike roller. Forstå din rolle, og respektere at noen andre kan ha en annen del dekket (selv om du er i stand til å gjøre det).
Respekter alle avtaler, selv om du ikke liker dem. Hvis du har gjort en avtale, inngått en kontrakt, eller ga ditt ord, KEEP IT. Hvis du ikke er komfortabel med en avtale eller kontrakt, ikke samtykker til det i første omgang. Disrespecting noens uttrykt grenser, eller enda verre, uttrykkelig ser bort fra en avtale du har gjort, vil ødelegge ikke bare dette samarbeidet, men potensielt andre også, og det kan avslutte vennskap eller arbeidsforhold.
Fem.

alltid gi kreditt
Ved visning av et stykke som ble opprettet med hjelp av andre, alltid liste studiepoeng helt. Enten du er en skulptør som jobbet sammen med en maler på en figurativ brikke eller en fotograf å samarbeide med en modell, makeup artist, og scenograf . . . ALLTID gi kreditt.

Andre artikkelen

 • hvordan søke tavla maling
 • hvordan å trekke en bilmotor
 • hvordan å male portretter
 • hvordan du bruker facebook inviterer
 • hvordan du kan lage dine egne pensler
 • hvordan gjøre barna kunst & håndverk som lærer kunstnernes stiler
 • hvordan du velger hva slags type maling og pensel til å bruke til å male ditt hjem
 • hvordan å lage en kazoo
 • hvordan å vaske olje maling av huden
 • hvordan du kan dekorere en vogn for en parade
 •