hvordan å male en falsk vindu i et rom uten vinduer

hvordan å male en falsk vindu i et rom uten vinduerI min gamle huset hadde vi et bad som var i midten av huset uten vinduer. Det var ikke så hyggelig å tilbringe tid der inne, som du kan tenke deg. Jeg endelig fikk ideen til å male meg selv et vindu for å lyse det opp og gjøre meg smile. Du kan gjøre det også, trenger du ikke engang å være spesielt kunstnerisk.
Dette kalles trompe l'OIE (lure øyet) eller faux (falske) maleri. Jeg har alltid hatt disse bildene

Du trenger:. .
En vegg å sette "vinduet" på Mobiltelefonidatamaskinen (valgfritt).
skriveren (tilleggsutstyr).
millimeterpapir (valgfritt).
blyant.
hersker.
malerens tape.
akryl kunstneres maling.
børster.
palett.
metal straight edge (valgfritt men anbefalt).


en.
Først bestemme hva visningen du ønsker. Min mann ønsket å se på et tre, og jeg ønsket å se på havet. Vi ble enige på et tre ved sjøen.
To.
Finn et bilde på nettet eller at du har tatt som du ønsker å se på hver dag som om det var utsikt vinduet ditt. Gjør det enkelt hvis du kan. Jeg fant et bilde som jeg likte på nettet ved å gjøre et bildesøk i Google på "'tre og sjø. " Ideelt du vil at bildet skal formen på vinduet, så som regel i "portrett" heller enn landskap.
tre.
Skriv ut bildet på ikke-fotografisk papir. Hvis du har rutepapir, skrive ut bildet på millimeterpapir. Hvis ikke, er det greit, bare bruke vanlig hvitt papir. Du vil lage din egen rutenettet. Hvis du ikke har en datamaskin (hvor er du leser dette?) Kan du bruke en ekte fotografi, men ved hjelp av en datamaskin gjør dette enklere.
fire.
Tegn rutenettet linjer på papiret. La oss si du vil at falske vinduet for å være 20 inches bredt med 30 inches høy (jeg innrømmer at jeg husker ikke nøyaktig hvilke dimensjoner jeg brukte, men det var noe sånt som dette). For dette formålet inkluderer ikke bredden på rutene hvis du vil ha dem "åpne" som i min. Hvis den utskrevne bildet er 4 inches av 6 inches (størrelse det på den måten hvis du har en grafikk software) så vil du trekke linjer en tomme fra hverandre i begge retninger. Hvis det er en litt sjenert på den vertikale dimensjonen, kan du alltid fylle på med himmel på toppen.
fem.
Rengjør veggen og tegne omrisset for vinduet. Hvis vinduet er 20 inches bredt, og du planlegger på to vindusglasset rammer som ville møtes på midten om de var virkelige, hver av dem vil være ti inches bred. Du trenger ikke å være helt eksakt fordi det er ikke ekte, men du ønsker å gi illusjon så gjør måle det. Du kan også legge igjen en liten godtgjørelse (en kvart tomme hvert kanskje) for hengsler som ville gjøre ytterkantene 30,5 inches bredt med 30 inches høy. Tegn den indre dimensjon av vinduet ditt også (20 av 30 i dette eksemplet).
Legg merke til at mine "vinduet" går i hjørnet av rommet. Det var å gi en spesiell illusjon av en ramme å være åpen, og også fordi det var den typen plass jeg hadde. Juster tegningen rundt hjørnet samtidig som vi holder mål korrekt. I dette tilfellet kvart tomme hengselet pluss ti tommers ramme er på den andre veggen.
6.
Bruk en linjal og tegne vindusrutene. Bruk malerens tape til å maskere områdene av veggen som du ønsker å vise gjennom vindusrutene (som om det var glass), vil dette øke illusjonen. Tape rundt ytterkantene av hele vinduet området.
7.
Male 'vinduet området "av veggen med primer samt strimler av vindusrammen' tre '.

8.
Nå er du klar til å male "tre" vinduskarmer og rammer.
Bruk brun (og gjerne bruke flere nyanser) å male vindusramme tre. Jeg gikk også tilbake når det var semi-tørr og klødde i et tre tekstur (Jeg brukte en gammel barbie børste!). Vær så kunstnerisk som du vil med lys og skygge. Det vil definitivt øke illusjonen senere. Jeg brukte et metall rett kant når du gjør kantene, noe som bidro til å holde kantene skarpe.
9.
Tegn et rutenett på veggen i den se en del av vinduet. I dette eksempelet vil du trekke linjene 5 inches fra hverandre i hver retning, fordi det er forholdet til den trykte bildet (4 ganger 5 er 20, 6 ganger 5 er 30).
10.
På veggen i visningen området du er "vinduet", tegner en disposisjon i hver fem tommers firkant i henhold til hva som er i tilsvarende 1 tomme plassen på trykt bildet. Hvis fem inches er for mye, kan du lage sub-divisjoner, sørg for å holde forholdet riktig. Bare grove det i først, slik at hvert kvadrat kroker opp riktig til tilstøtende rutene. Dette er hvorfor du ønsker å holde 'utsikt' enkle!
Når du har tegnet omrisset, gjerne legge til detaljer. Husk at tegningen vil bli malt over så ha det gøy med det.
11.
Paint ditt syn. Se fargene på utskriften, men gjerne legge til dine egne inntrykk og utsmykkinger. Jeg brukte akryl maling fordi de bland godt og tørker fort.
12.
Når det er alt malt og tørket (det tok meg uker å gjøre mine!) Forsiktig fjerne malerens tape. Du kan finne at du må ta opp steder der malingen blødde under tapen.
Endelig! Et rom med utsikt!

Tips og advarsler


 • Du skal se på dette synet i mange år, så velg med omhu.
 • En venn hadde en veldig søt idé: å male barna mine ser i vinduet. Jeg var bare ikke kunstnerisk nok til å gjøre dette, men jeg elsket ideen.
 • Bruk en malers maske hvis du ikke har mye ventilasjon i rommet.
 • Hvis du ikke ikke egne huset ditt, ta kontakt med utleier før maling på veggene.
 • Andre artikkelen

 • hva er stein litografi?
 • hvordan å male en falsk vindu i et rom uten vinduer
 • hvordan du tar vare på en ny tatovering
 • hvordan du kan designe ditt eget monogram
 • hvordan glass maleri
 • hvordan å sette trekkspill leksjoner å bruke
 • hvordan du bruker en gammel oksygen tank å lage en bjelle
 • hvordan å bruke olje maling
 • hvordan tegne en Star Wars Stormtrooper
 • hvordan gjøre Valentines med barna
 •