hvordan å male en fersken med akryl maling

hvordan å male en fersken med akryl malingOfte er det lettere å lære å male når vi fokuserer på ett enkelt element. Vurder artist Georgia O'Keeffe arbeid. Hennes malerier har vanligvis en stor blomst av seg selv. Du kan få samme effekt ved hjelp av en fersken. Akryl er en god maling for nybegynnere. Fargene blandes godt samtidig som det gir deg mer kontroll enn du vil ha med akvareller. For å holde det enkelt, vi starter med en 9-by-12-tommers lerret. Begrenset farger og enkle former vil trolig gi et positivt overraskende resultat

Du trenger:.
Heavy papir eller lerret ikke større enn 9x12 inches.
Fersken med stilk og et blad eller to.
Akryl maling.
To malekoster (en bred, en med en spiss tupp).
Blyant.
Eraser.
Palett eller separate kopper for å blande farger.


en.
Sett fersken foran deg. Blyant i fersken som en sirkel. Inkluder i grove linjer stammen og blad på toppen.
To.
Se på fersken. Merk at det ikke er helt rund, men er bredere nær toppen og flatere nær bunnen. Gjør fersken på papiret samme formen du ser. Stammen er vanligvis ikke en rett linje, men er løst buet som en C. Gi din den samme kurven og bredde. Bladene er grovt hjerte-formet. Juster blad å gjøre det mer realistisk. Gjør eventuelle endelige justeringene som du sammenligne tegningen til fersken. Slett streif linjer fra den tidligere skissen.
Tre.
Se på fargen på fersken. Det er ikke en solid oransje eller gul, men en blanding av de to. Ofte er det en stripe av gult som kurver langs siden av fersken, avhengig av hvor lyset er. I den lille bollen-formet flekk på toppen der fersken møter stammen, er det en lysere gult der lyset treffer som kontrast til en dypere skygge som er nesten brun. Prøv å bruke toner av rosa og dypere koraller på fersken din.
Fire.
Mix gult og oransje akrylmaling sammen på paletten eller i en kopp. Bland farger godt, men ikke bekymre deg hvis streker vises når du bruker maling til papir. Dette er naturlig og gjør fersken mer realistisk. Fyll i fersken, med oransje i mørkere flekker og gul i de lyse områdene. Vask alltid børste med vann før du bruker maling i en annen farge.
Fem.
La malingen tørke før du bruker lyse linjer for å skape sterke høydepunkter. Hvis du legger lettere striper mens malingen er våt, vil det blande seg med den fargen du allerede har.
6.
Når fersken din er fullført, legger en kontrastfarge bakgrunnsfarge liker lyse blått rundt fersken kanter. Bakgrunnen trenger ikke å være solid. I stedet, kan fargen bli usammenhengende til å foreslå lys og skygger bak fersken.

Tips og advarsler


 • Blend fargene samtidig vått for en mykere look. Dette fungerer godt for en uklar fersken. La malingen tørke før du bruker den sterkeste høydepunktene. Før du begynner å male, ta hjem flere fersken fra markedet. Se på forskjellen i former og skyggelegging i hver. Legg merke til hvordan fersken ser ut når lyset treffer det fra en vinkel.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en flip bok
 • hvordan du kan lage din egen lego tegneserier
 • hvordan å bygge en kunst staffeli
 • hvordan du skal begynne en enkaustisk voks maleri
 • hvordan å lage en Topiary tre
 • hvordan å lage et garn dukke familie
 • hvordan du får en rettferdig vurdering for et verdifullt maleri
 • hvordan å tegne et mikroskop
 • blyant fakta
 • om olje pasteller
 •